אלמונית

נורית ס

New member
אלמונית

אפי היקרה אני צריכה את עזרתך ,אף אחד לא רוצה לשכב איתי אני בת 25 ועדיין בתולה והחלטתי להתנזר ממין ,אני פשוט לא מוכנה לסבול את המחשבה שאף אחד לא רוצה לשכב איתי ובבקשה אפי אני צריכה את עזרתך ..ומהר!! אלמונית.

freedom rider

New member
אני במקומך לא הייתי מוטרד מזה

מין תמיד אפשר למצוא אם ממש רוצים. ולדעתי, אם מדובר רק במין ותו לא, אז עדיף לוותר. מין בלי אהבה - לא חוויה מי יודע מה. לא מתים מחוסר מין, תאמיני לי. האם זה באמת מה שמטריד אותך?

taz512

New member
הראש הגדול צעיר

זאת משימה למישהו עם ניסיון תחת אש. הייתי מציע את עצמי אבל כידוע אני תפוס, ומאוהב אז אין הרבה סיכוי. אבל אני בטוח שיש הרבה מועמדים טובים. טאז, השד והנסיון

ליאן.

New member
אין כזה דבר!!!

"אף אחד לא רוצה לשכב איתי" !?!?
כנסי לצ´אט, שוחחי עם אחד מהבחורים הנחמדים המציעים את שירותיהם בשלל גדלים וקבעו פגישה.. תוך שעה-שעתיים הבעיה שלך נפתרת. יותר פשוט מזה אין.

אתם כל כך לא מבינים...

מעבר לכך שהשאלה נראית לי כאילו היא הומצאה, כי היא נכתבה בצורה מזלזלת מדי בבעיה, מין הוא לא הדבר הכי נגיש שיש. יש אנשים שלא נראים טוב ולא יכולים למצוא את הפרטנר המתאים הרבה זמן, אם בכלל. בחור אולי ילך לזונה, שזה פיתרון דוחה. אישה אל מי תלך? אישה שנולדה לא יפה, שאין לה מחזרים ומספיק שלא מרגישה שלמה מספיק עם עצמה כדי לחפש בעצמה פרטנר, מין הוא אחד הדברים הקשים ביותר שאפשר למצוא. יש כאלה שרוצים. רוצים מין, אהבה, קירבה, אינטימיות, חיבוק ממישהו אהוב ואין להם את זה. ואתם עונים את התשובות הכי חסרות התחשבות ולא מבינות בעולם. תשובות של אנשים שאין להם בעיה למצוא קצת קירבה. תכניסו לכם לראש שלא כל מה שקל לכם, קל לאחרים, ונסו לפתור בעיות לא בגישה של זילזול והתנשאות, אלא בגישה של לחפש פתרונות ועזרה אמיתיים. אם היית שואלת ברצינות, אולי היו עונים לך ברצינות, למרות שאני בספק.

מירב ד

New member
אמממממ..... ../images/Emo4.gif

אני לא יודעת כמה זמן אתה פה... אבל נראה לי שקצת חדש... אז אני אספר לך.. יש פה שני חבר´ה (2 או א..אנחנו עדיין לא סגורים על זה) שקורים להם נורית ודורון... חבר´ה נורא נחמדים... עם קצת בעיות בזוגיות... וכל פעם נורית ודורון החביבים באים לפה ומספרים לנו ומשתפים אותנו בחייהם..... נורא נחמדים, אמרתי כבר..? אבל נורית ו/או דורון לפעמים לא שמם לב ועוברים את הגבול.... ומדברים קצת שטויות.... ומשגעים לנו את השכל...אבל בלי לשים לב... ולפעמים ההודעות שלהם קצת סותרות אחת את השניה... אבל לא חשוב... בכל אופן... ניסינו...השתדלנו...באמת.. להיות נחמדים ולענות ברצינות... אבל יש גבול לכל תעלול.. והתעלול הזה כבר לא משעשע אף אחד... ולכן.. לא עונים להם ברצינות... אבל מבטיחה לך ב99% מהמקרים האחרים... אני יכולה להגיד לך שעונים פה מאוד ברצינות.. ומשתדלים לעזור... אז נורית ודורון החביבים...היה נחמד..אבל די... מירב מרשה לעצמי...

shellyland

New member
יווווו... סתחיין על הדיפלומטיה ../images/Emo45.gif

את מקבלת נקודות בונוס על אנדר-סטייטמנטיות.

shellyland

New member
כמובן שהתכוונתי סחתיין

אתם כבר רגילים לדיסלקציות ההקלדה שלי, כן?

מיטללל

New member
מעולה. אני אגיד גם לליאן להתחבר

שזה עונה גם לשאלה שלך.. הכל בגללה!

למעלה