-אלמוג ופרנק-

-אלמוג ופרנק-

אני יודע שעזבתם את הפורום וכו', אבל אנא, לפחות תקראו את ההודעה הזאת... לפי דעתי אתם עושים טעות כשאתם עוזבים! זה נכון שאין כאן כמעט אנשים אבל עשינו משו חשוב מאוד - וזה לפתח גרעין של אנשים שנכנסים לכאן לפורום קבוע! עכשיו אם שניכם תעזבו, במיוחד בהתחשב בעובדה שאתם בין הוותיקים כאן, הגרעין ייהרס
צריך לפעול למנות מנהל נוסף שיפעל יחד עם דן ושיהיה לו זמן לפרסם את הפורום ולטפח אותו! אני יודע שזה לא חוכמה לאמר "צריך לעשות ככה וככה" אבל עדיין... אנשים כאן מצפים שאולי תגישו בקשה לניהול הפורום במקום לעזוב! ובקיצור: המצב דווקא התחיל להיראות סביר יחסית אז למה דווקא עכשיו לעזוב?!

המצב לא סביר ולמה?

כי כמה אנשים באו וכתבו הודעה אחת ומאז משהו שמע מהם עוד פעם? לא!! דבר שאני לי אין מושג בניהול וזה סתם יבלבל אותי שלא נדבר על זה שעכשיו זאת לא ממש תקופה טובה כי מתחילים לי כל המבחנים והבחנים. אפשר לבקש משירן (ורד המדבר) שתנהל ותנסה אם יש לה זמן להעיץ את העניינים ואם באמת יבואו יותר אנשים אז תתקשרו אלי (הטלפון שלי הוא מסר אישי- איירה גיינס!). וכן את התגובות הנוספות בבקשה למסרים

GoLd FlOwEr

New member
עד כדי כך אין אנשים../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

אם אתם כל כך נואשים, אני מוכנה להצטרף רק שאני לא מכירה הרבה סדרות פעולה (24, באפי וזינה נחשב
)..

DesertRose1

New member
כן נטע! יאללה.... ../images/Emo98.gif

וד"כ, לכל המתעניינים, יש לי ראיון עם אפרת (מנהלת הפורומים) ביום ראשון הב. ואני אעלה את הקטע של ניהול הפורום הזה. אני מקווה שדן שלח לה באמת מסר והודיע לה, כי אני לא חושבת שאני אוכל לעשות זאת בלי אישור שלו. אבל אני בהחלט אנסה! ואני מקווה שזה יעזור לפורום!!!

למעלה