אלכס אני רמה 300

ofekgg

New member
אלכס אני רמה 300

שמתי את הסוס המגניב איזה טוב זה אבל אני לא מצליח לייצר כנפיים יש לי כאוס וCDA+6+S+4 ואין לי אחוזים..... ומה עושה הדבר הזה שליד הנוצה????

XXVirusXX

New member
את האמת לא יודע...

הדבר השני לא זוכר איך הוא נקרא נראה לי בשביל לייצר גלימה לדרק לורד...

XXVirusXX

New member
כן וכדי לייצר כנפיים

אתה צריך נשק כאוס לפחות+4+אופצייה... הqrest of monarch משהו כזה זה לגלימה נראה לי... הנוצא כדי לפתח כנפיים לרמה שנייה.אבל זה מתפתח באופן רנדומלי... יכול להיוץ שיצאו לך כנפיים שאתה לא צריך...

ofekgg

New member
כן אבל אין לי אחוזים

ה-CDA שלי הוא +6 +4אופטיאון +סקייל וזה לא מצליח לי................. למה???

ofekgg

New member
הצלחתי ו...

אין לייפים בחנויות אני לא מצאתי ואיך מחזקים את האחוזים בשביל לייצר כנפיים סוג 2

XXVirusXX

New member
כדי לחזק % לייצירת כנפיים ברמה 2

אתה צריך לשים אקסלנט חפצים (לא משנה איזה +4+4 לפחות). ואל תשכח את הנוצה :)

ofekgg

New member
אבל ביום רביעי(אני חושב)

שמתי כנפיים נוצה כאוס וחפץ אקסלנט ונתקע לי המשחק אז התחברתי שוב ונעלמו לי הדברים. אז אני לא יודע אם כדי לי

XXVirusXX

New member
אולי זה היה באותו הזמן שהשרת קרס

יש איתו בעיות קריסה... אני לא ממש מצליח לסדר את זה... הוא פשוט מתנתט מעצמו וזהו.

XXVirusXX

New member
כן...ועכשיו אני עובד על השיפוצים

כי הם עשו כמה שגיאות... לקח לי חצי יום לתקן חנות פרטית ו צ'אט יש לי בעיה קטנה..

XXVirusXX

New member
למה אתה יודע איפה יש קבצים

יותר טובים ו GAME SERVER שלא קורס? אודה לך אם תביא לי... כי נמאס לי מזה אני רוצה להפעיל 1.01E

coldaxe

New member
אמם...

אני מניח שאת ragezone.com אתה מכיר. אפשר לחפש שם. ודרך אגב, ב 1.01e לפי מה שהבנתי יש בעיה של שיכפולים. צריך לפתוח 2 שרתים בשביל למנוע את זה. ובשביל זה את צריך מחשב חזק מאוד או 2 מחשבים.

XXVirusXX

New member
אני יודע...

בקשר לשיכפולים אני יכול לתקן את זה... אבל הגירסא עצמה אם בעיות. את קבצי השרת הזה שעובד (1.02D)הורדתי מ ragezone הקבצים של CzF. כולם אומרים לי שאצלהם לט קורס השרת בזמן עבודה...אבל אצלי דווקה ען :( צריך איכשהו לסדר את זה...

ofekgg

New member
אלכס תעזור לי בבקשה בבניית שרת

כי אני ממש רוצה אז אם תוכל להסביר לי איך אתה עושה את זה זה יקל עלי. נ.ב. על השרת יהיהו לא יותר מ10 איש ואני לא יצטרך אתר

ofekgg

New member
אלכס תעזור לי בבקשה בבניית שרת

כי אני ממש רוצה אז אם תוכל להסביר לי איך אתה עושה את זה זה יקל עלי. נ.ב. על השרת יהיהו לא יותר מ10 איש ואני לא יצטרך אתר

XXVirusXX

New member
hיש פורומים שיכולים לעזור לך

אני כבר ממן לא משתמש בזה...

למעלה