אלמונית

d@r121

New member
עוד מישהו שם לב

שלאחרונה יש התנזרות כללית ממין
מה הולך פה? מה על הדור הצעיר? או בקיצור מה לא עושים בשביל לזכות בהפנייה בעמוד השער

Idan91

New member
דווקא נראה לי יותר הגיוני עם ת´..

כלומר, מבחינת התעתוק. אלא אם אני טועה, ובערבי זה עם ט´, אבל זה כבר ממש לא הגיוני...

ראיתי את כל מה שהם כתבו

והבנתי את הרמה וגם כתבתי שנראה לי שזה לא נשאל ברצינות, ובכל זאת עניתי על התשובה ברצינות. אסור?

מירב ד

New member
מותר...אפילו רצוי... ../images/Emo45.gif

אם יש לך את הסבלנות...אז בכיף.. אני אישית כבר איבדתי את הסבלנות כלפיהם... ודורון...אתה מוזמן לשלוח כמה מסרים שבא לך.. אני אישית ואני משערת שאני לא היחידה... לא מתכוונת לקחת אותכם ברצינות יותר.... מירב

ליאן.

New member
אינני מסכימה עמך

שוב, אני חוזרת - אין כזה דבר! גם מכוערת ומעוותת יכולה למצוא זיון. לא אני המצאתי את המשפט המגעיל - ´כל חור בלילה שחור´, אך זהו מוטו של רבים. הכיעור לא יעצור בחור חרמן.. (נכון שלא כל בחור חרמן, אבל יש מספיק שהסטנדרטים שלהם נמוכים וייתכן שגם הם בעצמם לא מי-יודע-מה-יפיופים) ואולי אתה תמים קמעה אם אתה חושב אחרת.. באשר לזונה - דבר ראשון, זנוּת/מין בתשלום איננו הפיתרון בעיני. דבר שני, יש את המושג ג´יגולו או נער ליווי, ובקיצור - זונה ממין זכר, שזהו אדם ה´מעניק´ משירותיו לנשים. יש כזה דבר.

לא אמרתי שלא יכולה

אמרתי שמין הוא לא תמיד דבר זמין עבור כל אחד. וגם אם היא יכולה, יהיה לה קשה מאוד למצוא פרטנר.

למעלה