אלמנות ותיקה

hani309

New member
אלמנות ותיקה

שלום שמי חנה גדסי בעלי ישי נהרג ביום השואה לפניכמעט 12 שנה. הוא נהרג בעקבות הפעולה של ברוך גולדשטיין בשבוע של פיגועי חדרה ועפולה נשארתי עם שלושה ילדים קטנים בגילאי שנה עד שש היום הילדים גדולים שלושתם כבר בגיל ההתבגרות מ- 13-18 ואני אנא אני באה. כשהו היו צעירים היה לי ממש יותר פשוט להתמודד עם המצב וגם התרגלתי לעשות הכל לבד אבל בתקופה האחרונה אני ממש לא יודעת מה לעשות היאוש עוטף אותי חסרונו של ישי כ"כ בולט ואני לא מבינה את זה. אני ממש, שוב לא מתפקדת, לא עובדת ועושה את המינימום עם הילדים האם בפורום יש עוד אלמנות/אלמנים כ"כ הרבה זמן שלא התחתנו שיכולים להבין על מה אני מדברת?

כן אומנם רק 4 שנים והילדית היו 17

ו 20 להגיד שזה קל זה שקר ומתמודדים עם היום יום קשה. אבל לא בוכה עושה את כל מה שאני רוצה ובכף. וחשבי קצת על עצמך. צאי תהני וחפשי פרק ב

אלמנה ותיקה

שלום לך (ולכולם) גם אני אלמנה "ותיקה" כמעט 11 שנים (קוראת כאן בפורום מדי פעם אבל אף פעם לא נכנסתי...) בעלי נפטר מדום לב פתאומי ונשארתי עם שני ילדים בגילאי 6 ו-3 (הקטנה היא גם ילדה עם צרכים מיוחדים) כיום גם ילדי בגיל התבגרות 16.5 ו-13.5 ילדיך גדלים והופכים עצמאיים וכבר זקוקים לך פחות... זה הזמן לעשות קצת למען עצמך: לצאת עם חברות לבילויים (סרטים, בתי קפה, מסעדות או מה שאת אוהבת) להרשם לחוגים בנושאים שיעניינו אותך ו/או חוגי ספורט ופשוט למלא את החיים בדברים שיעשו לך טוב החיסרון תמיד מלווה (תקופות יותר ותקופות פחות) אבל לדעתי תרגישי יותר טוב אם תמצאי לעצמך תחומי עניין שיעסיקו אותך מקווה שעזרתי קצת
מיכל

למעלה