אללה ערבית!

FartherAway

New member
אללה ערבית! ../images/Emo3.gif

עוד 40 דקות בגרות ראשונה.
לכל הערביסטים - בהצלחה. ^^ יהיה טוב.

noname202

New member
היה קל פילים

סיימתי תוך חצי שעה
בדקתי אצל המורה את התשובות, ורק אח"כ נזכרתי שלא בדקתי את הבניינים :X [ניתוח פעלים] בשאר לא היו לי טעויות... אז כל לומדי הערבית הנחמדים למיניהם... תשוו איתו ותרגיעו אותיD: בניתוח פעלים ניתחתי את הראשון - בניין שלישי [סיוסתאעידו או משהו כזה] את השלישי - בניין ראשון [אוטלוב] ואח"כ היה גם את איפתיתח שניתחתי בתור בניין שמיני ואת יתחדשונה שניתחתי בתור חמישי :X מישהו?

FartherAway

New member
צדקת בראשון ../images/Emo3.gif

הייתה שם ס' שהיו צריכים להוריד כי זה מראה על עתיד, נכון? ואיפתיתח ויתחדשונה האלה עשיתי כמוך. ^^ והיה שם עוד אחד, שכחתי איזה, שהיה בניין שני. נראה לי המילה האחרונה.

FartherAway

New member
אוף, כתבתי ערים בכלל. ../images/Emo10.gif

אנלא מאמין שמכל המילים טעיתי דווקא בזאת.

My Dark Dream

New member
אפילו אני לא טעיתי בזה...... יונתן תתרכז..

א נ י .. עכשיו קח רגע להרהר... אני שקיבלתי גם בציון הגשה וגם בבגרות בעל פה את הציונים הכי נמוכים בכיתה.... איך אתה יכול להסתכל במראה עכשיו?

FartherAway

New member
../images/Emo6.gif

איך הצלחת לקלוט מה אתה כותב עם היונה המזדיינת הזו שם בחוץ?! זה שיגע אותי ><

My Dark Dream

New member
אתה כאילו בא להשוות?.. היא נפלה לידי..

עכשיו עזוב שיונה במעמדה אמורה לדעת לעוף XD אבל זה היה הדבר הכי מפחיד בחיים +_+

FartherAway

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הפרצוף שהיה לך. XD אנלא יודע מה היה יותר מוזר, הקטע עם היונה או הבוחנות. ><

חח למה לא לבדוק במילון ילדים??../images/Emo108.gif

כמה זמן לבחינה כזאת אומללה וקלה.. ניצלתי כל רגע על חיפוש מילים במילון XD היה כ"כ הרבה זמן..

noname202

New member
ארצות ועיר

[בארץ - היחיד זה בלד [פתחות] ובעיר הרבים זה בולדן]

shiratel

New member
טעיתי בזה!

את הסטיסטיסטסטה הזה חשבתי שהוא בניין 10 בגלל ה-ס וה-ת... אוףף כוסעמק... בכל השאר צדקתי! ואני כבר לא זוכרת מה עשיתי...

FartherAway

New member
היה כל-כך קל. ../images/Emo6.gif

שעה חיפשתי במילון את המילה ג'ון.
מפגרים, הם אמורים להדגיש את זה או לעשות במרכאות! טוב באמת שלא כל השאלות באנסין היה אפשר לענות בעברית. >< אבל עניתי גם בערבית, להראות שאני יודע משהו.
ניתוח פעלים היה... מוזר. הם שמו יותר מדי תוספות של ס' לעתיד ונטיות השם וכאלה, וזה היה ממש מעצבן באיזשהו שלב. רציתי לירות במישהו בהשלמת מילים$%(#)*% זה היה הרבה יותר קשה ממה שחשבתי.
ותקעו שם שמות של חגים וחרא כזה .
לא אוהב אותם. זה היה מין פדליקום, נכון? ותחביר היה ממש קל. ^^ חלק ראשון, סעיף שלישי - זה שנגמר בסיומת "את" וחלק שני, סעיף ראשון - את הג'לסה לא משנים, הרבים היה אלאדייאף או משהו כזה ואת השריבה משנים לשריבו.
~חפרתי~

למעלה