אלן ריקמן

נוגלה0

New member
אלן ריקמן

רק רציתי להגיד שעדיין לא הגיע הסרט השני של הארי פוטר לבלוק בסטר, וגם רציתי לשאול בגלל שאני משתתפת חדשה בפורום, מתי אתם עושים מפגש עם כל החברה של הפורום?

מלאכית16

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

הסרט השני לדעתי יגיע בערך בעוד חודשיים שלושה.... הסרט הראשון הגיע חצי שנה אחרי הקרנתו בקולנוע לדי וי די ווידאו.... מפגש? אני חושבת שאנחנו צריכות לארגן משהו בפורים....אבל עדיין לא נראה מישהו שמוכן להקריב את ביתו למטרה זו....*שיעול*

Penny s

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo15.gif

ראיתי עותקים של הסרט הראשון בdvd בוידאו דן, אבל אני חושבת שהוא לא מתורגם.. אם מישהי מארגנת מפגש - חשוב מאוד שזה יהיה לפני סוף החודש

Fantine

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

אני גרה במרכז ת"א ומוכנה לנדב את הבית שלי למפגש

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מפגש פורום
אם הורים כמו שלי אין לי סיכוי, ואני לא רוצה להפסיד את המפגש הראשון
מעריצות של אלן ריקמן ואני לא אבוא
האם הורי החליטו להמציא שיטת עינוי חדשה

שניש

New member
אמא שלי מרשה לעשות מפגש פורום../images/Emo56.gif

יאיי ^__^ היא נבהלה כשאמרתי לה מפגש פורום אבל כשהסברתי לה שמדובר גג בשבע בנות היא נרגעה
עכשיו אני רק צריכה לדעת את התאריך (אני לא יודעת אם אני יכולה ביום הראשון של פורים או השני של פורים) אם אתן באות אליי אתן תצטרכו לבוא איתי גם להופעה שלי ב"צעירי שוהם" זה מקובל על כולן?! אויש...אני נסחפת....שום דבר עוד לא בטוח אבל אני ממש מתלהבת מזה שיכול להיות שהמפגש הראשון בתולדות פורום אלן ריקמן יהיה אצלי!

I n n u e n d o

New member
שוהם!

אי גרה קרוב לשוהם אם זה יהיה שם אז בסדר. אפשר במרכז שם במקדונלס או בגלידריה

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gif הקשיבו כולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כרגע דיברתי עם אמא שלי, הצלחתי להוריד אותה מהנושא של מחבלים ערביים, היא עברה עכשיו לנושא של סמים ואלכוהול, הצלחתי להוריד אותה גם מהרעיון הזה, כלומר, 99% שהיא מרשה לי לבוא למפגש פורום
*מתפוצצת מרוב אושר*

מלאכית16

New member
ייאיי!!! ../images/Emo110.gif

זה יהיה מעולה!!! עכשיו נקווה שזה רק לא ייפול על התאריך של מפגש פורום עם פורום הארי פוטר כי אז אני אצטר לוותר על אחד מהם וזה דבר שאני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא רוצה...*מחזיקה אצבעות*

למעלה