אלללה בלאגניםםםםם

RoY Circa182

New member
אלללה בלאגניםםםםם

מי חדש פה?! מי?!?! מי חדש שחשב שיגנוב לישנים את הסטייל?!?1 יא מאדה פאקההההההההההה אני חוזר שוב!! מחזיר את הכבוד לזקני העם!! אני :D יאלללה מלחמהההההההההההההההה יהוני תן בראש

Sk8erJS

New member
מה זהההההההההההההההההההה?!?!#!?%?!?

מי רוצה חורררר אנחנו אולד סקול מטורפים!!!! אתם חדשדשים נובים לא מכירים את בלינק בכלל!!! נולדתם אחרי הפירוק אל תזינו ת'שכלל!!! peace out nigga

may90

New member
אמג../images/Emo2.gif [2]

כע זה באמת קורה DDDDDDDDDDD: אללה עכשיו רק עדי חסרה

Sk8erJS

New member
יאללה עדיייייי

בלאגןןןןןן תחזרי נפתח להם ת'תחת!!! מי ידבר אליי!!?!?1? הא?!?! מי יתחיל איתנו??~!?!!? בואו!!!!

RoY Circa182

New member
יהוני

הרגת ת'מאמא של הצורה שלי ת'לא מבין אני יורק פה דם עם תותים ושמנת מרוב צחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא מצחיק אחד!! ואוא כול הישנים והמאגניבים פה הכי מצחיקים וחכמים ויפים!! אנחנו הרזע הארי!!! (ולכול הילדים החדשים והקטנים, לא הארי פוטר) אוקי הגזמתי קצת עם הקטע הזה של הגזע...כולנו יודעים לאיפה זה מתדרדר בסופו של דבר ;) בכול אופן אלללההה חזרנו מלחמההה :D יש כוסיות?

Sk8erJS

New member
תכלס רועי צודק...

כל הבנות לשים תמונות... וכל הבנים לפתרון הסופי.. אהה סליחה כל הבנים להתקלח... שתיהיו נקיים לעבודה...בלי מחלות וזה... חשוב מאוד... טוב נו שימו גם תמונות בשביל מאי ומישל...

RoY Circa182

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזוב ת'י באמא ש'ך אני בא אליך עכשיו מה זה כמה אתה מצחיק היום?!?!?1 צלצל צלצל אליי יש לי קקי נו כמה אמא שלך מדברת בטלפון ואיי...אני אשכרה בוכה ממך!!! מה זה זה?!?!?! יהונתן שלנו ברוך בואך!! כולם ביחדדדדדדדדדדדד אלללההההההההההההההההההההה יאללה כוסיות הראו פניכן ושדייכם! אללה בנים לכו לקיבינימט!!!!!!!!!

Sk8erJS

New member

אחי אני לא יכול לבכות נגמרו לי המים בגוף הכול יצא לי מהתחת אתמולללל

Sk8erJS

New member

אחי אתה מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך =]

may90

New member
אמג ../images/Emo2.gif

הייתכן? האם אני ומישל כבר לא לבד?

RoY Circa182

New member
בונאה אחי

זה אני או שרשמנו באותו הזמן הודעה וזה נראה כאילו הספקת לקרוא אותה ולהגיב לי כאילו אשכרה אמרתי טובות עליך ואתה הצדקת אותי יש בינינו טלפתיה אחי בוא למקלחת

l AdidAs l

New member
"בוא למקלחת" -_- ?@?$!!@2

מאי אנחנו הגזע הארי! הבנים לא

למעלה