אלמה - אלמה - אלמה

גילגולה

New member
אלמה - אלמה - אלמה

ראיתם את אלמה היהירה איך הגיבה כשריטה אמרה לה שהיא בהריון מדנילו. כל כך טיפשה עם כל ההצגה שעשתה כאילו לא מאמינה שדנילו יעשה לה זאת. ואיך שכאב לי על מיגל איך קיבל קשה את הפרידה מאלנה - אבל אלנה לא פיירית כי לא סיפרה לו את האמת ומה מסתתר מאחרי זה. והקטע הכי מכאיב היה המפגש של קמילה עם חולת הלוקמייה האחרת, יפה מצידה איך שעודדה אותה.

גילגולה יקירתי../images/Emo44.gif../images/Emo122.gif../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif

תשמעי גילגולה-אני לא חושבת שאיך שאלמה הגיבה זו יהירות. לפי דעתי = קודם כל היא מה שנקרא "דרמה מאמה"-ז"א - מגיבה כאילו היא על במה. אבל באמת-למה שלא תופתע שזה דנילו? הוא מכרכר סביבה כל הזמן. מספק אותה = מפנק אותה. אני חושבת שהיא באמת פגועה מהסיפור הזה כי היא גם דואגת שלא יחסר לו כלום מכל הבחינות.........שמפניה ועוד....... אלנה- ממה מתנהגת באופן חד סיטרי כי כרגע היא לא רואה כלום מלבד קמילה. לפי דעתי היא תספר השאלה מתי.

גילגולה

New member
אוהו - ברוך שובך פאצולי ...

מזמן לא ראיתי את תגובותייך בפורום, והבנתי שלמחשב שלך היתה בעייה -- אז ברוך שובך. שמחה לקרוא את תגובותייך ומעריכה את גישתך והבנתך לעניין.

גילגולה=בואי נתגלגל......./images/Emo8.gif

עכשיו אנחנו חוברים לכבלים והכל רץ כל כך מהר וטוב. נשאר לי להשיג תכנת אופיס........ ואז אשיג סורק ואז אקנה מדפסת ואז =מי יודע לאן אני אגיע.....

למעלה