אלכוהול ותרופות

Sugar Tush

New member
אלכוהול ותרופות

אולי השאלה תהיה קצת מטומטמת, אבל אני לא בקיאה מדי בכל מה שקשור לאפילפסיה (אפילו שאני עצמי אפילפטית כבר עשור, זה תמיד היה משהו שולי שלא התייחסתי אליו, רק נטלתי תרופות). וקראתי שאסור לערבב אלכוהול על טריל, אבל בתור מתבגרת טיפוסית שיוצאת עם החברים, כשכולם שותים, גם אני שותה. יש לציין שכל התקופה שאני על תרופות לא היו לי התקפים, ורק בשנים האחרונות התעלפויות למשך מקסימום חצי דקה ובחלקן היו פרכווסים. בכל אופן, בזמן האחרון, עם הורדת כמות התרופה ביום (מ400 מ"ג ל200 לפני כחצי שנה) ועם הגדלת כמויות האלכוהול, יוצא שכל פעם, לאחר שאני שותה (לא מדובר בכמויות עצומות אלא כוסיות ספורות) אני מתעלפת בבוקר. רציתי לברר אם אולי יש לזה קשר לתרופות או לאפילפסיה? כי למיטב ידיעתי זה לא נורמלי ולא שמעתי על אנשים שחווים את זה...

sugar tush

האלכוהול מדלל את רמת התרופה בדם, לכן כאילו באותו ערב לקחת מינון נמוך או בכלל לא לקחת תרופות, למרות שלמעשה כן לקחת. כשאני יוצא ושותה, ולפעמים שותה הרבה, בבוקר למחרת אני לא מקבל התקף אבל יש לי רעדים וארועים של "טרום התקף" אך הם עוברים כשאני חוזר לישון. -גם אני לוקח טגרטול. לכן כאשר אני שותה אני לוקח באותו הערב מינון יותר גדול ואפילו כשאני חוזר הפוך אני לוקח עוד איזה חצי כדור. (רוב הפעמים זה עוזר) אבל לפרוטוקול: לא ממליץ לשתות..

חייםלוי

Member
מנהל
אלכוהול ואפילפסיה לא חברים ואפילו

אויבים. כשיש אפילפסיה ולוקחים תרופות פשוט לא שותים. אם את לא יכולה להתאפק תשתי כוסית אבל לא יותר וכמו שאמר אורי להגדיל את מנת התרופות ולישון טוב. גם מיעוט שינה לא מתחבר טוב עם אפילפסיה. תשמרי על עצמך. אפשר גם בלי

למעלה