אללה, שאלון.

אללה, שאלון.

שם: קן: גיל: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? עבר פלילי: שפות: .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: .:האם:. את דלוקה על מישהו: את רוצה לגור במקום אחר: את חושבת להתאבד: את מאמינה באהבה ווירטואלית: את רוצה עוד פירסינג: אוהבת רכבות הרים: .:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: .:האם אי פעם:. בכית על בת: בכית על בן: שיקרת: נעצרת: אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: הופעת בציבור בפיג'מה?: בכית בסרט?: היית על במה?: חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה?: הקפיצו אותך כיתה?: רצית להיות המין השני?: .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: .:האם את חושבת שאת:. יפה: מצחיקה: כוסית: חברותית: מעניינת: מכוערת: אהובה: דואגת: חמודה: חננה: .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\\קיץ: בחדר: .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: יאללה, שתפו פעולה.:)

jast

New member
כ"כ ישראבלוגי מצידכם:]

שם: חן קן: שיכון המזרח גיל: 15 פירסינג: היה לי בגבה, נסתם.. קעקועים: איכסע. גובה: לא יודעת... משו בינוני מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 אחיות בת כמה את נראית: תמיד אומרים לי שיותר גדול:] משקפיים? לא! עבר פלילי: פחח.. פעם הייתי שקמיסטית קשוחה ואפלה. נחשב? שפות: עיברית, ואנגלית. .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: אני קוראת 1984... סרט מושכר שראית: לא זוכרת:/ ניראלי "החומה".. אבל לא מושכר. סרט בקולנוע: "רווק בן 40" עם אמבה(חן השניה מהקן).. שיר ששמעת: "אינטרקום" של שייגעצ.. אינלי מושג למה. השיר שנתקע לך בראש: "אינטרקום" של שייגעצ... חחחח הדיסק שקנית: וואן הוט מנט.. של רד הוט השולטים! הדיסק ששמעת: 1962-1966 של הביטלס:] האיש שהתקשרת אליו: נוע.(צימחונוע.. בפורום) האיש שהתקשר אליך: הקומונר שלי.. לשאול אם אני באה ללווי מד"צים. תוכנית טלוויזיה שראית: ארץ נהדרת. איש שחשבת עליו: *סודי*:]]]]]]] .:האם:. את דלוקה על מישהו: בערך.. את רוצה לגור במקום אחר: לא.. בעצם, במקום אחר.. אבל בארץ. את חושבת להתאבד: לא!!!!!! החיים יפים.:] את מאמינה באהבה ווירטואלית: בהחלט.. את רוצה עוד פירסינג: כן כן כן! אני רוצה שוב את הפירסינג בגבה שהיה לי, ואני רוצה בלשון(למרות שאין לי אומץ) ובשפה. אוהבת רכבות הרים: יאפ:]]]]] .:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: נגד.. זה לא כיף! להרוג אנשים: מה? ברור שאני נגד. עישון אצל בני עשרה: תלוי.. אני התחלתי לעשן בכיתה ז'... אבל זה פיכס.. לא תהיה לי בעיה להפסיק. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד.. כמו שאמרתי, אני נגד להרוג אנשים. מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: בעד..:] .:האם אי פעם:. בכית על בת: כן(הרבה..) בכית על בן: כן. שיקרת: כמו כל אחד.. נעצרת: כן.(מסיבה טיפשית שאני לא אציין.) אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן. הופעת בציבור בפיג'מה?: כן. בכית בסרט?: כן. היית על במה?: כן. חשבת שאת הולכת למות: לא ממש.. נכשלת במקצוע?: כן. בהרבה. הורידו אותך כיתה?: לא. הקפיצו אותך כיתה?: לא. רצית להיות המין השני?: כן. .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: אחד.. בשני אני לא בטוחה. נשבר לך הלב: פעמיים. שברת לבבות: ניראלי שהרבה.. נישקת בנות: פעם אחת. נישקת בנים: וועעאא.. לא ספרתי. שכבת עם בנות: אפעם. שכבת עם בנים: כמעט, אבל לא(הלו!? אני בת 15) השם שלך הופיע בעיתון: לא יודעת. התחרטת על דברים שעשית: הרבה. .:האם את חושבת שאת:. יפה: קצת.. פשוט, לא מכוערת. מצחיקה: אנשים טוענים שכן. כוסית: לא. חברותית: לאנשים מסויימים. מעניינת: לפעמים. מכוערת: לא. אהובה: תלוי על מי. דואגת: כן. חמודה: לפעמים אני נורא חמודה! חננה: כן.:] .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: שמוצ ממתק: שוקולד. סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: כריות(כןכן אני נושכת כריות:) מסטיק: לא אוהבת מסטיקים. הם מעצבנים. צבע: אדום יום בשבוע: שני(יום קצר!) היום הכי לא מועדף: שבת.. יום משעמם. תכשיט: צמידים. חורף\קיץ: קיץ. בחדר: הדגל שלי:](
) .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: שמע אותי בוכה נחשב? כשדיברתי עם נוע בטלפון היום. הלכת איתו לסרט: חן(השניה נו.) צעק עליך: אבא שלח לך אימייל: גושלום(גרר.. הם מטרידים!) ושיהיה לכם יום כתום:]

נמ, ישהמון מצב שראיתי אותך אתמול../images/Emo2.gif

המ, אני הבחורה היחידה מצפית שהגיעה באוטובוס. [נסעתי עם שיכון רק בהלוך, בחזור הנהג דפק את הקיבוץ שלי, ולא היה מוכן להוריד אותנו בקיבוץ. לאמשנה, סיפור ארוך.] [אם את רוצה יותר פירוט, שלחי מסר או משו..]

jast

New member
המון אנשים ראו אותי אתמול.

ולא זכור לי שום בחורה מצפית... את יודעת מי אני? או שפשוט את יודעת שהיית איתי באוטובוס?

TheShaby

New member
ייאיי..שאלון!!, אני מתה על שאלונים!

שם: מלא? שי פוסברי קן: עינות ירדן גיל: מחר 16 וחצי P: פירסינג: יש חור, אין עגיל - שפה.. קעקועים: אין גובה: ממ..מזמן לא בדקתי.. מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום.. אחים/אחיות: כמה יש? אח ואחות בת כמה את נראית: ממ..16 וחצי(?) o_O משקפיים? אין עבר פלילי: בטח..חח...לא סתם שפות: מדברת?...עברית ואנגלית.. .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: שסיימתי לקרוא - "מבצר דיגיטלי" ועכשיו אני קוראת את "הנסיכה הקסומה" (עברית) ואת "אליס בארץ הפלאות" (אנגית).. סרט מושכר שראית: לא משכירה סרטים...לא זוכרת מה היה האחרון.. סרט בקולנוע: מממ..ניראה לי שזה היה "האחים גרים" שיר ששמעת: Down With The Sickness של Disturbed השיר שנתקע לך בראש: מממ...אני חושבת שEvolution של Symphony X הדיסק שקנית: Dark Light של HIM הדיסק ששמעת: מממ...סתם דיסק עם שירים, לא משהו מוגדר... האיש שהתקשרת אליו: שירלי.. האיש שהתקשר אליך: נעם.. תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת.. איש שחשבת עליו: מממ...אם להגיד את האמת, המורה שלי ללשוןo_O...אני צריכה להכין שיעורים ואין לי כוח../= .:האם:. את דלוקה על מישהו: כרגע..לא בדיוק...לא.. את רוצה לגור במקום אחר: ממ..לא ניראה לי את חושבת להתאבד: לא..אבל חשבתי פעם מה יקרה אם אני כן אחליט להתאבד פתאום...מה יקרה אחר כך לכל אלה שעדיין חיים ואיך המוות עצמו יהיה בכלל...זה מדכא. את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא.. את רוצה עוד פירסינג: חשבתי על זה...לוידעת, אולי.. אוהבת רכבות הרים: כןכן .:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: זה לא שאני נגד..אני פשוט לא חושבת שזה טוב.. להרוג אנשים: בטח...חח.לא סתם..ניראה לכם!? עישון אצל בני עשרה: אני נגד עישון בכללי..לא משנה באיזה גיל..אבל מי שמעשן, שיהיה לו בכיף.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: מי שעושה דבר כזה הוא אידיוט..אין פה בכלל בעד או נגד.. מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: בעד!...כאילו, אני סטרייטית..אבל ממש אין לי בעיה עם זה... .:האם אי פעם:. בכית על בת: ממ..לא.. בכית על בן: היו כמה פעמים.. שיקרת: ממ..מידי פעם בחיים שלי, כמו כל בנאדם אחר.. נעצרת: לא בדיוק, פעם עצרו אותנו ושאלו אם יש לנו סמים..אבל לא יותר מזה.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: לא בפרצוף של מישהו.. הופעת בציבור בפיג'מה?: אני חושבת שכן..ח בכית בסרט?: יכול להיות..לא זוכרת.. היית על במה?: בטח!! חשבת שאת הולכת למות: ממ..אל שזכור לי נכשלת במקצוע?: חח..יאפ! הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: פעם כשהייתי קטנה... .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: באמת באמת...רק פעם אחת.. נשבר לך הלב: ממ..לוידעת...לא הרבה אני חושבת.. שברת לבבות: לא יודעת..באמת שאין לי מושג אם בכלל.. נישקת בנות: ממ..פעמיים אבל נשיקה שטחית כזאת, לא רצינית..(ומתוך משחק אבל) נישקת בנים: ממ...3 פעמים..כאילו, 3 כנים.. שכבת עם בנות: אף פעם שכבת עם בנים: אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית: יש כמה וכמה דברים..לא זוכרת כמה. .:האם את חושבת שאת:. יפה: לא..אבל גם לא מכוערת.. מצחיקה: ממ..לוידעת.. כוסית: לא...חחח חברותית: ניראה לי שכן..ככה אומרים לפחות.. מעניינת: אולי..לא אני זאת שקובעת.. מכוערת: כבר עניתי למעלה.. אהובה: אני מניחה שכן.. דואגת: בהחלט.. חמודה: שוב, לא ני קובעת.. חננה: חחח...במידה מסויימת..חח לא סתם, תלוי באיזה מובן .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: מה?..אין לי מושג... ממתק: רדסקינס..ו..ממ..שוקולד כמובן..:p’ לוידעת מה עוד.. סרט מצויר: מממ..."מוצאים את נמו", "עידן הקרח" וממ...טוב..יש הרבה.. קורנפלקס: קלוגס...הכי איכותי.. מסטיק: איירוובס צבע: ממ..ירוק, כחול, שחור וסגול ניראה לי.. יום בשבוע: אההה...אין יום מועדף...שישי(?) היום הכי לא מועדף: שלישי ניראה לי תכשיט: צמידים(?) חורף\\קיץ: חורף!! בחדר: גיטרה, ציורים, שירים ניראה לי... .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: אניo_O ראה אותך בוכה: זה היה מזמממןן..לא זוכרת.. הלכת איתו לסרט: כמה חברות צעק עליך: אחותי שלח לך אימייל: אני חושבת שסבאo_O ממ, זהו?...טוב..תהנו..P:

יא בה דה בה דווווו כמו פלינסטון...

שם: אלונה קן: צפית גיל: 14.4 פירסינג: הלוואי
קעקועים: לא תודג. גובה: 160 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום. אחים/אחיות:
בת כמה את נראית: 15/16 משקפיים? לא תודה. עבר פלילי: המ.:] שפות: עברית-אנגליתצולעת. .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: ממ, לא זוכרת
סרט מושכר שראית: לא היה. סרט בקולנוע: בטלוויזיה; "ה"פ וגביע האש" שיר ששמעת: וואע, בטח משו אתמול בוועידה. השיר שנתקע לך בראש: ת'אמת שאין כזה. הדיסק שקנית: וואע, לפני שאאאאאאאאאאנים. לאזוכרת
הדיסק ששמעת: ממש לוזוכרת. האיש שהתקשרת אליו: חארדון[המדריך פנימייה שלי] האיש שהתקשר אליך: אמא אתמול בטח
תוכנית טלוויזיה שראית: יש עכשיו גיל חובב
איש שחשבת עליו: ממ.:] .:האם:. את דלוקה על מישהו: קצת
את רוצה לגור במקום אחר: תמיד. את חושבת להתאבד: לא ממש. את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את רוצה עוד פירסינג:
אוהבת רכבות הרים: לא. .:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: לאלא
להרוג אנשים: לפעמים. עישון אצל בני עשרה: לא יכולה להגיב.:$ נסיעה במכונית אחרי ששתית: תנחשו את תגובתי.. מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:
.:האם אי פעם:. בכית על בת: ישמצב. בכית על בן: ישמצב. שיקרת: כה. נעצרת: כמעט:S אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: יאפ. הופעת בציבור בפיג'מה?: ישמצב. בכית בסרט?: יאפ. היית על במה?: יאפ. חשבת שאת הולכת למות: יאפ. נכשלת במקצוע?: יאפ. הורידו אותך כיתה?: נופ. הקפיצו אותך כיתה?: כמעט:S רצית להיות המין השני?: בימי מחזור. .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: 2/3/+ נשבר לך הלב: יותרמדי פעמים.. שברת לבבות: פעמיים, לפי מה שידוע לי. נישקת בנות: 2 נישקת בנים: 12[אאל"ט]:$ שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 1[בעיתון ביצפר..] התחרטת על דברים שעשית: ווהוו, יותרמדי... .:האם את חושבת שאת:. יפה:
מצחיקה:
כוסית:
חברותית: משתדלת. מעניינת:
מכוערת:
אהובה:
דואגת:
חמודה:
חננה:
.:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: בלאט. ממתק: שונאת. סרט מצויר: פו הדוב. קורנפלקס: שווווווווּגי מסטיק: אורביט וורוד. צבע: ורוד, שחור, לבן, אפור. יום בשבוע: שישישבת היום הכי לא מועדף: כל השאר תכשיט: צמידים חורף\\קיץ: קיץ בחדר: sexy boy
.:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: חוץ ממני? כרמל.. ראה אותך בוכה: לא זוכרת מתי זה היה
הלכת איתו לסרט: לזוכרת
צעק עליך: אמא. שלח לך אימייל: ניר לקס
קראת? תגידו עד כמה אני מגניבה לדעתכם. מ1 עד 10.

עונה

שם: קן: גיל: 17 פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.60 מידת נעליים: 38-9 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית: 17 משקפיים? למרחק (ואני לא לובשת) עבר פלילי: עדיין לא שפות: 2...עליונה ותחתונה .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: העץ הנדיב סרט מושכר שראית: אמממ הרקולס נראה לי סרט בקולנוע: מר וגברת סמית' שיר ששמעת: השיר מפריסליה מלכת המדבר השיר שנתקע לך בראש: "שיר ללא שם" הדיסק שקנית: איזבו הדיסק ששמעת: איזבו האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: היא התקשרה בחזרה תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות 2 איש שחשבת עליו: ידיד שלי .:האם:. את דלוקה על מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר: כרגע לא את חושבת להתאבד: לא את מאמינה באהבה ווירטואלית: לפעמים את רוצה עוד פירסינג: לא אוהבת רכבות הרים: לא .:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: כן להרוג אנשים: תלוי עישון אצל בני עשרה: כן נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: כן!! .:האם אי פעם:. בכית על בת: כן בכית על בן: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: לא בכוונה רומנטית הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: כן היית על במה?:כן חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: מעולם לא נשבר לך הלב: מעולם לא שברת לבבות: מעולם לא נישקת בנות: חסוי נישקת בנים: חסוי שכבת עם בנות: חסוי שכבת עם בנים: חסוי השם שלך הופיע בעיתון: ממממ לא נראה לי שהוא הופיע אי פעם התחרטת על דברים שעשית: המון .:האם את חושבת שאת:. יפה: ממממ... מצחיקה: מממ... כוסית: ממממ... חברותית: ממממ... מעניינת: ממממ... מכוערת: ממממ... אהובה: כן דואגת: ממממ... חמודה: ממממ... חננה: ממממ... .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: אהבה ושלום ממתק: אגוזי סרט מצויר: אלדין קורנפלקס: כריות מסטיק: אובה בובה צבע: ורוד יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: כן בקשה חורף\\קיץ: קיץ בחדר: מה?! .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: חברתי הטובה ראה אותך בוכה: חברה שלי הלכת איתו לסרט: המדריכה שלי צעק עליך: המורה שלי לתנ"ך שלח לך אימייל: ידיד שלי :)

Inbal dot com

New member
בלע../images/Emo168.gif

שם: ענבל קן:כפר סבא שללללה. גיל:14 וחצי פירסינג: לא. רק עגילים באוזניים. קעקועים:נופ. גובה: 1.62 בערך... מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום שבעצם כולם חושבים שהוא שחור אחים/אחיות: 2. בן ובת בת כמה את נראית: 14 וחצי. ואני בטוחה בזה כי שאלתי אנשים! משקפיים? יאפ. אני אוהבת אותם. הם יפים. עבר פלילי: לא. ממש לא. שפות: עברית אנגלית ומעט ערבית. .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת:יומנה של אלינורה. אחד הגרועים שקראתי. סרט מושכר שראית:סדרה של צרות. שלשום. סרט ממש יפה! סרט בקולנוע: ואוו. מזמן... אמ... לא זוכרת. שיר ששמעת: מכה אפורה\מוניקה סקס השיר שנתקע לך בראש: we are one ממלך האריות 2 הדיסק שקנית: וואו. לא זוכרת. הדיסק ששמעת: שלמה ארצי. האיש שהתקשרת אליו: אחת מהחברות שלי, שילה. האיש שהתקשר אליך: חברה שלי, דפנה. תוכנית טלוויזיה שראית: פלורסיינטה
. נו מה האחים שלי או והיה לי משעמם
איש שחשבת עליו: דפנה. שהתקשרה אלי (ראו שאלה הנ"ל) .:האם:. את דלוקה על מישהו: לא. את רוצה לגור במקום אחר: לא. לא במיוחד. את חושבת להתאבד:לא.
את מאמינה באהבה ווירטואלית: נופ. את רוצה עוד פירסינג: אין לי פירסינג, אבל אני רוצה עוד עגיל באוזן. אוהבת רכבות הרים: .:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: נגד. אי אפשר לשמור על קשר. להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: נגד. אבל שיעשו מה שהם רוצים, הם הורסים לעצמם את החיים, לא לי. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא! ממש לא. מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: אין לי בעיה עם זה. .:האם אי פעם:. בכית על בת: יאפ בכית על בן: לא. שיקרת: כן. נעצרת: לא. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן. הופעת בציבור בפיג'מה?: לא. בכית בסרט?: סרט טלוויזיה. היית על במה?: כן, הרבה יחסית. חשבת שאת הולכת למות: אולי בחלום. נכשלת במקצוע?: לא. בלע. אני חננה. הורידו אותך כיתה?: לא. הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: -- נשבר לך הלב: -- שברת לבבות: פעם אחת אני חושבת. נישקת בנות: -- נישקת בנים: אמ. לוידעת. שכבת עם בנות:-- שכבת עם בנים:-- השם שלך הופיע בעיתון: -- התחרטת על דברים שעשית: המון. .:האם את חושבת שאת:. יפה: נורמלית מצחיקה: לא. כוסית: לא במיוחד. חברותית: כן, אני חושבת. מעניינת: יאפ. מכוערת: לא. אהובה: כן. דואגת: יאפ. חמודה: לא ממש. חננה: יאפ!
.:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: ענבל. ממתק: עוגיות חברים\חטיף אנרג'י. סרט מצויר: מלך האריות\הרקולס. קורנפלקס: קוקומן. מסטיק: הובה בובה צבע: תכלת יום בשבוע: שישבת היום הכי לא מועדף: שלישי\רביעי. תכשיט: עגילים. חורף\\קיץ: פעם אהבתי בבירור את הקיץ יותר מהחורף, אבל אני חושבת שזה משתנה. בחדר: המיטה שלי\הבובות שעל המיטה שלי. .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: לא יודעת. ראה אותך בוכה: לא יודעת הלכת איתו לסרט: דפנה, שילה ושרון. צעק עליך: אח שלי הקטן. שלח לך אימייל: ויקה. עוד חברה.

TziMHoNoa

New member
יאיי../images/Emo9.gif

שם: נועה קן: שיכון המזרח (צ'יכון)
גיל: 15 פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.60 מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות, ועוד חצי אח וחצי אחות בת כמה את נראית: לאדעת משקפיים? יש עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית וטיפה צרפתית... הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: אני באמצע ספר של צ'כוב... סרט מושכר שראית: לא זוכרת... סרט בקולנוע: האחים גרים למבוגרים בלבד.. שיר ששמעת: "מתנות" של אביתר בנאי השיר שנתקע לך בראש: ^ הדיסק שקנית: ממ.. מזמן.. קנו לי מיקה קרני ביומולדת... הדיסק ששמעת: אחד צרוב.. האיש שהתקשרת אליו: הקומונרית לשעבר האיש שהתקשר אליך: אותה אחת.. תוכנית טלוויזיה שראית: ככה לא מתנהגים.. איש שחשבת עליו: ממ... לא זוכרת
האם: את דלוקה על מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר: לא את חושבת להתאבד: לא את מאמינה באהבה ווירטואלית: לאדעת את רוצה עוד פירסינג: לא אוהבת רכבות הרים: כן בעד\נגד: מערכת יחסים ממרחקים: כל אחד ומה שטוב לו... להרוג אנשים: נגד... עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: בעד, זתומרת, אין לי בעיה עם זה.. האם אי פעם: בכית על בת: כן, חברות וכאלה... בכית על בן: לא שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאת הולכת למות: כן. כשכמעט נדרסתי... נכשלת במקצוע?: לא בתעודה, בנתיים.. (מי אמר מתמטיקה?) הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: כן. כמה פעמים: היית מאוהבת: לא הייתי נשבר לך הלב: לא נשבר.. נראה לי.. שברת לבבות: לא נראה לי שזה קרה.. נישקת בנות: על הלחי?
נישקת בנים: 1 שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: הופיע. אנאערף... התחרטת על דברים שעשית: מלא.. האם את חושבת שאת: יפה: לא מצחיקה: לא כוסית: לא חברותית: לאדעת מעניינת: לא ממש מכוערת: לא אהובה: לאדעת דואגת: כן חמודה: תלוי מתי... חננה: פפפ דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: חופש ממתק: שוקולד
סרט מצויר: מלך האריות
קורנפלקס: קורנפלקס... מסטיק: אורביט לימון.. יאמ.. צבע: כחול יום בשבוע: ראשון, שלישי וחמישי... היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: צמידים מחוטים וכאלה... חורף\\קיץ: קייייייייץ! בחדר: מה איתו? האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: שמע נחשב? הקומונרית של שנה שעברה.. הלכת איתו לסרט: מגמת קולנוע... צעק עליך: אע לאדעת שלח לך אימייל: אנונימוס...

jast

New member
ידעתי ידעתי ידעתי!

"נישקת בנים: 1" זה היה שקד! נכון? נכון? נכון?????????? XD

אני הענה..

שם: רינה קן: שיכון המזרח (אימפריה!!) גיל: 17.5 פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 148 מידת נעליים: 36 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אח אחד בת כמה את נראית: אנשים טוענים שבת 14 ופעם אמרו לי שאני נראית כמו ילתה כיתה ו' משקפיים? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית, רוסית, ספרדית וצרפתית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: 1984 סרט מושכר שראית: ואוווו.. מזמן לא עשיתי את זה סרט בקולנוע: הטיסה שיר ששמעת: לא זוכרת השיר שנתקע לך בראש: "דוד אוה אותך" הדיסק שקנית: דיסק של עברי לידר לחברה שלי הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: המורה שלי לנהיגה תוכנית טלוויזיה שראית: משו בבוקר איש שחשבת עליו: עזבו תכם.. .:האם:. את דלוקה על מישהו: כן את רוצה לגור במקום אחר: לא את חושבת להתאבד: לא את מאמינה באהבה ווירטואלית: בערך את רוצה עוד פירסינג: אין לי אוהבת רכבות הרים: לאאא .:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: למה לא להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: מה שבא להם.. הבריאות שלהם@ נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגגד!!!! מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: בעד.. שיהיה להם בכייף .:האם אי פעם:. בכית על בת: כן בכית על בן: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: לא בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאת הולכת למות: בערך נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: כן .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: 1 וחצי נשבר לך הלב: שתיים שברת לבבות: אין לי מושג.. אולי אחד נישקת בנות: 0 נישקת בנים: 4 שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 6 ככה? התחרטת על דברים שעשית: יותר מידי פעמים .:האם את חושבת שאת:. יפה: אהה מצחיקה: לפעמים כוסית: פחחחח חברותית: כן מעניינת: כן מכוערת: אהה.. לא להגזים! אהובה: כן דואגת: כן חמודה: כן חננה: לאאא .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: פיחו ממתק: לא יודעת סרט מצויר: ארתות קורנפלקס: קוקומן מסטיק: אורביט צבע: סגול יום בשבוע: ראשן/שישי היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: --- חורף\\קיץ: סתיו בחדר: מיטה .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: חברים שלי צעק עליך: אחי שלח לך אימייל: בת דודה שלי

שקדעע

New member
הו. גמאני אוהבת שאלונים מאוד.. חעחע

אבל למה נראה לי שאפחד לא באמת יקרא את מה שאני כותבת? נוטוב. שם:שקעע קן:בקעה ירושלים(אימפריהה!) גיל:14 פירסינג:אויע. באוזן זה נחשב? קעקועים:לאאא!! אל תעשו!! זה לא יורדד!! גובה:אממ... 1.60? מידת נעליים:38-40. תלוי. צבע שיער:חום שחור מבחיל אחים/אחיות: הו כן.. אח גדול.. אכן, מדכא. בת כמה את נראית: אויע. אין לי מושג... 14? משקפיים?: להה... עבר פלילי: הו כאן, שדדתי חנות. שפות: אויע. אם אני לומדת ערבית ואנגלית בבצפר... זה גם נחשב? .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת:חעחע "הארי פוטר וגביע האש"... סרט מושכר שראית:אממ... אממ... אממ.. נוווו איך קוראים לו?! לאדעת.. משו שאמא שלי הוציאה.. סרט בקולנוע:אממ.. אויע. אנלא זוכרת... שיר ששמעת: ביג סייטי לייף השיר שנתקע לך בראש:ביג סייטי לייף.. הדיסק שקנית: אמ... גרין דיי וקלי קלארקסון! הי-יא! הדיסק ששמעת: חעחע גרין דיי.. האיש שהתקשרת אליו: אחרון? אממ... אח שלי? האיש שהתקשר אליך: אח שלי? תוכנית טלוויזיה שראית: אממ... חברים. איש שחשבת עליו: אמממ... primula.אכן. חשבתי עלייך היום..=] .:האם:. את דלוקה על מישהו: לא.. את רוצה לגור במקום אחר:לא... את חושבת להתאבד:לא... את מאמינה באהבה ווירטואלית:לא... את רוצה עוד פירסינג: לא... אוהבת רכבות הרים: לא... למרות שאחרי שאני עושה אני ממש מרגישה אמיצה=] טחח .:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים:אממ.. כן.. למה לא? להרוג אנשים: חס ודרדס! עישון אצל בני עשרה:אני, אישית נגדדד!!! אבל תעשו מה בראש שלכם.. נסיעה במכונית אחרי ששתית:חעחע לא.. מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:בכיף. תהנו..=] .:האם אי פעם:. בכית על בת:כה.. אבל זה בגלל שרבתי עם החברה הכי טובה שלי.. בכית על בן:אממ.. כן יש מצב.. שיקרת:חעחע כן.. נעצרת:נעצרתי? יענו ע"י המשטרה? טחח לא... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: אמא שלי. נחשב? הופעת בציבור בפיג'מה?:חעחע כן.. יכול להיות... בכית בסרט?:אויע, כן.. אבל אל תגלו... היית על במה?:כן...=] חשבת שאת הולכת למות:גםכן... נכשלת במקצוע?: אממ..כן.. אויע זה עצוב. במתמטיקה. שנה שעברה. הורידו אותך כיתה?:חעחע לא. אבל חשבו על זה.. חח סתעם.. הקפיצו אותך כיתה?: הו לא.. רצית להיות המין השני?:טחחחח... לא. .:כמה פעמים:. היית מאוהבת:אויע. 1? נשבר לך הלב:זירו. (אפס..) שברת לבבות: אויע. אין לי מושג.. נישקת בנות: על הלחי נחשב? נישקת בנים: אויע. לאדעת.. שכבת עם בנות:טוב עד פהה! שכבת עם בנים:כנ"ל. השם שלך הופיע בעיתון:אממ... אפעם. התחרטת על דברים שעשית: אויע המוןןן... .:האם את חושבת שאת:. יפה: לא מצחיקה: לא כוסית: לא חברותית: לא מעניינת: לא מכוערת: כן. אהובה: לא דואגת: לא חמודה: לא חננה: כן. לא סתעם אין לי מושג. בשביל זה תשאלו ת'חברים שלי... =] (אהמ מעיייין הנפתצלי ו-primula :) .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות:"סחוס" הדבר המגעיל הזה שנראה כמו ג'לי שיש לכם בין העצמות.. הו כען.. סחוס לשלטון!=] ממתק: קינדר בואנו! סרט מצויר: אויע.. זה קשה... חעחע אני חולה על סרטים מצויריים=] קורנפלקס: כריות... חעחע מסטיק: מנטהההההה צבע: אמממ.. כחול/סגול? יום בשבוע:שישייי! אין בצפררר!=] היום הכי לא מועדף:אוי שני. יום ארוך..=[ תכשיט: מממ... עגילים.. חורף\\קיץ: סתיו אביב. בחדר:יענו מה אני הכי אוהבת בחדר שלי? אמממ.. ת'מערכת? לא! את הפרות שיליי=]=] .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: לילך? צעק עליך: אחי הקט והחביב. שלח לך אימייל:ממ.. נגה? חעחע זה הצחיק אותי. מאוד. ונכון שקראתם הכל ואתם חמודים?? נכון?? נכוןןןןן??

jast

New member
נכון.

איזה חמודה.. להרוג אנשים: חס ודרדס! אה. ויש לך בעיה של ביטחון עצמי.. אני בטוחה שאת לא מכוערת!!

שקדעע

New member
חח...

חח תודה=] הע.. לאנראה לי שיש לי בעיה של ביטחון עצמי.. אני פשוט שונאת להגיד על עצמי שאני יפה/ מצחיקה/ כוסית/... אבל זה גם לא נכון... או אולי כן? או אולי פשוט יש לי בעיה של ביטחון עצמי? אולי... אויע.. איזה חעמודה..=] את בטוחה שאני לא מכוערת?.. באמת-באמת? טוב חכי את שתראי אותי... =\

שירוש1989

New member
שוב נלך לישון מאוחר..\=

גיל:16.5 פירסינג: בתכנון קעקועים: בתכנון גובה: 160- מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2, שיהיו בריאים.. בת כמה את נראית: לפעמים שנתיים פחות לפעמים שנה יותרXD משקפיים? כמעט עבר פלילי: אני ילדהטובהירושלים שפות: אנגלית ספרדית ערבית עברית .:הדברים האחרונים שעשית:. ספר שקראת: אנטיגונה\= סרט מושכר שראית: וואי שנים.. סרט בקולנוע: דום\= שיר ששמעת: משהו של טום וויטס השיר שנתקע לך בראש: אול איי ווילי וונט איז.. הדיסק שקנית: מדונה? הדיסק ששמעת:טום וויטס האיש שהתקשרת אליו: קומונר האיש שהתקשר אליך: חברה מהשכבה תוכנית טלוויזיה שראית: משחק מכור איש שחשבת עליו: עזבוXD .:האם:. את דלוקה על מישהו: כן את רוצה לגור במקום אחר: ברור את חושבת להתאבד: קורה את מאמינה באהבה ווירטואלית: תלוי כמה וירטואלית את רוצה עוד פירסינג: "עוד"?
אוהבת רכבות הרים: מאודדדד
.:בעד\\נגד:. מערכת יחסים ממרחקים: תלוי אם הבנאדם שווה את זה להרוג אנשים: תלוי את מי עישון אצל בני עשרה: נגד עישון
נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא אוהבת לשתות\= מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: אני בעד שיחשבו טוב לפני ולא ילכו אחרי "הזרם" .:האם אי פעם:. בכית על בת: ברור בכית על בן: ברוררר שיקרת: מה פתאוםXD נעצרת: לא ממש אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: ברור הופעת בציבור בפיג'מה?: כותונת לילה, בגן.. בכית בסרט?: כן. מצוירXD היית על במה?: כן. היה חביב!P: חשבת שאת הולכת למות: אויש הילדות.. נכשלת במקצוע?: מתמטיקה.. סיוטט הורידו אותך כיתה?: לא
חס וחלילה חס ושלוםםם הקפיצו אותך כיתה?: הלוואי.. בעצם.. רצית להיות המין השני?: קורה .:כמה פעמים:. היית מאוהבת: 3? נשבר לך הלב:8?(לא הגיוני אני יודעת) שברת לבבות: לא נראה לי שזה קרה.. טוב נו אולי פעם אחת נישקת בנות: יעני צרפתית? נבר.. נישקת בנים:
שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון: 3-4 בטח, ולא ממש עיתון תמיד התחרטת על דברים שעשית: יותר מידי .:האם את חושבת שאת:. יפה: לפעמים מצחיקה: דיי כוסית: יש כאלה שטוענים את זה XD חברותית: מאודדדדדד כשיש אנשים חביבים באיזור מעניינת: בהחלט מכוערת: כשאני מה בבוקר עם קליפס באמצע העולם ברור אהובה: כן אבל לא מספיק דואגת: כן חמודה: כן חננה: אוייש נו הנה זה בא.."אני לא חננה!" .:דברים מועדפים:. מילה בת 4 אותיות: ישר חושבים על אהבה נכון? חח מחשב? ממתק: שוקולד לבן עוגיות סרט מצויר: תום וג'ריXD קורנפלקס: כריות? רגיל? מסטיק: בזוקה? צבע: אדוםםםםםםם יום בשבוע: שישי שבת היום הכי לא מועדף: ראשון\=ושלישי\=\=\= תכשיט: עגיל חורף\\קיץ: קיץץץץץץץץץץץץץ בחדר: מממ מיטה? מחשב? תמונה? .:האיש האחרון ש:. ישן במיטה שלך: ידידה שלי ראה אותך בוכה: המורה המסריחה\ אחי המניאק הלכת איתו לסרט: הצגה נחשב? ידיד שלי צעק עליך: לא חי כברXDסתם סתם שלח לך אימייל: "תפוז אנשים"XD

קראת אנטיגונה בזמנך הפנוי?!

תבחרי- אברבנל או שער מנשה אני לא אתן לאנשים לא שפויים כמוך להסתובב חופשי ולהשחית נוער

שירוש1989

New member
מה רע בשלוותא?

להסתוב חופשי ולהשחית נוער.. ווואוו קודם למצוא אותי בכלל זה קצת בעיהXD אין מה לדאוג לא קראתי את זה בשביל הכיף אלא בשיעורי ספרות\=

למעלה