אלכוהול ודפלפט...

• פותח הנושא r216
  • פורסם בתאריך

r216

New member
אלכוהול ודפלפט...

יש כאן משהו שלוקח דפלפט ובכל זאת ככה בסופי שבוע שותה אלכוהול... ואם כן... יש הרגשה שהאלכוהול משפיע במידה מסויימת?

topsoul 360 out

New member
משפיע באיזו צורה?

שתיית אלכוהול מאוד לא מומלצת למטופלי דפלפט כי היא פוגעת ביעילות התרופה ועלולה גם ליצור כל מיני בעיות במערכת העיכול... לא חבל?

r216

New member
כן...

אני יודעת שזה מוריד יעילות, השאלה היא אם משהו ניסה והאם הוא הרגיש משהו כמו סחרחורת או משהו... או שלא בהכרח אני יודעת שהכל יחסי אבל סתם עניין אותי

maayanikiliki

New member
אלכוהול

כמו שיש אנשים שפליקרים של אורות מעוררים התקפים וכאלה שלא, כך גם באלכוהול כך שהשאלה, כמו התשובה, בעייתית ומאד אינדיבידואלית. עם זאת אני בוחרת לענות כי זה נושא שחשוב לי והתעסקתי איתו הרבה. אני מטופלת בדפלפט וטגרטול כבר שנים ושותה כבר שנים לא מעטות ואפילו לא מעט. בואי נגיד שלא הייתי ממליצה לאף אחד להשתכר עד אובדן חושים יותר מדי, אבל גם למי שלא על תרופות....מעבר לזה, כשאני שותה אני פשוט מקפידה לאכול לפני, לישון טוב אחרי, וזהו, בעיקר להנות. אז אולי אני לא הכי חינוכית...אבל אני כנה. אגב, בת כמה את?, יום מקסים ולחיים,מעין

כשאני שותה ולוקח טגרטול אני בדרך

כלל לוקח את התרופה שעתיים לפני שאני מתחיל לשתות ככה ב10:00 חוץ מזה אני גם ישן אחר כך איזה 8-9 שעות לפחות. אבל קורה פה ושם שאני בבוקר קם ומרגיש קצת רעדים וכאלה, אבל בזמן היציאה אין לי שום בעיה. (ואני שותה הרבה)

r216

New member
אז ככה.. (ותודה לתגובות)

אני בת 21 לשאלתך... ואני די חננה כי באמת עד היום הקשבתי ולא נגעתי בכלום, אבל ממש יש לי חשק לפעמים, ואני לא מאלה שהשתכרו עד אובדן חושים אז רציתי לדעת אם וכמובן שזה מאוד אישי... אם באמת מרגישים משהו אחרי שתית אלכוהול במידה מעטה...

זה מאד תלוי בבן אדם עצמו ואיך הוא

מגיב, הדרך היחידה לדעת, שלא היתי ממליץ עליה היא ניסוי ותהיה פשוט לבדוק. אפשר לוותר על זה (אני לא) בהצלחה :]

את לא מפסידה הרבה

אני מעולם לא שתיתי הרבה, אבל כן קרה שהייתי בסטלה מזה, בכל זאת אני משתכרת מהר לאללה. לא שתיתי הרבה גם בלי קשר לאפילפסיה.(ואני לא יכולה לענות לך כי אני לא על דפלפט) אני כבר לא שותה, זה מיותר. אם בא לך לנסות.. קשה לי להגיד לך לנסות כי אני נגד אלכוהול.

מסודי17

New member
אני על דפלפט ושותה

אני לא שותה הרבה , לא יותר מ2 כוסות של וודקה רד בול או בקבוק בירה . אני חושב שאם תשתי פעם בשבוע ותשני טוב אחרי זה , לא יקרה כלום , די ברור שזה תלוי בסוג המחלה שיש לך אבל תמיד אפשר לנסות.

lizush17

New member
הייתי לוקחת דפלפט..

שותה כמה שבא לי... ולא היה שום דבר מוזר.. סתם האנג אובר שמלווה בבחילה קטנה... תעשי מה שאת חושבת... את יכולה לנסות לשתות...בכמות קטנה אבל בהתחלה...

שרון288

New member
גם אני הייתי שותה...

כלומר, עד עכשיו אני שותה... חוץ מלהרגיש קצת מסוחררת ושאני צריכה לנוח (אחרי שתייה של קצת יותר משליש בירה), שומדבר רציני לא קרה.... התקפים אני מקבלת רק מחוסר שינה....לא נגרמו תודה לאל עדיין מבירה (מקווה שהרופא שלי לא יקרא את זה, זה לא יימצא חן בעיניו).

למעלה