אלכוהול וסקס

אלכוהול וסקס

יצא מצב שבו שתיתם אלכוהול. הייתם עם חבר'ה,באיזו פינה נשארתם לבד,גלשתם לידי חירמונים ולאט לאט לסקס.הכל בהשפעת אלכוהול.למחרת אתם לא זוכרים כלום. אתם רק מרגישים שעברתם לילה סוער. אתם תתחרטו על הרגע?

linu2

New member
לא

לא עושה משהו שאני יודעת שאני אצטער עליו. חוצמזה, שום דבר לא גורם לי לאבד שליטה. גם לא אלכוהול. אני ילדה גדולה. לא ילדה מפגרת.

בארי

New member
לין...

שמתי לב שבעקיפין את קוראת לאלו ששותים אלכוהול ולפעמים נופלים ברשת,מפגרים. האם זה נכון לעשות כך ?! האם אדם לא זכאי לטעות בחייו ?! האם הכל חייב להיות הכי טוב ?! אין מקום לטעויות ?! כי לפי הדיעה שאת מתארת כעת,לפחות 80% מהמקרים בעולם שמעורבים בהם סקס ואלכוהול,הם מפגרים. אבל אני מכיר זוגות שנישאו בגלל "מקרה מפגר" שכזה.

Palm tree

New member
תשמע

מנקודת המבט הרפואית, שהוכיחה שאלכוהול זה אחד הסמים ההרסניים ביותר לצד הירואין וקוקאין (שם גראס, אקסטזי, ספיד ואל.אס.די בכיס הקטן), שגורם לכבד שלך להתפתל, לתאי המוח שלך לעבור שואה מאסיבית, מוציאה ממך את האלימות ומעלימה את כל הבלמים האישיים, אז היא צודקת. מצד שני, זה כיף. so fuck it
|ביה|

בארי

New member
אכן יש צדק...

אלכוהול כמו כל דבר הוא ממכר והוא נקרא "הסם הרטוב". אבל,עם גבולות נכונים,אלכוהול הוא די בסדר. כן הוא שורף תאים בגוף,אם בכבד או להפחית חמצן מהמוח ובסופו של דבר לגרום לנו למן כאב ראש ענק,אבל אם הכל נעשה במינון נכון וכל אדם יידע את גבולותיו,האלכוהול יכול לשפר פלאים את מצב רוחו של האדם ומן הסתם את ביצועיו בכמה וכמה תחומים
על זה נאמר ברגע שעברת את נקודת האל-חזור,הפסדת את כל הכייף. הכל תלוי. אבל אני לא התייחסתי לצדק העניין פה,אלא יותר לקטע שבו היא מכנה,אנשים שאינם יודעים את גבולותיהם כ"מפגרים" וזו מעין הבעת גנאי לאותם אנשים.

hiliii

New member
איפה הצדק אם אתה מדבר על דברים

שהיא כתבה ומדבר עליה כאילו היא לא פה?...כנראה שאתה מנסה לסגור איתה חשבון על משהו אחר לגמריי

בארי

New member
היא לא פה ?!

היא תמיד פה אל תדאגי לה. ולא אין לי שום חשבון פתוח או סגור איתה. היא בחורה מקסימה והיא יודעת את מה שאני חושב עליה... קצת חרה לי המילים בהן היא השתמשה וזה הכל.

linu2

New member
אל תנסה להפיל אותי בלשוני

דיברתי על איבוד שליטה. אין אצלי דבר כזה! ומה בדיוק מפתיע בזה?!! אתה לא מכיר אנשים אחראיים?? לא יזיק אם יהיו עוד אנשים כמוני, שינהגו ככה בכל התחומים של חייהם ולא רק באשר לשתיית אלכוהול.

linu2

New member
(ממש לא)

(אני אפילו זריזה.
) (סליחה, לא קצת גלשנו?!
)

Palm tree

New member
אל תזכיר לי../images/Emo5.gif

בתור בנאדם שאוהב אלכוהול, ואוהב סקס, יצא לי להיות בסיטואציה הזו כמה וכמה פעמים. ברוב הפעמים זה היה נהדר (לפי מה ששמעתי) אבל בפעם אחת קיבלתי בחילה כשראיתי ליד מי התעוררתי בבוקר למחרת, ומאז אני כבר לא עושה את זה שוב (סורי ליידיז, תצטרכו למצוא דרך אחרת
)

Dark Muse

New member
אלכוהול זה מגעיל ../images/Emo3.gif

מה גם שאחרי זה אתה בטח לא זוכר כלום, אז מה זה שווה. אתה לא יכול לדעת אם נהנת או לא
(או אם בעצם זה בחור...)

bal44

New member
נשמע סיטואציה לא הכי נעימה...

אני אישית דואגת שזה לא יקרה לי. נראה לי מפחיד לא להיות בשליטה על מה שאני עושה ועל המתרחש בכלל. זה סיכון שלא הייתי ממליצה עליו.

למעלה