אלכנוס מוזיקהה

_____

אני אוהבת להקות צבאיותתתת שירי זיכרון שולטיםםםםםםםםםם יש לי דיסק שלםםם חחח גם תיסלם טובים.. טיפקס אני לא אוהבת כלכך... אממ אחרית הימים גם טובים מי עוד? תכתבו אתםם

יפה...../images/Emo13.gif

אז השיר שאני הכי אוהבת היה השיר שלנו בפסטישבט, ככה שאני לא צריכה להיתאמץ יותר מידי כדי להמציא לו מילים...
קבלו, לפי המנגינה של פרחים בקנה, רק בית ראשון ופיזמון, כי האחרים לא קשורים. בית א´: כל יום שלישי שבת, כולם לפה באים עם חאקי עניבה, חיוך על הפנים וכשיותם* באים, כולם לדום עוברים אז נעלה בזמר ו (כפיים בקצב של שיר הצופים) פזמון: בגדוד יותם יש אחלה מדריכים כולם פה הולכים לרשום 30 חניכים. יותם בשכב"ג הטובים מכולם, ויש לנו שבט חבל-על- הזמן. *יותם זה הגדוד שלנו... ניראה אתכם כותבים גם..!! נועה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח זה היה מצחיק..... מורל ע"פ השיר הזה?! לאאאא!!! טוב אני אנסה: מעפילים כי הם הכי מעולים - לים לים לים לים לים, לים לים לים. לים לים לים לים לים לים לים לים - לים לים לים! וואו איזה מוכשרת אני! חחחח

yuyu yop

New member
תיסלם + שירי זכרון ה6 הכי טובים

להקת חיל החינוך - חורף 73 להקת חיל תותחנים - פרחים בקנה תיסלם - פרצופה של המדינה תיסלם - רדיו חזק אביב גפן - עוריעור אביב גפן - לבכות לך

השירים שלי:

מזי כהן/אם זאת אהבה GooGoo Dolls/ Iris greenday/ time of your life ועוד כל מיני שירים נחמדים של הגוגו דולז.... ויש בעברית הרבה עוד חוזר הניגון אממ שיר של אחרי מלחמה וכל שיר זכרון אפשריי

שירים...

רק רק רק מוזיקה ישראלית!!! פרחים בקנה - השיר השולט!! ושירים ישנים כאלה של להקות צבאיות... וכמובן כל השירים של מוניקה סקס (גשם חזק, פצעים ונשיקות, על הריצפה...) ומשינה (רכבת לילה לקהיר, הכוכבים דולקים, גברת שרה השכנה, אהובתי...) נועה.

yuyu yop

New member
my top 8

californication/red hot chili peppers (rhc"p) a around the world/ rhc"p teenage dirtbug/ whetus buy the way/ rhc"p in the end/ linkin park the time of your life/ green day american pai/ madona ו... איך לא... שיר מחנ"ק 2002 שבט יונתן בווווווווווווווווומבה... - la bomba/ king africa

יש מלאאאאא שירים שאני אוהבת!!!

ואם ללכת לפי להקות... אז ישראלי- שייגעצ מוניקה סקס סאבלימינל משינה עברי לידר כנסיית השכל אינפקטד משרום ולועזי.. יש המוווון!!! אז אההם.. Queens of the Stone Age Depeche Mode P.O.D Eminem Feeder linkin park Crazytown

מורתיר

New member
יש כמה..

Metallica - One Death - Spirit crusher Blind Guardian - Time STands Still Children of bodom - Kissing the shadows Led Zepplin - Stairway to heaven ויש עוד... אבל אלו הכי אהובים שלי..

שלי הם

The Red Hot Chili Peppes-Under The Brige nirvana- smell like teen spirit בעיקרון כל מה שהצילי פפרס ייצרו האלבומים הבאים: blood sugar sex magik by the way one hot minite californication

אם אני אכתוב..

איזה שירים אני אוהבת... אני בחיים לא אסיים! אני מתה על רוק הכלליות, רוק ישראלי וכמה שיותר, מוניקה סקס, משינה, silverchair, RHCP, גרין דיי, אינמי ועוד המון המון המון!

למעלה