אלכנוס מדריכים....

טוב אני אתחיל....

היו לי......רגע אני סופרת...11 מדריכים...כולל אלה שעכשיו... ווווואו זה מלא! טוב ככה... כיתה ה´ - סיוון מגדוד היער.... היא הייתה ממש נחמדה בפעולות וזה, אבל היא כל הזמן הראתה לנו שהחברים שלה יותר חשובים לה, ונגיד במחנ"ק היא כל הזמן נעלמה לנו וזה....אז היא היתה נחמדה, אבל קצת...לא יודעץ... כתה ו´ - נגה מגדוד כרמל היא מדריכה ממש מקסימה ואני מאווווד אוהבת אותה והיה לי ממש עצוב לעזוב אותה, אבל... כיתה ז´ - היא המשיכה איתי...(טוב היא לא רצתה לעזוב אותי!) היא, ועוד: רעות, רוני, יעל, רחל וניר (גדוד כרמל) שהיו הצוות הכי הכי הכי טוב שאפשר...... והם חייבים לנו עוד פעולת סיום!!!!!!! כיתה ח´ - עכשיו... אמממ רחלי, עמוס, דן ומיכל ... הם נורא נחמדים.....והם הכינו לנו לטיול פתיחה צ´ופרים מזה יפים! חחח ונגה ועמרי (שהיה ראשג"ד שלי) וניר הם עכשיו מרכזים.... איזה אחלה צוות זה היה! טוב עכשיו תורכם... ושמתם לב, שעשיתי כמו בראש1?! כן סימנתי את כל השמות במודגש! חחח יופי לי

המדריכים שלי...

כיתה ד´- אלינור ויפית אני לא ממש זוכרת מהן משהו כי זה היה דיי ממזמן אבל אני זוכרת שהן היו כמו אימהות שלנו כזה... כיתה ה´- ישי ואייל גם מהם אני לא ממש זוכרת משהו חוץ מזה שכל הזמן אני וחברות שלי היינו יורדות עליהם
כיתה ו´- יפעת ורועי בהתחלה רק רועי היה המדריך שלי אבל בגלל שהיה לנו גדוד ממש קטן אז צרפו את שתי הכיתות יחד ואז גם יפעת הפכה להיות מדריכה שלי. רועי זה בכלל בן דוד של ילד (מופרע) מהשכבה שלי והוא כל הזמן עשה לו פרוטקציות
וליפעת עדיין יש בבית שלה את הגומיה השחורה שלי שנתתי לה שתשמור לי
רומניה... ובכלל, אני זוכרת שלא נהנתי כל כך בכיתה ו´ בצופים ואין לי מושג למה המשכתי ללכת... כיתה ז´- ניצן ואסף שוב, נדפקתי בהתחלה עם המדריך המגעיל (אסף) אבל למזלי חיברו שוב בין הכיתות ואז גם ניצן נהיה המדריך שלי
אני מתה עליו
כיתה ח´- עמרי, יוסי ועדי השנה הראשונה שבה מדריך פרש מלהדריך את הקבוצה שלנו (אני מתפלאה איך זה לא קרה קודם לכן...), יוסי היה בכמה פעולות הראשונות ועזב אותנו (ישששש) ואז הגיעה עדי הצפונית אבל היא הייתה דיי בסדר... ועמרי היה אחלה מדריך- אני זוכרת שכל הזמן היינו משחקים איתו את המשחק "פסיכולוג" (מישהו לא מכיר
) ואני והוא היינו יורדים אחד על השנייה... וכל הזמן הייתי שואלת אותו חידות ושטויות כאלו... כיתה ט´- אופיר ניצן
(שוב...) הפעם השניה שבה מדריך פרש מלהדריך אותנו, אופיר פרשה בחודשיים הראשונים וניצן נשאר לבדו
הוא המדריך הכי טוב שהיה לי איי פעם
אין עליו

איך גדוד היער הדריך אתכם ולא גלבוע?

אותי הדריכו: ה-ענבל הלפרין מגדוד היער ו-יעל אזוב מגדוד גלבוע ז-יעל מאירוב,אסתי,מיכל סולטן,יונתן שק,יובל אתגר,עמרי סיבול ומיכל אלייקים ראשגדית...הצוות הכי טוב שהיה ליייי ח-יניב עמדי מיכל ולילי: אנשים מעולים ומתה עליהם אבל! בתור צוות מתפקדים חראאאאאאא..חח ט-(עכשיו) טל,תמי,ניצן ורעות ואני לא מכירה אותם ממש אבל הם אחלההההה

נוווועם

רק אותנו הדריכו מהיער כי היינו קבוצה מיוחדת :) סתאאאם את לא זוכרת?..היה חוסר במדריכים, אז בכיתה ה´ הייתה לנו מדריכה שנה שנייה....דרך אגב, היא קודם הדריכה את עין גדי...:) מה יונתן שק הדריך אותך?!!!! לא ידעתי!!!! ויובל הראש חלו"ץ?.... אה בהמשך למכתב של...מי זה היה...לא זוכרת - אז המדריכים שאני הכי אהבתי הם: (וכולם, באמת כולם היו ממש ממש ממש מדריכים טובים!) אממממ נגה רוני ניר נראה לי..... למרות שאהבתי את כולם..... אה דרך אגב, כרגע גמרתי עבודה בתנ"ך ייפי ייה איזה כייף לי! (לעשות סולמות ונחשים עם שאלות על הפרק....) :)

אני אתחיל מהמדריכים שהיו לי

השנה הראשונה שלי בצופים היתה ה´......ד´ נפתחו אצלנו לפני איזה 3 שנים בערך....היתה לי מדריכה מזה גרועה כל פעולה סבלנו איתה היא כל הזמן העיפה חניכים מהפעולה וצעקה עליהם.....אז יום אחד המדריכה לא באה ומישהי אחרת החליפה אותה אחת בשם זהר...זה היה די חודשיים אחרי תחילת השנה.....וזהר הביאה איתה חברה שקוראים לה יעל הראל....וזהר היתה מזההה חמודה וגם יעל......ובסוף הפעולה החלטנו ללכת למרכז הצעיר ולדבר איתו בקשר למדריכה המעצבנת שיש לנו...אז דיברנו איתו ואמרנו לו שאנחנו ממש סובלים איתה! ואמרנו לו שאנחנו רוצים את זהר! וזה ה שקרה זהר הדריכה אותנו מאז וזאת היתה שנה ממש כיפית.....וגם יעל הראל הדריכה בגדוד שלי והיה לנו אחלה גדוד(ערבה!!!) ואז שנה אחרי זה הדריכה אותנו אחת בשם אוראל היא היתה אחלה אבל לפעמים גם היא היתה מגעילה והיא צעקה עלינו מלאאאאא אבל חפיף התגברנו על זה(ואורלי הדריכה אז ז´....חח והחניכות שלה גם העיפו אותה...היא היתה פשוט מדריכה גרועה!!!) ואז בכיתה ז´.....עברנו כל הגדוד ביחד פעולות אז המדריכים שלנו היו רותם,רונן(אח של אחת פה מהפורום-שהוא אגב המדריך שלי גם עכשיו),אלון ויותם שהיה הרשג"ד...ואני שנאתי את יותם לא יודעת למה הוא היה מגעיל אליי.....אז חצי מהשנה לא הייתי ובכלל לא יצאתי למחנה קיץ של ז´.....וגם אלון אחד המדריכים שלנו פרש מהצוות לא יודעת למה...טוב בקיצור נגמרה השנה והמחנה קיץ עבר והשנה הכי כיפית(לפי שעתי אחרי השנה הזאת אני אגיד לכם איזה שנה היתה יותר כיפית....) כיתה ח´!!!! עם הצוות הכי מדהים שיש!!! לינור עדי מורן ויוני!!! צוות כאילו אין מח´ר!!! אין פשוט אין על הצוות הזה! כל כך נהנתי בשנה הזאת!!! והשנה יש לנו גם צוות מגניב......יעל(ציגלר...) טלי(דביר....) ניצן(קפאח) ורונן(נו זה שהדריך אותי בז´...) בכל מקרה הם גם צוות מגניב רק חבל שאין להם עדיין שם אבל בכל מקרה... צוות כאיל ואין מח´ר שולט! כאילו אין, כאילו אין, כאילו אין מ-ח´-ר

royi00

New member
אז ככה....

היול לי 6 מדריכים: כיתה ג:לא משנה כיתה ד:עדי נוריאל---ה-מדריכה! כיתה ה:בתחילת שנה היה לי מדריך-שעזב לקראת המחנק ואז שוב עדי הדריכה ותנו. כיתה ו:חזי!!!גם הוא ה-מדריך! כיתה ז:ליטל-מדריכה מצויינת!!!!!! כיתה ח:איתי מור עדי וגיתית-מצויינים!!! לי רוב השנים היה אחלה מדריכים...!!! אני זוכר את כולם (גם את כל חברי הצוותים)וגם את שמות הצותים!

טוב אז...

אני התחלתי גם צופים ב ה´... ה- יעל, שהייתה המדריכה הראשונה שלי, ובגלל זה כל כך אהבתי אותה! בעיקרון זה היה היא ועוד שניים שהדריכו את הבנים ( קובי ושיר! ו-נופר בכיתה הזאת לא בדיוק הייתי בצופים, אבל באתי בהתחלה ולא מתתי על המדריכה, ולא נרשמתי בגלל שלא הרשו לי.. ז- שרוןטל אלי כרמל שנה שעברה.. היינו 2 גדודים.. אותי הדריכו טל- שהייתה מתוקה לאלה! שרון שהיה מדריך גרוע, בקושי בא לפעולות... והגדוד השני.. אלי- שעד היום איתי בקשר, ממש אהבתי אותו, וכרמל- שנטשה אותנו משו כמו חודשיים לפני המחנק כי היא טסה לחול, והיא גם לא הייתה איתנו במחנ"ק.. אז לא ממש אהבתי אותה.. היא הייתה די כונפה.. ח- השנה- דלית נגה וחן! המדיריכים החמודים שלייי!!!! בהתחלה, לפני שהתחילה השנה, חשבתי שדלית ממש מגעילה, שנגה מתוקה, ואת חן בכלל לא הכרתי... ועכשיו.. אני מגלה שדלית ונוגה מממממממממש חמודות, וחן... הוא מה זה לא מעורב בעניינים.. אבל חפיף הוא חמוד

המדריכים שלי...../images/Emo13.gif

בכיתה ד´ הייתה לי מדריכה לא משהו, רינת - היא לא הצליחה להישתלט על הקבוצה וכל זה - אז לא נירשמתי בסוף... בה´ הייתה לי המדריכה הכי מעצבנת בעולם, רותם - כל הקבוצה שנאה אותה בטירוף, אבל היא עשתה פעולות טובות, והיינו קבוצה ענקית! (איזה 20 ילדים...) בו´ היו לי שני מדריכים, אלי ונועה - עדיין לא הבנתי למה נתנו להם להדריך ביחד, כי שניהם היו תותחים! הם היו אחלה מדריכים, כולם ממש אהבו אותם... אח"כ הם הדריכו ביחד ח´, ואח"כ היו ביחד מרכזים צעירים
לפני כמה ימים אלי בא לבקר אותנו, ומה זה ירד עלינו... הוא אמר איך שהוא שנא אותנו, איזה חניכים מאוסים וקרציות היינו - ושבטח עכשיו כשאנחנו מדריכים אנחנו מבינים מה זה
בז´ הייתה לי המדריכה הכי טובה בעולם - הדר! כל המחנ"ק של ו´ היינו המשרתים של המרכזים הצעירים, כדי שבשיבוצים ייתנו לנו אותה... כ"כ אהבנו אותה! והיא הייתה מדריכה מעולה! עשתה פעולות מעניינות, וביכלל היא אחלה בן-אדם... ושאר הצוות גם היה מצויין... נוגה וחן... - אני מתה עליהן! בח´ נתנו לנו צוות של בנים - טל, מולי ורון - הם היו מה זה חמודים... סטלנים כאלו... העבירו לנו פעולות מאולתרות כאלו... אהבנו אותם בטירוף! ועכשיו ביכלל, כל בת בשיכבה דלוקה על אחד מהם... ובט´ היו לנו רון ולירז - רון שהיה כמו חבר שלנו עוד מישנה עברה, ועשה כל הזמן צחוקים, ולירז שהייתה רצינית כזו - אבל גם היא הייתה אחלה מדריכה... ואז העיפו אותם והביא את חן ואיתי - חן הדריכה אותנו בז´ - והיא מדריכה מ-ד-ה-י-מ-ה, פשוט אין מילים... ואיתי - איזה מדריך חוץ מפגר שלא סבלנו ושעף אחרי שלוש פעולות ובימקומו בא שגיב - גם כן, בן-אדם ענק, תותח, מדריך מצויין, ואחלה בן אדם... רק מה שחבל זה שהוא לא עומד במילים שלו... והוא עכשיו המרכז שלנו. והשנה, קארין - אני לא כ"כ מכירה אותה כי היו לנו איזה ארבע פעולות, אבל היא ממש חמודה, היא יותר חברה שלנו, לא מדריכה... ובפעולות היא לא משקיעה בגרוש... עושה לנו פעולות של כיתה ד´ שהיא בטח כתבה 10 דקות קודם... והיא גם לא יודעת איך להעביר אותן... נועה.

המדריכים שלי...!

טוב, אני אל כותבת פה הרבה, אני בעיקר קוראת... כיתה ד´- אורלי נחמני- הייתה נחמדה, אני לא זוכרת הרבה דברים מאז.. כיתה ה´- מיטל גופר- אותו דבר כמו כיתה ד´.. כיתה ו´- המיה אהוד- הייתי ה-מדריכה, אבל הייתה לי חרא של קבוצה... לא היינו מגובשים בגרוש.. כיתה ז´- לא הייתי...! כיתה ח´- (פעולות בתור גדוד) רות אלגבסי והדר ספיר - ה-מדריכות..! החוויה הכי גדולה שלי בצופים זה השנה הזו.. כיתה ט´- עדי סרודי ורן לבל- נחמד.. כיתה י´- אין מדריך...!

yuyu yop

New member
המדריכים שלי

כיתה ה´ - גלעד נחמד... אבל דיי חפפן ולפעמים מזה מעצבן... אבל בסך הכל הוא היה נחמד... כיתה ו´ - חן אפילו שהיא איתנו לא הרבה זמן היא מזה מדריכה סבבבבבבה

למעלה