אלכוהול ותרופות

Switch10

New member
דפלפט הוא כדור נפלא ומעולה

שאין לו תופעות למעט עייפות בשבועיים הראשונים לטיפול (עייפות שחולפת), לי נותנים אותו מסיבות פסיכיאטריות בשביל איזון מצבי הרוח (יש לי גם בעיה של מצבי רוח שמתחלפים בצורה חדה), הוא עזר ועדיין עוזר לי מאוד,מאוד יעיל לדיכאון,בשילוב עם נוגד דיכאון אחר מונע ירידות חדות,בקשר לשמחת חיים-הוא אמנם מאזן אבל את עדיין תרגישי שמחה ועצב,הכדור פשוט לא ייתן לדיכאון להשתלט על הכל ולפגוע בתפקוד,אחלה של כדור באמת...מאחל לך הצלחה בטיפול!

עוד על הכדור

") דפלפט – תרופה הניתנת קרוב לשלושים שנה. תרופה יעילה מאוד נגד רוב סוגי האפילפסיה אך עלולות להיות לה תופעות לוואי שונות כגון: פגיעה בתאי הדם, פגיעה בכבד, פגיעה בלבלב, פגיעה בשחלות, פגיעה במערכת העיכול, נשירת שער, השמנת יתר, רעד בידיים ועוד. יש לציין שברוב המקרים תופעות לוואי אלה אינן קורות. יש לבדוק אחת למספר חודשים ספרית דם, תפקודי כבד ולבלב ורמת תרופה." רספוטין

Switch10

New member
אלכוהול ותרופות

מחרתיים יש לחבר טוב שלי יומולדת 19,וכמובן שיהיה שם אלכוהול,אני מוצא את עצמי קרוע בין הרצון שלי "לתפוס ראש" ,לבין הרצון שלי לא לשתות אלכוהול בכלל בשביל לא לפגוע באיזון התרופתי,התרופות שאני מקבל הן:ציפרלקס,קסנקס,רמרון,דפלפט,פרפנן וכדור השינה בונדורמין, האם אני יכול לוותר על התרופות (או לפחות על חלק מהן) ליום יומיים בשביל שאוכל להנות?,אני מרגיש שאני ממש צריך את זה...לתפוס קצת ראש עם אנשים כי בחודשים האחרונים הייתי די לבד,וכבר קרוב לחודשיים לא שתיתי כלל.

main231

New member
מוזר

נראה לי שעם "סוללה" כזאת של תרופות שאתה נוטל אתה יודע את התשובה אגב, אם תפסיק ליום יומיים את התרופות לא בטוח שהם עדיין לא יהיו בגוף שלך מנטילות הקודמות חוץ מזה הפסקה של תרופות על דעת עצמך אפילו ליום יומיים ללא התיעצות עם הרופא שלך מסכנת את בריאותך רק טוב

Switch10

New member
שתיתי בעבר...לא קרה כלום

במינונים גדולים יותר של אלכוהול אפילו לא הרגשתי הנג אובר בבוקר שלמחרת,וגם לא חרדה. אבל דווקא כששתיתי בירה אחת הרגשתי רע למשך כמה ימים אחריי זה. מטפלת הCBT שלי (שהיא גם פסיכיאטרית בהכשרתה),אמרה לי שמותר לי לשתות פעם בחודשיים. אני פשוט מרגיש שאני חייב למצוא דרך להשתחרר איכשהו...אני מרגיש כמו בכלוב. (אגב,אני בעד צריכה מתונה ומעולם לא שתיתי בכמויות גדולות,לפחות לא בכמויות גדולות שחבר'ה אחרים בני גילי שותים)

main231

New member
אפשרות

מתוך נסיון אישי עיסוק בספורט משחרר בצורה מדהימה

עם קוקטיל כזה אני לא הייתי לוקח סיכון

אנעי מרשה לעצמי לשתות מידי פעם(בקבוק בירה או כוסית ויסקי) אבל אני מקבל רק סוליאן. אתה מקבל המון כדורים קטנים וצבעוניים (כאלה שנראים לא מזיקים) ואני לא הייתי לוקח סיכון,לדעתי תוותר על האלכוהול. רספוטין

למעלה