אלכוהול בתקציב

OrTionD

New member
אלכוהול בתקציב

אני צריך המלצות שלכם לאלכוהול ליום העצמאות בתקציב של 200 שקל, שזה יצא משהו כמו בקבוק וודקה אחד (ליטר) ובכל השאר בירות. איפה לקנות ואיזה סוג? תודה.

lior135

New member
אז ככה

נלך על וודקה סבירה - אבסולוט או פינלנדיה יעשו את העבודה. בסביבות 60 שקל לבקבוק. בעודף שנשאר אפשר לקנות לפחות ארגז בירות פשוטות (ארגז = 24 בקבוקים) גולדסטאר, הייניקן, טובורג, קרלסברג וכו'. כולן עולות פחות או יותר אותו דבר, וגם הטעם לא שונה במיוחד. אין הרבה מה לשנות פה לדעתי...

OrTionD

New member
אוקי תודה ו..

כמה עולה ארגז ואיפה אתם ממליצים לקנות?

Mr MAG

New member
אם אתה קרוב

לאזור בית-דגן\ראשון וכו' או אם קל לך להגיע - טיב טעם סניף בית-דגן (לכאורה, האחמת שזה בסוף אזור התעשיה הישן של ראשון" יש בו במחר ענק.. וחנות מהנה לבקר בה. או בחניות אלכוהול ויינות, תלוי איפה אתה נמצא. אם אתה רוצה להשקיע עוד טיפה, וודקה שהפתיע אותי מאוד לטובה היא russky standart. עולה בערך 70 ש"ח בטיב טעם (לעומת.. 55-60 לאבסולוט) ומאוד אהבתי אותה בנסיון היחיד שלי איתה. או שכמובן אפשר ללכת על הבטוחיפ וידועים שהם אבסולוט, פינלנדייה וכו' כמו שליאור המליץ. בירות זה רק טעם אישי. אם אני אמליץ על הבירות האהובות עליי, סביר להניח שיזרקו עליי אבנים

Naughtius

New member
אני ממליץ לקנות חביות של 5 ליטר...

החביות של גולדסטאר של ה5 ליטר (ראיתי שיש מבצע שהן עכשיו ב50 ש"ח) ממש נחמדות! אמנם הן לא חוסכות לך כסף, ואפילו עולות קצת יותר מבקבוקים, אבל גם הבירה הרבה יותר טובה וגם חבית ממש מוסיפה לאווירה של המסיבה (לדעתי).

למעלה