המדריכים שלי...../images/Emo13.gif
בכיתה ד´ הייתה לי מדריכה לא משהו, רינת - היא לא הצליחה להישתלט על הקבוצה וכל זה - אז לא נירשמתי בסוף... בה´ הייתה לי המדריכה הכי מעצבנת בעולם, רותם - כל הקבוצה שנאה אותה בטירוף, אבל היא עשתה פעולות טובות, והיינו קבוצה ענקית! (איזה 20 ילדים...) בו´ היו לי שני מדריכים, אלי ונועה - עדיין לא הבנתי למה נתנו להם להדריך ביחד, כי שניהם היו תותחים! הם היו אחלה מדריכים, כולם ממש אהבו אותם... אח"כ הם הדריכו ביחד ח´, ואח"כ היו ביחד מרכזים צעירים
לפני כמה ימים אלי בא לבקר אותנו, ומה זה ירד עלינו... הוא אמר איך שהוא שנא אותנו, איזה חניכים מאוסים וקרציות היינו - ושבטח עכשיו כשאנחנו מדריכים אנחנו מבינים מה זה
בז´ הייתה לי המדריכה הכי טובה בעולם - הדר! כל המחנ"ק של ו´ היינו המשרתים של המרכזים הצעירים, כדי שבשיבוצים ייתנו לנו אותה... כ"כ אהבנו אותה! והיא הייתה מדריכה מעולה! עשתה פעולות מעניינות, וביכלל היא אחלה בן-אדם... ושאר הצוות גם היה מצויין... נוגה וחן... - אני מתה עליהן! בח´ נתנו לנו צוות של בנים - טל, מולי ורון - הם היו מה זה חמודים... סטלנים כאלו... העבירו לנו פעולות מאולתרות כאלו... אהבנו אותם בטירוף! ועכשיו ביכלל, כל בת בשיכבה דלוקה על אחד מהם... ובט´ היו לנו רון ולירז - רון שהיה כמו חבר שלנו עוד מישנה עברה, ועשה כל הזמן צחוקים, ולירז שהייתה רצינית כזו - אבל גם היא הייתה אחלה מדריכה... ואז העיפו אותם והביא את חן ואיתי - חן הדריכה אותנו בז´ - והיא מדריכה מ-ד-ה-י-מ-ה, פשוט אין מילים... ואיתי - איזה מדריך חוץ מפגר שלא סבלנו ושעף אחרי שלוש פעולות ובימקומו בא שגיב - גם כן, בן-אדם ענק, תותח, מדריך מצויין, ואחלה בן אדם... רק מה שחבל זה שהוא לא עומד במילים שלו... והוא עכשיו המרכז שלנו. והשנה, קארין - אני לא כ"כ מכירה אותה כי היו לנו איזה ארבע פעולות, אבל היא ממש חמודה, היא יותר חברה שלנו, לא מדריכה... ובפעולות היא לא משקיעה בגרוש... עושה לנו פעולות של כיתה ד´ שהיא בטח כתבה 10 דקות קודם... והיא גם לא יודעת איך להעביר אותן... נועה.