אלכס

ofekgg

New member
אלכס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מחקת את השחקנים
זה יהיה באסה גדולה
אני ינסה להרשם שוב מאותו השם..... תענה בהקדם(
)...אופק

XXVirusXX

New member
לא ממש מחקתי

בגלל שאיזשהו מטומטם פירסם את הסרבר שלי בפורום של סרבר אחר ואחרי שמנהל הפורום היה מוחק את ההודעה של הפירסום היו פותחים עוד אחת.הרבה שחקנים עזבו את הסרבר שלו.הוא פרץ לי את המחשב,אין סיכוי שהיתי עושה משהו כי אני מכיר את היכולות שלו ולא היתי בבית באותו הזמן. הוא הרס את הסרבר כי הוא חשב שזה אני פירסמתי אצלו בסרבר.אחרי שדיברתי איתו באייסיקיו זה התברר. את המיתמשים לא יכולתי להחזיר כי פעם אחרונה שעשיתי שמירה שלהם בקובץ אחר זה היה ב24/03 ושחכתי איך קראתי לאותה שמירה. כי כדי לפתוח אותה אני צריך להשבית מאגר נתונים ולכתוב איך זה נראה באותו הקובץ הבעיה ששחכתי איך קראתי לזה והכל הלך. ועוד היום האדמין של הסרבר ההוא קיבל ממישהו שלא מודה למרות שמצאתי אותו ברכה של קללות.עכשיו אני מחפש את המטומטם שעשה את הפירסום.זה שפרץ התמצל הוא לא ידע שזה לא אני ונמאס למחוק לו את ההודעות מהפורום. אין לי מה להגיד בינתיים.עד שלא אמצע את מי שעשה את זה לא אמשיך לפתח את הסרבר עוד ועוד והוא שאר כמו שהוא עכשיו. אלכס.

ofekgg

New member
איזה מניאק הוא....

חייבים למצוא אותו
דרך אגב... כמה שוקלת השמירה של המשתמשים
[אם יש לי מספיק מקום במחשב אני יעזור לך...] הבנתי ואני יוכל לעזור לך.. אופק

XXVirusXX

New member
בוא נתחיל בזה שזה שפרץ לא מישראל

ואין פה שום קשר לגודל השמירה(אבל אם אתה מעוניין 35 מגה) פשוט שכחתי את שם השמירה עצמה (אני מתכוון כשאני פותח אותה אני חייב לכתוב איך היא נראת בתוך הקובץ עצמו)פשוט ברח לי ולא יכול להיזכר... לא משנה תתחילו ככה. וכשאמצא את מי שעשה את הפירסום(וזה בקרוב) כל שחקני הסרבר יקבלו צ'ופר.אבל חכו ותראו מה זה יהיה...

dan the man

New member
התחלתי מחדש

אבל לא נורא הכי חשוב שהסרבר עצמו נשאר לא הייתי רמה עד כדי כך גבוה אז אני דיי שמח

yadiday

New member
T_T

אחרי יותר מ 10 ריבטים T_T לא נורא - נתחיל מחדש (כבר אתמול התחלתי)

XXVirusXX

New member
ראיתי שהתחתם ואמרתי בפורום

העניין הוא כשאלתם אותי שאלות היתי בבירורים ממי קיבל האדמין של השרת השני את "ברכת" הקללות... למרות מה שהוא עשה זה לא הרס את היחס שלי אליו ושלו אלי.

ofekgg

New member
קראתי שוב את הסיפור ו....

אז אתה לא תשים כאוסים ולייפים בחנות
ושאלה: למה יש מפלצות מקלימה בלורנסיה(
)
ללא נושא, אופק...

למעלה