אללה. שרשור NP.

JamicaniT

New member
אללה. שרשור NP.

או NE או מה שלא יהיה ... זרמו. אחרי הרבה זמן שלא שמעתי אותם. Puddle Of Mudd - Blurry. נוסטלגי שכזה.
.

Lady McBeth

New member
יאללה

NE דפי תרגול בסטטיסטיקה NP suicide is painless - manic street preachers

Jan22

New member
את צוחקת ?

אני בדיוק עושה עכשיו הסתברות. החומר הזה פשוט מגעיל !

Lady McBeth

New member
בואנה, תקשיב

זה הנושא הכי מונפץ במתמטיקה... פעם הייתי בטוחה שזה טריגונומטריה ("היי! ממש משעמם לי!! בוא נראה מה קורה אם מחלקים את הניצב ביתר!!"), אבל סטטיסטיקה לוקחת ובגדול...

ק ד ו ש

New member
לא לא, מרוכבים זה הכי מונפץ

על אותו משקל שאמרת... מי שהמציא את זה אמר... טוב בואו נמציא מספר שבעצם לא קיים, כדי שקדוש ישנא אותי. פיסיקה זה עוד נחמד, יש בזה היגיון כלשהו. אחרי לילה שלם עם גאוסף ניוטון ושות', אני הולך לישון את שנת היופי שלי, מחר צילומים לקטלוג של ורסאצ'ה, צריך להיות במיטבי.

Jan22

New member
חכי עוד קצת

ותיכנסי דוך לתוך החומר של משתנים מקריים . יש שם אנטגרלים רגילים וכפולים ועוד הרבה דברים טובים. בסופו של דבר ,אנטגרלים וגיאומטריה הם חלק גדול מהסתברות וסטטיסטיקה. ובתור אחד שנבחן על החרא הזה ,אני אומר לך שאין שום קשר בין חלק גדול מהסילבוס של הסתברות שקשור תכלס למונח ''התסברות'' ! חרטא פאקינג ברטא !

Lady McBeth

New member
יא חוכמולוג

עברנו ממזמן את המשתנים המקריים............. כרגע אנחנו מקללים את הבינום של ניוטון

Jan22

New member
את בוכה על כלום

את עוד לא התחלת לבכות. חכי חכי ,את יודעת שיש דבר כזה משנה מקרי דו מימדי ?

הטRולית

New member
כמה שנשאל יותר,

הצרפתי (הוא כבר אמר שלא, לא?) יענה פחות.. צריך לתת לו "לשכוח" ששאלנו, ואז יום אחד זה ייפלט לו: "הייתי מפעיל מזל"טים אחרי שנפלתי מטיס! עכשיו קפה!"

הטRולית

New member
כבר אמרתי שמישהו יהיה חייב לפלוט את זה?!

ותודה לרייקו שהוסיף לנו הימור (או פלט את האמת, אך לא יודה בזאת!)

ק ד ו ש

New member
זאת האמת

וזה כבר עלה בפורום בעבר. רק צריך אישור מהצרפתי שאוכל סרט כאילו היה בקיסריה במוסד.

Lady McBeth

New member
יאנושקה

כבר למדתי סטטיסטיקה בעברי. החומר הזה הוא לא יותר מאשר רענון נחמד (ומזוויע)

Jan22

New member
בכיף ..

NP Me againts to world - tupac ,Stevie Wonder - My Cherie Amour שיר טוב ,הבלרי שלך. צריך לשמוע אותו עם רמקולים עצבניים !

Jan22

New member
את טועה ...

עכשיו שמתי כדי לוודא ,ואני שומע אותם טוב מאוד צועקים לי באוזן ... everything so boring everyone so ....and then - הצעקות !

למעלה