אלן שלי

אלן שלי

הייתי היום בבית שלך. אני לא יכולה להאמין...אבל כבר עבר שבוע. היום הייתה התפילה האחרונה...לא יכולתי לשאת אותה. יצאתי החוצה...היה לי כל כך קר, וכל כך התגעגעתי לחיבוק שלך, האוהב, המוכר. אמא שלך, כרגיל, ניסתה לדחוף לי משהו. אז שיחקתי את הילדה הטובה...היא הרי לא מקבלת לא, ואחרי זה הלכתי לרוקן את עצמי. לא יכולה לסבול את זה בתוכי כשאתה לא נמצא פה...לידי. לא מבינה איך זה קרה, לא מבינה מאיפה זה בא.. רק יודעת שכבר אין לי את הכוח להמשיך ולסחוב....אין לי מנוח. אוהבת אותך כל כך... רוצה להיות שם איתך. התקבל אותי? בבית החדש שלך? רוצה להצטרף אליך... לעזוב את הכל פה. לא מוצאת את עצמי... לא מבינה מה אני עושה פה. אוהבת אותך כל כך....אולי יותר מידיי. מרגישה שכל העסק כבר יצא מידיי.... אומרים לי כולם מסביב שעלי להיות חזקה. להילחם...להחזיק...בשבילי ובשבילך. אבל אני....לא רוצה להמשיך בלעדייך. אין לי טעם. אין בשביל מה. אין יותר כוח להמשיך במלחמה. שלך תמיד.... לנצח נצחים. מקווה שבקרוב שנינו נהיה מלאכים.

irka

New member
לא, מאיקה

לא, אני לא מסקימה לך, אני זוחרת כמה פעמים אמרת לי שזה לא פיתרון, שיש אוד כל כך הרבה אנשים שאוהבים אותך ואת אוהבת אותם. אני ממש כועסת עלך. את הראי יודעת שמצבך רק בידך!!! וזה מה שאת ממליצה לחברים שלך!!! נחון שזה פיתרון החי קל ושקשה לסבול , אני חושבת שאת עוסה שתות שאת נותנת לאצמך להגיע שוב להתחלה. תאמיני לי , אני יודעת כמה זה קשה, ובכל זאת... אני לא רוצה שתרדי שוב. לא, מאיקה! את חושבת שקל להגיד את זה, בכלל לא, במיוחד לי.מאוד קשה להשאר שפוי, אבל את יחולה.אני מאמינה בך.

irka

New member
לילה,

חשבתי ללכת לשון, אבל לא יכולתי להשאר בלי תגובה. תסלחי עם זה היה לא כל כך במקום אבל אני כל כך אוהבת אותך , וכו קשה לי כשלך קשה. חיבוק ממני ומיולי. אירה.

irka

New member
נדבר מחר, לילה טוב, מאיקה

אני מכווה שקיבלת לא רק את החיבוק, אלה גם המלצה. לילה טוב, אוהבים אותך, מאיקה, כי יש סיבות...

*flower*

New member
מאיה יקרה

תחשביעל הדרך הארוכה.. שעשית עד הלום.. אני משוכנעת שאלן לא היה רוצה שתוותרי.. שולחת לך חיבוק מלא אהבה..

כל כך חסרים לי החיבוקים שלו...

יושבת עכשיו עם המעיל שלו עלי.....מריחה את הריח. ורק רוצה להיות איתו.

karen_karen

New member
מאיה המלאכית שלי

עצוב לי .. אני כל כך רוצה להיות איתך עכשיו.. אני אמנם לא אלן.. אבל אני רוצה רק לחבק אותך חזק ולתת לך לשפוך הכול.. שהכול יצא החוצה ואני אעשה זאת בקרוב רק תבטיחי לי שעד שאבוא תנסי להתמודד ליבי איתך אני אדבר איתך כבר כשאתפנה אוהבת אותך מלאכית קטנה ומקסימה שלי קארן

למעלה