אלכנוס "My Day"

yuyu yop

New member
אלכנוס "My Day"

ובקיצור ספרו על היום שלכם... טוב, היום ציחצחתי שיניים שטפתי פנים סתם סתם... אחרי ביצפר הלכתי עם כל השכבה שלי לקניון והלכנו לקנטקי פרייד צ´יקן טוב אז הזמנתי 4 כנפיים אכלתי 3 וקצת צ´יפס... חזרתי הבייתה (שזה חתיכת דרך איזה קילומטר וקצת עם התיק על הגב) ועוד דקה אני יוצא לאימון כדורעף (שוב פעם חתיכת דרך... טוב זה קרוב לקניון)עד 3 וחוזר וב4 אני הולך לסבא וסבתא שלי ששם אני משחק מלא מלא מלא כדורסל וחוזר באיזה 6 וחצי ובשמונה יש לי מסיבת דיסקו עד איזה 1-2... נ.ב הלכתי לישון אתמול באיזה 12 ולא נראה לי שאני יעמוד בכל זה...

היום האהוב עלי...../images/Emo13.gif!

יום שישי - מתחילים ב 9:00, מסיימים ב11:00... וגם בשעתיים האלו לא לומדים - רק עובדים במשק (היום רק מיינו ביצים...), ואח"כ הלכתי לקניון כי רציתי ליקנות שרשרת - ולא מצאתי! וחזרתי הבייתה, בדרך עשיתי גיוסים, וגם עברתי אצל איזה אחד שאמור להיות ספונסר של איזה שתי חולצות שלנו - אבל היה סגור!!! אז היתעצבני
ויש לנו פעולת צוות הדרכה ב15:00, ויום עבודה ב16:30. נועה.

Alexis14

New member
היומ שלי.../images/Emo113.gif

הלכתי לבי"ס בשמונה, סתם הסתובבתי ואז היה לי תנ"ך(8-}) , ספרות(
), תנ"ך(
) וערבית (
). ואז הלכתי הבייתה... קראתי מעריב לנוער... הלכתי למחשב... מחר אני נוסעת לת"א. יש פעולה. לו משו מיוחד. אה, יש היום מסיבה בתעשייה, אבל אני לא הולכת..
אנלי 100 שקל לבזבז...

תעשייה?

חבובה מה עובר עלייך?.???? תעשייה= מקום בו מצויות הרבה פרחות, ויש גם ערסים. איכסההה לכי לצוללת... או לאומן.

וואי תבוא למסיבה הבאה בצוללת

ב31 נדמה לי ויש הדלקת נר לצופי ירושלים ב10וחצי פתיחת שערים ב12 וטל בטח יהיה שם.... (טל לוי..)

greeneye

New member
היה לי אתמול מבחן במדעים

וגם הייתי בשנקין... לא מצאתי כלום שאחרי קיצור ישאר מתרחב ויפה (גם אני גמדית) וראיתי בחנות אחת קורדרוי בז´ עם קשקושי שנות ה70 באדום וחגורה מחוברת עם love ענקי אדום!!! so cute!!! בסוף קניתי מחנות בהונות, נעליים אדירות! כמו נעל ספורט עם וואחד פלטפורמה... חתיכי ביותר והייתי בחנות בוטן וקניתי 3 סיכות ע-נ-ק-י-ו-ת-! וגם מחזיק מפתחות של נעל בוגי דנס ורודה... יום ראשון- שנקין ואולי ציפי... וכמעט סיימתי לעשות את החצאית בחוג עיצוב אופנה והתחלתי לעבוד על מכנסיים...

למעלה