אלמנה כואבת

hash1212

New member
אלמנה כואבת

שלום רב לכולכם וערב טוב מעל שמונה חודשים אני עוקבת אחר פורום זה באופן פסיבי ועלי לציין שאני נעזרתי בכם ולקחתי המון מתוכן הדברים שנכתבו ועל כך תודה גדולה. אלמנה כשנה ושבוע ועדיין קשה קשה קשה לי מאוד.......

אלמוג127

New member
ערב טוב לך

טוב שהתחלת לכתוב, ולא רק לקרוא מהצד לפעמים צריך "לשפוך" ואכן זה המקום מקום שכולם מבינים ללבך שחוו את אותם דברים חייבים לרוקן בכדי למלא בדברים חדשים שיהיה לך בהצלחה

ערב טוב הש ...../images/Emo24.gif

אני זוכרת שהנפילה הגדולה שלי היתה אחרי השנה .. פתאום הבנתי שזה סופי ... כאבתי ... נשברתי ... טוב שהחלט לכתוב ..להוציא את הכאב זה חלק מריפויי , והגעת למקום הנכון , פה כולנו מבינים אותך ,כולנו חווינו דברים דומים בזמנים שונים . אשמח לשוחח עמך יקרתי ,

hash1212

New member
בוקר טוב

לפעמים אני חשה שהזמן לא עוצר מלכת ולעיתים הזמן חולף מהר. פעם אני בתוך ופעם זה עובר לידי, אני במציאות האיומה הזו, או אולי זה חלום. שנה עברה ואני עדיין בוכה בלי סוף, לא רואה את האופק החיים השתנו ללא היכר. הלב שבור

hash1212

New member
בוקר טוב הים הרגוע

אני לא רואה את האופק, אני עדיין בתוך מערבולת שאין ממנה יציאה. מתי מבינם שזה הסוף?

hash1212

New member
תודה על התמיכה והקבלה הים הרגוע

בבקשה אמרי לי האם כל הנוכחים בפורום הן אכן אלמנות. קבלתי תגובות ובקשה לענות באופן אישי. במקרה פתחתי כרטיס אישי של אחת מהפורום כדי להגיב וישנם שם פרטים מוזרים וכן תגובות עם גסויות עני לי בדחיפות כי אני מרגישה מנוצלת

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני המומה ..לא ראיתי כזה כרטיס ... עד כמה שאני יודעת כולם כאן אלמנים אלמנות למעט נסיכת הכוכב - שהיא חברת כבוד בפורום ובזכותה ,בזכות עקשנותה ,הפורום קיים !!! יתכן שיש טרולים אבל את רב האנשים אני מכירה ואנו גם נפגשים ... בסך הכל הגעת לשבט נחמד שמקבל כל אחד בלי לשפוט ובלי לבקר ,תוכלי להתמך ולתמוך ... אשמח אם תצרי עמי קשר ... טלי

hash1212

New member
יקירה הים הרגוע

חלילה אין אני שופטת או מבקרת אני פשוט חדשה בעניין ופגיעה מאוד

hash1212

New member
בוקר טוב לבנדר 3

לוקחת מהכל תודה אבל כנאה שהדברים עוברים דרכי כמו מסננת. לא מצליחה להכיל ולא לקבל.

לבנדר3

New member
להאש1212 שלום

מבינה לליבך שמפאת הכאב כל חושייך מעורפלים,הרי מדובר בתחושות מכאיבות מאוד ברמה גבוה מאוד של רגשות ותחושות מכאיבות בכל מני אסציואציות כן אני למשל נופלת וקמה,כמו להלך מחדש,כשר זהמלווה בכאב ולמרות הכל חזקי ואמצי

בוקר טוב hash../images/Emo39.gif

שנה זו אכן נקודת ציון קשה.... כבר עברה שנה, כמה ארוכה וכמה קצרה, השנה הזו ואהובך... איננו.... את כותבת שאת לא יכולה לראות את האופק, אולי האופק זו מטרה רחוקה מדי, החלל שנוצר תמיד יהייה שם, מלווה את החיים אבל תנסי להעסיק את עצמך, בפעילויות שיהנו אותך, מפגשים עם חברות, טיולים, חוגים כדי לעזור לך להרים את הראש ולהמשיך לצידו.

למעלה