אלללללהה הפועל !

hapo hel

New member
אלללללהה הפועל !

יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש לרשום עוד? תודה לך הפועל תודה לך שייע ! ת"א שוב אדומה! 1-0 והדרבי אדום
 

hapo hel

New member
וד"א

ההודעה של הדרבי הקודם בפורום.. עדיין בעמוד הראשון .. טוב מה כותבים פה הרבה..
 
התמונה שאני לוקח מהדרבי הזה

הקהל המדהים שלנו!!!!! ואת אומללי מכבי נוטשים את האיצטדיון הרבה לפני שהמשחק נגמר.....
 

SvNaIgRaS

New member
עד מתי אוגבונה ימשיך ככה........

מה קורה עם השחקן הזה כמה אפשר להיות גרוע ולהחטיא מזל שהפעם זה לא נגמר בתיקו שערכו כהפסד כמו מול פ"ת....... השחקן פשוט לא יודע לסיים כמו שצריך........ חלש ביותר... חוץ מזה תצוגה ענקית של כולם...... מסכן שביט מתחיל להתשעמם
 

KORG TRIT0N 7

New member
גם בדש על הפנים,,ווסיליוק עושה רושם

טוב. אבל הוא לא מקבל הזדמנות. גם שייע ממשיך להרגיז..כל משחק הוא מחמם את שחקני הספסל,ובסוף לא מכניס אותם.
 

על האש

New member
הצד השלילי של הדרבי ../images/Emo64.gif ../images/Emo18.gif

בהודעה הזו אני לא מתכוון לקהל המדהים שלנו שעשה לקהל של מכבי בית ספר פעם שלישית ברציפות העונה,ובטח לא ל"הפתעות" שעשו לנו אוהדי מכבי כפי שהבטיחו לאחר שהושפלו במגרש ובקהל בדרבי הקודם לפני חודש. אני גם לא מתכוון לקונצרט שהתרחש במחצית הראשונה,בה הייתה קבוצה אחת על המגרש,ולהחמצות מסמרות השיער של אוגבונה,בשני המחציות. אני רוצה לחזור קצת אחורה לחודש דצמבר למאורעות הדרבי בראשון העונה,והאלימות שהתחוללה שם,על ידי יוזמת שני הצדדים (הקהל שלנו והקהל של מכבי,בעיקר בני נוער משני הקצוות). הפעם לצערי נקלתי באלימות הזו בגפי,הכל התחיל שלאחר הדרבי הלכתי עם חברי לאכול,ובשעה 00:00 נפרדנו כל אחד לכיוונו ולביתו,אני עשיתי את הדרך חזרה לבלומפילד לבדי לעבר תחנת האוטובוס שיקח אותי לביתי. בעודי הולך לעבר התחנה תוך כדיי כך שאני חותך את הדרך בין שערים 4-5-7,אני מבחין באוהדי הפועל אחרונים המקפלים את הציוד שלאחר החגיגות (כי הרי ת"א שוב אדומה
) ובעודי ממישך להתקדם מעט לפני הכניסה ליפו אני מבחין בחבורה של כ25-30 צעירים בגילאי 16.5-20 ומשהו,שלא יחסתי להם כל חשיבות,בדרכי לתחנת האוטובוס כאן הייתה בעצם הטעות שלי. הבנתי את הטעות הזו רק כאשר אותה חבורת צעירים הביטה לעברי וקראה לעברי קריאות גנאי,וגם תקפה אותי באלימות כגון בעיטות ובירכיות,אם כל הכבוד לי אני לא פחדן (למרות שאני לא אוהב אלימות,מכל סוג) אני לבדי לא מסוגל על קבוצה של 25-30 איש כמעט בכל קבוצת גיל שלא תהיה. ובעודי מסתובב חזרה כדיי לחפש דרך חלופית לעבר התחנה,הבנתי שאותה קבוצה של אוהדי מכבי לא מתכוונים לתת לי ללכת כל כך מהר ובטח שלא בשלום. למזלי מאחת המסעדות באזור יצאו שני מבוגרים,ששמו לב לנעשה והגיעו במהרה על מנת לסייע לי...,הצלחתי להסתובב חזרה לעבר שערים 4-5-7 ואוהדי הפועל שנותרו שמו לב לנעשה חיכו שהשוטרים ילכו והסתערו לעבר קבוצת אוהדי מכבי שארבו להם,לא נשארתי לצפות במה שקורה,הקפתי את בלומפילד בדרכי החלופית לעבר תחנת האוטובוס,ואם כל המזל הנפלא שהיה לי,כנראה שהשוטרים הגיעו למקום בו התרחשה האלימות והניסו את האוהדים,את אותם אוהדים של מכבי שארבו וחיכו לאוהדי הפועל על מנת ליזום מאבק (כאן נכנס עיניין ה"מזל") יצא לי לפגוש שוב והפעם ללא אוהדי הפועל או שום עזרה מסביב,כנראה שהם נסו לעבר הכיוון השני, לכיוון הנגדי שהלכתי בו,משהו מזכוכית נזרק לעברי,מרוב המהירות אפילו לא הבחנתי באותו החפץ שנזרק ולמזלי הוא פגע בעמוד חשמל שהיה לידי ולא בי. אני חייב לציין שעצם זה שלא חיפשתי להכנס למאבק (כי הרי מה הטעם מול קבוצה של 25-30 איש) סייעה לטובתי,ואותם אוהדים שהפעם פגשו בי בגפי,לאחר השלכת החפץ מזכוכית,דיברו בינם לבין עצמם ולאחר גידופים קללות לעברי ובכלל כלפי אוהדי הפועל שלא נכחו באזור,החליטו שאני לבדי לא מסב נזק והניחו לי לנפשי). מה ניסיתי להגיד בכל הסיפור הזה בעצם?, שפחדתי באמת שפחדתי,ציפיתי למצוא את עצמי,ללא סיוע של שני אותם מבוגרים שציינתי למעלה,לגמור את הערב בבית חולים ומעבר לזה... אבל ההרתעה הזו,במידה ואהדי מכבי מרגישים כעת לאחר מה שכתבתי עליונות כל שהיא,לא תעזור ולא תמנע ממני שום דבר שקשור ללהגיע למשחקי הכדורגל,ולהנות בלב שלם. אני מאמין שיש כאלה שיראו בי פחדן,או כל דבר כראות דעתם לאחר מה שכתבתי..,אבל הפחד באותו רגע הוא באמת גדול,במיוחד לאחר מאורעות הדרבי אי שם בדצמבר ובמיוחד לבדי. לסיכום חוץ מהרתעה,(שגם היא לא תעזור) האלימות שננקטה לעברי הערב לא נתנה שום דבר לאפ'חד מהצדדים,(אולי לאגו של אותם אוהדים). כנראה ששום דבר כבר לא יעזור,גם אני חשבתי ש"לי זה לא יקרה",וקרה. אני חייב להודות לדרור קשטן,וכמובן לקהל שלנו,ולקבוצה שלנו,שהיום אפשר להגיד שנשארנו בליגה (לא מוקדם מידיי),יש לנו הפרש של שלושה משחקים מהפועל ב"ש 6 נקודות,ועוד הפרש שערים. תודה לך הפועל,ותודה לאוירה הנפלאה של הקהל שלנו,למרות כל הארועים לאחר המשחק,נהנתי מאוד.
 

KORG TRIT0N 7

New member
עופר, אין ספק שעשית את הדבר הנכון

כנראה הם היו חבורה של הומואים בדרכם למועדון הדאנג`ן ביפו כדי לשחק בסאדו-מאזו אחד עם השני ולשחרר תיסכולים.
 

KORG TRIT0N 7

New member
מגיע לך הרבה ריספקט על גילוי הלב

חשוב שהאוהדים שלנו יקראו את מה שכתבת וימנעו מעימותים מיותרים עם האומללים הצהובים. נ.ב-תודה לקשטן???
 

hapo hel

New member
מה לעשות: "יש חולירות שמקללים"

(c)כל הזכויות שמורות ליניב קטן(C)
 

סטלנרי

New member
עופר , תרגיש טוב דבר ראשון../images/Emo13.gif

דבר שני, גם אני נתקלתי באלימות בפארק מאוהדי מכבי (אני לא יתמם, לא ישבנו בשקט לקללות שצעקו לנו) הייתי עם 2 חברים , מול 20 אוהדי מכבי , בסביבות השעה 12. כמה בעיטות לא רציניות , וקצת התנפח האף לחבר שלי, מה שאיבדנו זה את חכת המזל , מאז שהיא חזרה אלינו לא הפסדנו , ואני בדיכאון רציני בזמן שכולם היו בטירוף. לסיום הסיפור , אחרי שזה נגמר , בעצם זה הצית את האש . הגיעו עשרות אוהדי הפועל לעזור , ואחרי זה היה לי טרמפ הבייתה , מה שידוע לי שאותם אוהדים ששברו את חכת המזל , חטפו את מה שמגיע להם . ועוד דבר לסיום , אני ממליץ לך בדרבי ללכת בגוש עם כמה אוהדי הפועל , כי קרה לי דבר דומה באחת הצמתים ,מאז אני הולך עם עוד כמה.
 

על האש

New member
אני רואה שזה קרה לנו באותה שעה...

כי גם לי זה היה בסביבות 00:00 וכמה דקות... הבעיה שאני בניגוד אליך הלכתי הבייתה בשיא התמימות,ולא שערתי לעצמי שראיתי את אותה חבורת אנשים,שאלה בעצם אוהדי מכבי שאורבים לאלימות.
 

סטלנרי

New member
צודק

עזוב , אני לא יכנס למה שקרה שם , אני בעצבים , אני מרגיש שאנחנו יורדים ליגה בגלל החכה
 
היה דרבי מדהים!

בעיקר בגלל הקהל הנפלא, שצבע את בלומפילד באדום וגרם לקומץ האוהדים של מכבי להיראות כמו כלב שזנבו מקופל בין רגליו. העיתונים של היום שאחרי לא הפסיקו לשבח את האוהדים של הפועל: "אוהדי הפועל הם הקהל הכי אנגלי בארץ", "לפועל תל אביב יש קהל של אירופה, נאמן, אוהב ומסור", "אוהדי מכבי לא צועדים עם קבוצתם בראש הטבלה, כמו שאוהדי הפועל צועדים איתה בגיא צלמוות", היו רק חלק מהדברים שקראתי. ובאמת, 1:0 קטן זה לא מה שעשה את ההבדל בשבילי. השמחה הגדולה הייתה בסוף המשחק, עם השירה הגדולה מהיציעים שהחרישה אזניים. (והצעקות שלי ששמעו אותם כל אוהדי מכבי: "תסתכלו עלי אוהדי מכבי, תסתכלו עלי! אתם לא קבוצהההההההההההההההה, שמעתם? אתם לא אוהדים! לאן התקפלתם עכשיו, הא? יודעים לעודד את הקבוצה שלכם רק כשהיא מנצחת! פחדנים. תסתכלו מסביבכם מה זו אהבה אמיתית, אהבה שצבועה באדום. תרדו אתם ללאומית שמעתם אותי?! דרבי שני שאתם מפסידים לנו על המגרש ומפסידים לנו על היציעים. אתם לא קבוצההההההההה".) היה טוב. טוב מדי.
 

hapo hel

New member
אנחנו מפרגנים לעצמנו וזה טוב

ככה כולם אומרים עכשיו הקבוצה לא טובה אבל אני אוהד נאמן אז אני יבוא לעודד אפילו אם נפסיד! וגם השחקנים וההנהלה אומרים לנו את זה וזה גורם לנו להיות גאים כמה שיותר באוהדים ובעצמנו כי גם אנחנו הולכים למשחקים ומעודדים בטירוף
 
למעלה