אלכוהול

אלכוהול

אמנם השעה די מאוחרת אבל דוקא זו השעה של החבר`ה שמבינים בנושא... מה דעתכם על בחור ששותה שתיה חריפה כמו וודקה,או אפי` בירה סתם כך להנאתו בסופשבוע למשל,ולא בפורים או בשבת..האם יש לראות בזה אקט בזוי..?

דרדאדוס

New member
מה אקט פסול בזה?

כל עוד זה פעם בשבוע שבועיים לשחרר קצת לחץ מה הבעיה בזה?(וכן אני גם שותה לפעמים)

אץ קוצץ

New member
בזוי ?

לרגע רציתי לענות נחרצות - לא ! (גם אני כותב כעת בהשפעת אלכוהול..) מאידך ראיתי הערב בגן סאקר מחזה מביש, בחור ישיבה קצת שתוי רץ על הדשא וזועק משפטים מגונים. וחשבתי לעצמי מה הצורך של אותו בחור ב130 cc‏ וודקה שהוא לגם ?? להתבזות? להשתטות? ... ?

אין בזה פסול!

מה הבעיה לשתות?? (כמובן,לא מדברת על אלכוהוליסטים מכורים)

אקט בזוי זה לא, אבל...

אם זו ההנאה שלו שהוא שומר כל השבוע לסופשבוע זה קצת רדוד. אין לו משהו קצת יותר ערכי לצפות לו כ"כ? אם זה הדבר שעומד בראש מעייניו ברגע שיש לו כמה שעות חופשיות זה די מראה איך הוא מגדיר חופש ופורקן ואולי גם קצת בריחה, דברים שעלולים להפריע ח"ו בהמשך החיים שלו.

נו.. אל תגזימי..

זה בערך כמו שאני מתאר לעצמי שאת נהנת לצאת עם חברות ל`שופינג` בקניון.. סוג של השתחררות קטנה.. טוב, כמובן שזה לא כמו בעלך לעתיד, שכנראה כשיש לו זמן מיותר אז הוא קורא ספרי מוסר מעניינים.. חח אבל בכל זאת. אגב, ממתי את אדומה?

אבל יש הבדל...

אני לא יוצאת לשופינג כל שבוע או עושה לזה קביעות מסוימת, ממש לא. אני לא מנפנפת לך בטיעון של "אין אישה אלא ליופי" ובזה שכתוב איפשהו בגמרא שנשים שמחות בבגדים/ תכשיטים, לא כי זה לא נכון פשוט אתה תנפנף לי ג"כ בזה שאין שמחה אלא בבשר וביין. בכל מקרה הקביעות היא העניין פה, לא המעשה עצמו. בעלי לעתיד בעז"ה יכול לעשות הרבה דברים בשעות הפנאי שלו, חשוב לי גם שהוא יהנה ויתפרק אבל שלא יהפוך דברים כאלו לקבועים במסירות נפש. לא זוכרת ממתי, לא מזמן..

בעיניי זה אקט בזוי.

בחור ששותה ובחור שמעשן.. בשבילי הוא שווה פחות. אני לא מבינה איך וכיצד נכנסו המנהגים האלה למחנינו, זה זול, זה מיותר וזה לא בריא. אני יודעת שאני דעת יחיד בנושא הזה. אבל עד היום אפחד לא הצליח להוכיח לי שההפך הוא הנכון. אי לכך., כרגע זו דעתי.

..

מה בזוי בלישתות עם טעם ובגבול? יש כאלה שזה נחמד להם. לא הבנתי מאיזו בחינה את רואה בזה פסול? שזה משקה שאם שותים יותר מידי מאבדים את הראש? שזה סוג של התמכרות? אם בגלל הנ``ל אז כל עוד שזה עם גבול זה לא מגיע לשם. נמקי את עצמך כי לכל דבר יש סיבה לא?

לעניות דעתי-

זה לא רע לשתות פעם ב.... הווי אומר בשבתות, קצת, אבל אם הינך יודע ששתייה תביא אותך לידי חטא , וקלות דעת, אומרים שלא ישתה בכלל. גם במצווה של פורים נאמר על מי שאינו שפוי בדעתו בשתיית יין, שלא ישתכר בכלל. בשביל מה להשתכר? לעשות עבירות? נקודה למחשבה.

לא התכוונתי,

לאחד ששותה איזו כוסית לחיים...אני מתכוון לחבר`ה שמרוקנים כוסות ומשתכרים מזה,ויש כאלה שמסתכלים על בחור שמשתכר סתם בחדר בישיבה כרדוד קצת.. ‏ואני מדבר איתכם כבחור שהטיפה המרה אינה זרה לו..

זה דוחה...במיוחד אצל חבד

ששם כל שני וחמישי יש התועדיות אני לא מרחמת על הנשים שלהם

מקפיא

New member
אם זה לא בצורה קבועה

והוא לא דופק ת`ראש בצורה מטורפת, אין עם זה שום בעיה...

למעלה