אלכוהול בשבוע 7

דישו

New member
מזל טוב כפול !!

לי יצא לשתות לפני שידעתי שאני בהריון אבל אני ממש ממש לא ממליצה..בכל מקרה לדעתי פשוט תגידי שאת לא רוצה לשתות בחתונה כי את על קיבה ריקה ואת לא רוצה להיות כמו הכלות השיכורות שיש (לצערי אני לא אכלתי באותו יום ושתיתי מעט אבל זה השפיע יותר מידי )..ובמקסימום באמת לבקש מאחות/חברה קרובה שוטים של מים או מיץ תפוחים העיקר תהנו ואל תשתי מעבר לכוס יין!

yardengal

New member
אם שותים לפני האיחור במחזור

זה בכלל לא משפיע כי העובר לא מושרש ברחם ולא מחובר למערכת הדם שלך - ככה שרק אם גילית הרבה אחרי האיחור הייתה איזו רלוונטיות לכך

דישו

New member
במקרה שלי ..

היה איחור במחזור .. אני סתם אסטרונאוטית ולא בדקתי

תודה לכולן על התמיכה וההמלצות

תחזיקו לי אצבעות שלא ינסו לשכר אותי יותר מידי במסיבת רווקות

אני בטוחה שינסו, אבל גם שם שווה לך למצוא איזו

חברה אחת טובה או אחות שתעזור להחליף את המשקאות ותדאג לך, אולי אפילו להתחיל את הערב כשהבנות מגיעות עם כוס מיץ תפוחים עם סודה או משהו בסגנון כמו שהבנות פה הציעו, ואז כשיציעו לך עוד תוכלי להגיד שהספיק לך באמת ויש לך משהו בבוקר... ואם הבנות ימזגו מולך וירימו איתך כוסית קאווה, אז כמו שאמרו לך, לא נראה לי שלגימה או שתיים ישנו משהו לכאן או לכאן, רק לא לסיים את הכוס או הבקבוק בלי לשים לב

תחזיקי כוס ואל תשתי

תעשי את עצמך שותה או שתקני בקבוק שמפניה ללא אלכוהול. שבוע 7 זה שבוע מאוד קריטי מבחינת התפתחות העובר. לא הייתי שותה אפילו לא שלוק קטן.

PrncsBamby

New member
קודם כל מזל טוב כפול!!!

אני התחתנתי בשבוע 20 (בהריון הקודם) ושתיתי - לא המון אבל גם לא טיפה (2-3 דברים) והכל היה בסדר. מותר לשתות בהריון, פשוט לא להגזים. כוסית אחת פעם ב לא תעשה כלום. ד"א אני גיליתי את ההריון הההוא בשבוע 10 ועד אז די התפרעתי - כמה ימי הולדת, טיול לחו"ל וכו

תודה! יוצאת לערב רווקות, תחזיקו לי אצבעות :)

כבר סימסתי להן בבוקר שמקוב התרגשות קמתי עם חום. מכינה את הקרקע :) תודה על התגובות והעצות. שבת שלום

למעלה