אלן שלי

אלן שלי

זהו קטע שכתבתי לאלן פעם, בתקופה קשה לשנינו. אלן שלי אין לך מושג עד כמה שומם העולם בלעדייך. עד כמה, עם כל הכאב, שווה החיוך של הסוף את המאמץ. כל יום ביומו, כל שעה ודקה. אז תן וקח את הזמן, גלה את העולם. קח שאיפה גדולה ופקח את העיניים. נגב את הדמעות העומדות בעפעפיים. כי אולי למרות כל הכאב, היאוש והסבל, הנשימה שלא באה והעובדה שלא רואים כלום בשמיים.... אבל עמוק עמוק בפנים אולי דוגר לו איזה גוזל קסום אחד קטן, שאם לא יבוא ויגיע לעולם הוא כבר לא יהיה קסם. ויכול להיות שיחד, שנינו, נצליח לגדל אותו, לשמור עליו, לטפח ולהבשיל. וכשנפתח לו את החלון והוא יציץ החוצה בפליאה, נבין שזה היה רק עניין של זמן, ושבשבילו שווה כל הבריאה. ועכשו....רק אתם נשארתם לי. והוא איננו. והגוזל המופלא שלנו הלך יחד איתו. ורק אני נשארתי. למה?

מאיה שלי...

שמעתי, נדהמתי... אני לא יודעת מה לעשות! איך לתמוך בך מפה!?!?!!?!? אני שולחת לך את כל התמיכה שאת צריכה עכשיו את החיבוק הכי חם, נותנת לך את הכתף לבכות עליה.. תמיד כאן בשבילך, כולנו.

רוני_(-:

New member
מאיוש...

מאיוש חמודה, אני כ``כ משתתפת בצערך. אני לא ממש יודעת מה להגיד.. תחזיקי מעמד, אל תוותרי! אם תרצי משהו, אני פה- רק תבקשי. אוהבת אותך מאוד מאוד, רוני

לא מבינה למה.....

למה, אחרי כל השנים הארוכות הללו, כשסוף סוף התחלתי לחיות.... למה זה היה צריך להגמר ככה? אהבנו כל כך, אנחנו שנינו... עברנו יחד תקופות קשות כל כך, ואם זאת גם יפות עד מאוד. ורק התחלנו.... למה זה נגמר כל כך מהר? ככה, בלי שום הזהרה. אלן, השארתי לך הודעה במשיבון ואמרתי לך שאני אוהבת אותך ותמיד איתך ואתה.....כבר לא שמעת. אז הנה, אני צועקת לך לשמיים, שאני אוהבת אותך לעולמי עד. ולא אשכח אותך לעולם. ותמיד תהיה איתי. תמיד. והמסך כבר לגמרי מטושטש לי... אני הולכת לנוח קצת. מחר יום קשה. וגם בימים הבאים....בינתיים אני פשוט לא מאמינה. עדיין לא. מפחדת מהרגע שזה יתחיל לחלחל לי פנימה. אוהבת אותך! אוהבת את כולכם.... רק למה זה צריך להיות כל כך קשה? אבי אמר לי היום שהוא חיי יותר מכפליים שנים ממני. והוא לא עבר חצי מהקשיים שעברתי אני בחיי הקצרים. אז למה? במה זכיתי? במה פשעתי? הידיים רועדות...מנסה ללכת לנוח. הלוואי שאצליח.

תרנגולת

New member
מאיה שלי..

אין לי תשובות לתת לך, והלוואי וידעתי.. אני לא יודעת. ושואלת את עצמי למה זה מגיע לך.. זה לא. כל כך רוצה לחבק אותך.. תחזיקי מעמד מאיה.. אני איתך תמיד.. אוהבת אותך. מקווה שתצליחי לנוח. אני כאן הלילה..

תרנגולת

New member
..

מקווה שיעבור עליך יום כמה שיותר קל. את יודעת איך להשיג אותי.. באמת- מתי שתרצי. אפשר להעיר אותי. אני הולכת לישון עכשיו. אוהבת אותך ושולחת המון חיבוקים מכאן.. אני כאן בשבילך מתי שתרצי.

מייק 48

New member
מאיונת אהובה - אין תשובות...

מאיה אהובה שלי, אני לא יודע את נפשי מרוב צער וכאב... אני קורא את מה שאת כותבת ואני שומע את מה שאת אומרת וליבי נשבר... עכשיו מתחיל להבין עד כמה את אוהבת את אלן וכמה הוא היה יקר לך כל כך... כשאני יודע איזה אדם מופלא ואוהב את, אני בטוח שאלן ידע (וגם יודע כעת, כשהוא למעלה כעת מלאך פרטי שלך) שאת אוהבת אותו ב- 100% אהבה, לא משנה מה הוא אומר או עושה ובלי קשר לקשיים... פשוט אהבה טהורה של מלאך... אלן בטוח יודע !!!!! מאיה אהובה יקרה שלי, אין תשובות לשאלות... אנחנו לא מבינים למה לוקחים מאיתנו בצורה כל כך אכזרית את האהובים לנו ביותר... ככה, בלי שום אזהרה... שם למעלה, לא מבין מה קורה אצלם... אין סדר ואין הגיון... הכל משתבש בהחלטות... רק פתאום מפילים עליך פצצה על הראש... פתאום את מגלה ששפטו, גזרו וכבר הוציאו לפועל... לא מזהירים אותך בכלל !!! אין לי תשובות , מאיה אהובה שלי, רק שאלות ושאלות בלי סוף - למה ????? ולמה מגיע לך להתייסר כל כך בחייך הקצרים ? למה אחרי כל כך הרבה סבל, את מוצאת אהבה שמאירה את חייך ולוקחים לך גם את זה ?!?!? אין כאן בכלל צדק והגיון ... ואת לא פשעת בכלל, מלאכי האהוב !!! אין לי מנוחה ושנתי נודדת... הדמעות לא מפסיקות לזלוג אצלי... אני מרגיש אשם במשהו... למה הייתי צריך לפתוח פה לשטן ? למה הייתי צריך להיות מאושר אתמול ולשמוח כל כך היום בבקר ? למה לא סתמתי את הפה... למה חטאתי ביוהרה והרשיתי לעצמי לכתוב בבקר שאני מתפלל שהוא יביא איתו דברים טובים יותר ??? מה, אלו התשובות לתפילות ?!?!? עכשיו אני בוכה יחד איתך וליבי נקרע... אין תשובות, אהובה שלי, רק שאלות נוקבות, זועקות ואילמות... אבל בכל זאת, עם כל הצער והיגון והאובדן - את חייבת להיות חזקה !!! אלן האהוב יהיה נצור בליבך לעד... נסי לזכור את כל הטוב והיפה ואת כל הרגעים הקסומים, את האהבה שלכם... קחי את כל היםה והטוב הזה איתך הלאה ואל תישברי !!! גם אנחנו זקוקים לך מלאכית יקרה שלנו... אלן ודאי לא היה רוצה לראות אותך נשברת... אלן הוא מעכשיו המלאך השומר הפרטי שלך למעלה... אני בטוח שהוא רוצה שתחלימי ותצאי לעולם... שתהיי חזקה ותוכלי להנות קצת בחייך למודי הסבל... גם לך מגיע קצת אושר ואור (למרות שכעת ודאי את מרגישה חושך נורא)... מלאכית אהובה שלי, אל תייסרי את עצמך ואל תתני לרוחך ליפול ולנפשך הנפלאה להישבר... אנחנו אוהבים אותך כל כך וזקוקים לך יותר משאת יכולה לתאר לעצמך... את כל הכוחות והנשמות המופלאות כאן אנחנו נאחד ונהיה כאן למענך בכל מה שתבקשי... לעולם לא נעזוב אותך לבד !!!! לעולם לא נסכים לוותר עלייך אחרי שזכינו להכיר אותך, מלאכית מתוקה ונפלאה !!! קשה לי כבר לראות מה אני כותב - מבעד למסך הדמעות... רק תזכרי כמה אנחנו אוהבים אותך כל כך, כל כך... אוהב אותך אני יותר ממה שאוכל לתאר במילים... תזכרי שכולנו כאן למענך ובשבילך... שלך אני לתמיד, מאיה אהובה שלי... נסי לישון מעט... אני לא מצליח... רוצה לחבק אותך חזק... שלך לעולם באהבה מייק

למעלה