אלמנה

SRN736

New member
אלמנה ../images/Emo13.gif

שלום לכולם ושבת שלום פעם ראשונה בפורם אני אלמנה מזה שנתיים עם 3 ילדים יחסית קטנים אשמח לעצות והכוונה בנושא המשך החיים פעילויות או סדנאות ואו מפגשים לאלמנים ואלמנות שמי ים.

SRN736

New member
בוקר טוב ושבת שלום../images/Emo42.gif

שלום לכולם אני חדשה בפורם אשמח לתגובות ולדעת כיצד אפשר להצטרף למפגשים ,קבוצות ימי כייפ וכו' אשמח לעזרה שמי לימור

../images/Emo245.gifלימור (בנסיבות הקיימות../images/Emo3.gif)

נשמח אם תצטרפי אלינו לפינה החמה שכאן... אני מיכל, עוד מעט בת 47 (
...) אלמנה כבר מס' מכובד של שנים, עם 2 ילדים. בדיוק בשבוע שעבר נפגשנו בת"א והיה ממש נחמד, בקרוב נארגן עוד מפגשים ונשמח מאוד, אם תקחי חלק גם. מניחה שבמהלך היום או מחר תקבלי "ברוכה הבאה" מכולם - שבת היום ונראה לי שחברי הפורום ישנים עדיין, או שבחרו לצאת החוצה בחום המזוויע....

מיק41

New member
היי לימור

אני גם מיכל בת 42 אלמנה כמעט 5 שנים עם 3 ילדים. הגעת למקום הנכון. אנחנו מקבלים כל אחד בחום....... אנחנו עושים מדי כמה זמן מפגשים..... תכירי אנשים מאד נחמדים. נשמח אם תישארי איתנו. ותצטרפי למפגשים. בימי ראשון בלילה אנחנו נפגשים גם בצא'ט. אם את רוצה את יכולה לפנות אלי במסרים.... אשמח לעזור לך.
מיכל

SRN736

New member
שלום לך מיכל../images/Emo140.gif

שלום מיכל שמחתי לדעת שייש אנשים נחמדים בעולם שלנו אשמח להמשך התכתבות אקווה שאוכל להיות בצ'יט מאיזה שעה לערך תודה ושבוע מוצלח לימור.

מיק41

New member
לימור,

ברור שיש אנשים נחמדים. ושוב חוזרת על זה שאת יכולה להתכתב אתי במסרים. זה יותר אישי. בקרוב נארגן שוב מפגש במרכז, ונשמח מאד שתבואי. אני רוצה להגיד לך שלי יש חברות שהכרתי בפורום. אשמח לעזור לך בכל דבר הצא'ט בימי ראשון משעה 22:00 מיכל

SRN736

New member
יום טוב שמחתי שמישהו ענה אשמח להמשך הידברות|ל

שמחתי שהחזרת לי תשובה אשמח להתעדכן תודה ושבת שלום ושבוע מוצלח

הגעת למקום הנכון

פה תקבלי תמיכה מאנשים כמוך א בל עם קצת נסיון בהתמודדות עם המצב נקשיב לך נציע כתף וחיבוק חם לא נשפוט אותך ונבין אותך היטב

שלום לך לימור !!!../images/Emo245.gifלפורום כאן בנסיבות

שנכפו עלינו אבל מוצאים כאן אנשים חמים ויודעים לתת מילה חמה והמון אמפתיה אחד לשני בלי לשפוט כי כולנו "חווים" את אותו הכאב .... אז הכנסי לכאן ותראי שיש לך אוזן קשבת . אז אני צביה בת 46 עם שני ילדים בני 16 ובת 20 שנתיים בסטטוס ובאמת נכנסתי לכאן לראשונה אחרי השלושים שלי. ומשם הכל הסטוריה ......... מפגשים וחברויות חדשות ... והשמיים הם הגבול בשבילנו כי חיים פעם אחת וצריך לחיות את היש . כמו שמיכל כתבה לך יש את הצאט בימי ראשון רק של הפורום הזה ושם אפשר יותר להכיר אולי טיפה יותר . אז בנימה אופטימית זו שולחת לך
. המשך שבת קרירה ונעימה ממני צביה|

סביבה תומכת

אני אלמנה שנה ושבעה חודשים. הגעת למקום הנכון. נעזור לך לחיות במציאות החדשה. תבדקי באזור מגורייך בביטוח לאומי. ישנה עובדת שיקום שתקבל אותך למפגש פרטני וכן לקבוצת תמיכה. אני הייתי בשניהם. כשסיימנו את הקבוצה דרך ב"ל. המשכנו את המפגשים באופן עצמאי וזה עוזר לנו מאוד. אשלח לך מסרון. מחבקת אותך צלה

לימור ../images/Emo24.gif ברוכה המצטרפת .

בנסיבות הללו הגעת למקום הנכון!! נוצרכאן שבט של חברים שעוברים דברים דומים יודעים להקשיב מוכנים ליעץ לשתף ולחלוק . כאן לא שופטים אותך את יכולה לבוא לספר דברים שלאנשים שלא עוברים יראו מוזר ואנו נבין. אשמח לדבר איתך גם באופן אישי ואשמח שתגיעי למפגשים שלנו . שלך טלי

למעלה