אלמנטים עבור קריירה

sunshine72

New member
אלמנטים עבור קריירה

היי אשמח לדעת אילו אלמנטים שמים באזור העבודה (בצפון?). תודה ויום טוב.

דנה A

New member
צפון

עפי' החלוקה האוניברסלית, הצפון מסמל את תחום הקריירה ניתן לחזק אזור זה עפי' האלמנט שלו - משמע אלמנט המים, או האלמנט המזין את המים שהינו המתכת. את המים מייצגים הצבעים כחול ושחור, הצורה הגלית, אמורפית את המתכת הצבעים אפור, לבן, כסף, זהב, והצורה עיגול וניתן עפי' התחום, זא' סימבולים הקשורים לתחום הקריירה, סימבולים אוניברסלים או סימבולים המסמלים בעיניך את תחום הקריירה, את התחום אליו את שואפת, הדרגה וכו'. את יכולה להכין לך פינה, גם בפינת העבודה שלך ושם ליצור לך תמונה ובה את המקומות אליהם את שואפת להגיע, מבחינה מקצועית למשל, עם משפטים המייצגים את השאיפות שלך וכו'. סופ"ש מקסים דנה

sunshine72

New member
שאלה נוספת

היי דנה, אני קואה 5 אישה = הכיוונים ע"פי קואה 8 (לפי 1972, חולד 262.5-277.5). *דרום מערב: מדבר על כיוון ההצלחה, מזל, קריירה. האם אני הולכת לפי הצפון או דרום מערב? מה האלמנטים של תחומים אלו? (לפי הקואה שלי) *צפון מערב: בריאות, חוסן הגוף. *צפון מזרח: תורם לצמיחה אישית, השכלה וחינוך. תודה וסופ"ש נהדר.

דנה A

New member
/tapuzforum/images/emo42.gif

הכיוונים ע``פי מס. הקואה מתייחסים לכיוונים המיטביים שלך, עפי אסכולת 8 האחוזות, ואליהם לפנות בזמן עבודה, שינה וכו. דנה.

sunshine72

New member
אלמנטים שונים

היי אשמח לדעת מהם האלמנטים של הנושאים הבאים: *ההצלחה, מזל, קריירה. *בריאות, חוסן הגוף. *לצמיחה אישית, השכלה וחינוך. תודה ושבוע נהדר.

דנה A

New member
אלמנטים וסימבולים

הי sunshine72 קודם כל מתנצלת על העיכוב בתשובה, זאת מאחר והייתי נטולת מחשב מס' ימים.. לגבי שאלתך - האם את מתכוונת לסימבולים המייצגים זאת? לדעתי כדאי להשתמש בראשונה בסימבולים אשר אנו מפרשים אותם באופן המקדם כל תחום מה בעינייך מסמל הצלחה, מזל קריירה? מהן שאיפותייך בתחום זה, ומה יכול לסמל את שאיפותייך אלו? מה לגבי בריאות וחוסן הגוף? האם יש לך דימוי אליו את שואפת? מה היית רוצה לחזק בתחום זה? לגבי צמיחה אישית, לימודים - האם ישנו כיוון מסוים אליו את שואפת? ננסה למצוא יחד, אם תרצי, את הסימבולים שיתאימו לך
, את הסימבולים האוניברסלים תמיד יש
יום נפלא דנה

למעלה