אלמרה בוא פה..

jozefin3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifומה מפוזרת תאמר אם

תעשה לי רק..מסאג'......אתם מתחתנים לא!!!!
מפוזרת לא שמעת ולא ראית========

אלמרה

New member
את לא מעודכנת?

התחתנו כבר והספקנו להתגרש כי היא קולה זמן לובשת אדום... שלא לדבר על כי לא עברה את מבחן מכבי של הבן שלי והיא גם בעד יוונים שמנצחים בגסות את היהודים וגונבים להם את השמן זית ובגלל זה אנחנו סובלין וצריכים כל הזמן לאכול אזני המן ומצות.

תגידי לי , איפה היית

כשהתרחשו הגרושים הכי מתוקשרים בארץ? הגרושים הכי מכוערים בארץ? הגרושים שקרו עוד טרם החתונה? התגלה [אבל אל תגלי, זה סוביודיצה כי אנחנו במשפט] שהוא ימני לאללה, אוהד מכבי, ויש לו נחש מכנסיים בתחתונים. עוד התגלה , שהוא מתחזה ליהודה המכבי בלילות, ומתלבש על יווניות שלא לובשות תחתונים בקרבות. ועוד התגלה, שאני שמנה ............... [נקמת האישה הנשמנת]

jozefin3

New member
../images/Emo6.gifגם אני דוגלת בהדדיות...

מסכימה...לרעיון ...אתה את שלך.......
ואני את שלי, אך מה אעשה אנלויודעת, פוטו שופ
ועדיין ערה הנני , לעוד כמה רגעים של עונג

אלמרה

New member
לא מותק... אל תעבדי עלי...

בעוד כמה רגעים את הולכת מפה אל עבר העונג האמיתי...

אלמרה

New member
חחחחח ג'וד!! את גדולה!!

איך הקדמת אותי? רציתי לקבל הסכמה שקודם היא תראה לי ואחריה אני אראה לה את שלי... וכעת היא תשאל איך התמונה שלי הגיעה אלייך...

jozefin3

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo67.gifמה זה הכלללללללל

אלו הם התחתונים , המדוברות

אלמרה

New member
סטימי יא אדומה רעה לא יהודית בכלל..

את בעד היוונים שלקחו לנו את כל השמן ובגללם אין לנו שמן לטגן את החביתות ולכן משתמשים בחמאה... תיזכרי לך שאני כועס עלייך.

למי אתה אומר סטימי, אני ממגורשי בבל

לא התערבבתי אפ'ם בכלום. כולי יהודיה צחה זכה וטהורה. כמו כל היהודים שכתבו את תורת הקומוניזם
ואתה? מתייוון שכמותך, אוהב שחקנים זרים......

אלמרה

New member
אהה! גם מתיוונת וגם קומוניסטית!!!

הלך עלייך! וזה מסביר את האדום שלך... את מנודה ולא תכנסי להיכל הקודש קודשים לעולם! לא בבית המקדש שלי לפחות. אבל אם תרשי לי להכנס לשלך אשקול שוב את החלטתי החד משמעית הזו.

עד כאן, עד כאן...............

מה ת'ה חושב לעצמך? שאתה יכול להכנס לקודש הקודשים? למה מי אתה? מתתיהו? להזכירך איפה אמתך מתגוררת? אני אני אני ולא אחרת מתגוררת בקרית קודש מ ו ד י ע י ן להזכירך מי בא משם? 'זהר פן אמצא את המקבים האמיתיים ואשלח אותם בך. נ. ב. [לבית המקדש שלי לא נכנסים בוקסרים צמודים, רק אמסטפים נושכניים] [סופסוף ויכוח משמעותי מן החיים
]

12אניהיא

New member
יאאלה יוונים עלינו

וואלה הם עושים בנו כבשלהם... מנצחים במישחק ערוץ הכנסת שלהם {הערוץ הממלכתי} מסתובב לו כבר שבועיים בארץ עושה כתבה על התפשטות המוזיקה והתרבות היוונית עלינו בארץ ואני אומרת זו מגיפה ת'זהרו ממנה

למעלה