אללה ערבית!

KooCHa

New member
יואו אני לא מבינה כלוםם חחח

אני מהצרפתית חיחיחיחיחי בהצלחה לכםםם

זונע

New member
כן גם אני

שפה מסריחה, אבל לפי מה שאני רואה פה...ערבית יותר מסריח.

noname202

New member
הממ

מין פדליקום, כן לא עשיתי בתחביר בסעיף הראשון את זה של את [עשיתי את הלטי] ובסעיף הראשון בשני - הג'לסה נשאר, זה משתנה לשריבו, אבל הרבים זה אלד'ויוף

FartherAway

New member
זה גם וגם. ../images/Emo3.gif

תסתכלי במילון, הריבוי זה גם אלד'ויוף וגם אלאד'ייאף.

תמיר1991

New member
הכל היה קלי קלות חוץ מהקלוז../images/Emo122.gif

בסעיף 2 חשבתי שמדובר על ציפורים נודדות בגלל המילון, ולכן ירדו לי 5 נק'. בעוד מקום ירדו עוד 5
תודות לקלוז אני אצטרך לגשת שוב בי"ב*! *אם אני מגביר. אני לא סגור על זה. אני לא מת על ערבית אבל זה חביב, ואם כבר הוגשתי על 92... נו, אוף. אני מתלבט. תמיר.

מיטוזה

New member
איזה ציפורים?

הקלוז דווקא היה ממש ברור. בעיקר מכיוון שזה לא היה בסיפור, אלא משפטים. סעיף 2 היה על התיירים שערכו טיולים בדרום אמריקה?

FartherAway

New member
כן. ../images/Emo3.gif

הקטע שזה התחיל בפועל בזכר יחיד ממש בילבל אותי בהתחלה. >< ואז נזכרתי בחוקים של זה וכל החרא הזה.

תמיר1991

New member
אז זהו. לא קלטתי שזה תיירים../images/Emo6.gif

אז שם ירד 5, ובעוד סעיף ירד 5. ואולי ירד עוד 5. אבל בכל היתר צדקתי. למה כל הטעויות שלי בקלוז, תמיד?
אין אני בטוח אגש שוב ליחידה הזו בהמשך. תמיר.

סעמק!

כתבתי ש"בילאד ערביה" זה "מדינה ערבית", כמו מטומטם. איך מדינה ערבית יכולה להיות בין 3 יבשות XD קיצר, יש לי 96-98 סופי ביחידה. סביר.

noname202

New member
איפה כתבת את זה?

כאילו..באיזה שאלה? [יכול להיות שפשוט לא בחרתי את זה אבל אני לא זוכרת שום מקום שבו הייתי צריכה לכתוב את זה :X] ותקשיב, זה לא עד כדי כך קריטי...יכול להיות שלא יורידו לך נקודות על זה

ב-2 סעיפים

בשאלה 5 באנסין - שהיה צריך לענות בעברית שארצות ערב שוכנות ב-3 יבשות: אסיה, אפריקה ואירופה - אז כתבתי "המדינה הערבית שוכנת ב..." (לא כל כך הגיוני
) בשאלה 6 באנסין - שהיה צריך להשלים את הקלוז בעברית - 2 המילים הראשונות היו "ארצות ערב" וכתבתי "המדינה הערבית".

תמיר1991

New member
ולי יש מעל 85. השאלה כמה...

לא נורא, גם ככה אם אני מגביר אני אגש שוב בי"ב ואקבל....... 100
תמיר.

תמיר1991

New member
2 טעויות מפגרות בקלוז|:

אבל להפתעתי המאוד רבה אני מוגש על 92
אולי אני כן אגביר?
תמיר.

shiratel

New member
דווקא הלך לי די טוב ../images/Emo13.gif

סיימתי את המבחן תוך שעה וחצי... וזה בכלל לא היה מפחיד כ"כ
אחרי זה הלכתי ועברנו על המבחן עם המורה שלי לערבית... קיבלתי 93!
טעיתי בפעלים באחד הבניינים (חח נקודה ורבע) ובתחביר אז היה מדרסה אלוותי/אלתי וסימנתי אלוותי... איזה טעות מטומטמת!!! אז ירדו 5... ואמממ... זהו! היה מאוד חביב. יוווווווווווווווווווווווווווווו יום שלישי מתמטיקהההה שאלון 006 כוסעמקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!

מיטוזה

New member
היה אחלה ../images/Emo13.gif

יש לי רק טעות אחת בשאלת חובה באנסין. שהיא שווה נקודה וחצי. אני מוגשת על 100 מה שאומר שיש לי 99 סופי. בדקתי עם המורה שלי וגם העלו לאתר האינטרנט של בית ספר "בליך" את התשובות. ומישהו פה כתב שהוא חיפש ג'ון במילון - גם אני חיפשתי

FartherAway

New member
פףף. כמה יורידו לי, אם במקום

"לאכול במסעדותיהם" כתבתי "לאכול מאכליהם"? ויורידו לי על זה שכתבתי ערים ולא ארצות.
אוף.

למעלה