אלכוהול בשבוע 7

אלכוהול בשבוע 7

שלום לכולן לאחר איחור של 4 ימים במחזור, בדיקה בייתית אחת ובדיקת דם נוספת היום בבוקר (שיצאה בתוצאה של 566) , גיליתי שאני בהריון. אני עדיין בשוק מהמהירות שזה קרה, בעיקר לאור העבודה שבשבוע הבא אנחנו מתחתנים. אנחנו בטח שלא רוצים לספר עדיין לאף אחד ואני מפחדת שאם אני לא אשתה בשבוע הבא בחתונה, "יעלו עלי", מה גם שביום משמח שכזה קצת קשה להמנע מאלכוהול. כמה נורא זה יהיה? כמה מותר לשתות מבלי שזה יסכן את ההריון? רופא הנשים שלי בחופש בשבועיים הקרובים ואין לי עם מי להתייעץ. כל עזרה תתקבל בברכה. לילה טוב!!

בהריון לא כדאי לשתות אלכוהול

לא בשליש הראשון ולא אח"כ, גם אם שותים מדובר על כמויות קטנות, כוס יין בקבוק בירה ולא יותר. את יכולה להגיד שאת על אנטיביוטיקה.... דרך אגב אני בחתונה שלי לא שתיתי כלום, הייתי בהיי מטורף בלי זה ואף אחד לא הרגיש (לא הייתי בהריון סתם מציינת)

קודם כל מזל טוב, כפול!

לא יודעת להגיד כמה זה נורא, אבל עד כמה שידוע לי, אם יש תקופה רגישה יותר בהריון זו התקופה הזו (שליש ראשון בכלל, אבל באופן כללי, ככל שמתקדמים הסיכון להפלות יורד). אני מניחה שאת לא מדברת על לגימת יין... וגם אם כן, אין לי מושג ולא נראה לי שמישהו יעיז לקחת אחריות ולהגיד לך שאין בעיה עם זה בשלב מוקדם כל כך. אני הייתי נמנעת בשלב הזה, עם כל הבאסה, לא הייתי יכולה להתמודד עם הדאגה והמחשבות של "מה היה אם" במקרה שמאיזושהי סיבה משהו היה קורה בהמשך (גם אם תכלס לא היה שום קשר). אפשר להנות גם בלי אלכוהול בחתונה, היום הזה יכול להיות משכר מעצמו
וכשיש סיבה טובה זה אמור להיות קל יותר. לגבי זה שיעלו עלייך, את תמיד יכולה לבקש מהמלווה של האולם או ממישהו שאת סומכת עליו ומוכנה לחלוק איתו את המידע, שיביא לך הרבה כוסות שוטים עם מים בהתחלה (וודקה), ואז להגיד לאחרים שינסו לדחוף לך אלכוהול שכבר שתית יותר מדי... בהצלחה!

SolKo

New member
אני הייתי בשבוע 10 בחתונה שלי

ושתיתי כוס ייו אדום - מותר לשתות ייין וגם עניין האנטיביוטיקה זה רעיון טוב !!!מותר לשתות יין אדום כי הוא עשוי מענבים, והתהליך שהענבים עובריםזה מה שגורם ליין לשכר, אין שם אלכוהול באמת! זה אפילו בריא. אני לא שותה את זה עכשיו כי זה עושה לי בחילה משומה.... אבל שתי כוס שתיים בסבבה שלך!

SolKo

New member
אה ועוד משהו !!!!!!

אני גיליתי שאני בהריון בשבוע 7 ו בדיוק יומיים לפני זה אני ובעלי היינו אצל חברים ושתינו למווווווות כלכך הרבה אלכוהול !!!! והיתי באותו זמן בהריון פשוט לא ידעתי. הכל בסדר בסוף

neshimonet

New member
אלכוהול זה אלכוהול

הוא יכול להיווצר מתסיסה של ענבים או כל מיני צמחים אחרים - כמו שעורה - אני לא מבינה בזה הרבה אבל יודעת שמולקולה של אלכוהול מבחינה כימית נראית דומה אם היא נוצרת בדרך אחת או אחרת ויכולה להשפיע באותו האופן על תהליכים כימיים וביולוגיים. בהריון הראשון גם אני שתיתי יין לפני שידעתי שאני בהריון ותמיד אומרים שהצרפתיות שותות יין אדום לאורך כל ההריון (אולי לא כולן אבל בטח אחוז נכבד מהאוכלוסיה) לעומת זאת - גם אני בחתונה שלי לא שתיתי - כי ככה החלטתי. אפשר להחליט ולהודיע לחברים הקרובים שככה החלטת - לא לשתות בלי קשר לכלום - כדי להיות בחתונה ממש ולזכור אותה בדיוק כמו שהיא. ומה שלא תעשי - שיהיה לך הרבה מזל טוב על הכל - אושר בריאות ושמחה.

SolKo

New member
אגב גם ללא ההריון לא תכננתי

לשתות בחתונה שלי מאז ומתמיד כי תמיד חשבתי שכלה שיכורה זה מזעזע. ! את צריכה להיות נסיכה ואת תהיי שיכורה מהחופה עצמה והעוצמות של היום המדהים הזה !!!!!!!!

תסיסת הענבים גורמת ליצירת אתנול

וזה אלכוהול לכל דבר! זה ממש לא נכון ומטעה האינפורמציה שנתת עכשיו!

אורטי25

New member
מזל טוב

כשהתחתנתי הייתי גם בהריון כבר בחודש רביעי, אני יכולה להגיד לך שאני עד לפני ההריון הייתי חולת אלכוהול ברמה שהייתי שותה בערך פעמיים בשבוע ( ואני לא מדברת על יין אלה על וודקה) ואין מצב לצאת בכלל בלי לשתות. בקיצור בחתונה שלי שתיתי כוס יין בשביל הפרוטוקול ושלא ״ יחשדו״ וכמה שהתבאסתי מזה שאי אפשר לשתות מרוב ההתרגשות והשמחה את נמצאת ב״ היי״ מטורף שאת בכלל לא צריכה אלכוהול! מקסימום אם יציעו לך את יכולה להגיד שאת מעדיפה שלא לשתות כדי לא לפספס את היום המדהים הזה

shachar52

New member
גם אני לא שתיתי:)

הייתי בין רביעי לחמישי בחתונה... לא שתיתי והייתי בכזה היי שאפחד לא שם לב בכללל... רק החברות הממש טובות שלי שכבר ידעו על ההריון... רב האנשים בחתונה לא מתעסקי במה את שותה אז אין לך מה לדאוג... ומקס' את יכולה להסתובב עם כוס ביד ולעשות כאילו את שותה:) לקחת תפוזים ולהגיד שזה עם וודקה או משהו... מזל טוב!

ואני אומרת למי אכפת???

למה את צריכה להעסיק את עצמך במחשבות האם מישהו יחשוד או לא? אני מטורפת על אלכוהות ושותה (לא בהריון כמובן) ובחתונה שלי לא שתיתי כמעט בכלל (לא הייתי בהריון סתם לא התחשק לי) וכמו שאומרת אמא של תהלולי בחתונה מרגישים מן תחושת היי מטורפת כזאת מהשמחה ככה שבכלל לא צריך לשתות! בעניין הנזק, לפני שגיליתי שאני בהריון הייתי עם בעלי באירוע ושתיתי מלאאאאאא לא נראה לי שנגרם נזק! בכל אופן מזל טוב כפול

מידנים

New member
לא שתיתי בחתונה שלי בלי קשר להריון- הסברתי

שרוצה לזכור הכל ולא להיות מסטולה בחתונה שלי... (גם ככה לא מתה על זה). לא הייתי ממליצה לשתות אלכוהול בהריון- הלילה הזה לא שווה לסכן את העובר שלך.. זו דעתי כמובן ובכל מקרה מזל טוב על שני הארועים :)

mitmit11

New member
בשעה טובה להריון ומזל טוב לחתונה!

איזה כיף, כמה שמחות
תראי, אני שתיתי בחתונה שלי אולי שוט אחד. אולי. ביקשתי מחברה טובה שכל פעם שמתארגנת כוסית תארגן לי כוסית עם מים (וכולם יחשבו שזה וודקה/פידג'). אם יש לך אחות/חברה קרובה כזו שתשמור עלייך ואת מרגישה נוח לספר לה על הגילוי כל מה שהיא צריכה לעשות זה לדבר עם אחד הברמנים בהתחלה ואת מסודרת. כשלא רקדתי כמעט תמיד היתה לי כוס יין ביד ולא באמת שתיתי. רק רציתי שיפסיקו לשאול אותי אם אכלתי או שתיתי משהו... לא מעט כלות לא שותות בכלל בחתונה. האדרנלין זה משהו מטורף. החתנים חושבים שזה מאסט ולכן יש יותר מהסוג שלהם שמוצאים עצמם מרוחים בסוף הערב... שני שלוקים ל"לחיים" מכוס יין לא יעשו משהו בעייתי. אני מדי פעם לוגמת קצת יין מהכוס של החצי (אבל לא בירה, ויסקי וודקה וכו').

Fun Fair

New member
הכי פשוט

בקשי מהברמן שימזוג לך סודה עם קצת מיץ תפוחים בכנס קאווה. זה נראה בדיוק כמו קאווה- אבל בלי אלכוהול
אפשר לעשות אותו הדבר עם סודה וקרנבריז- נראה כמו למברוסקו. וגם- מיץ תפוחים בכוס יין יראה כמו יין לבן. ובלי קשר- לא יקרה שום דבר אם תשתי כוס יין אחת. ואם את רוצה להמנע- פשוט תגידי שאת הנהגת..

בּלו

New member
שיהיה במזל טוב

אישית אני לא נפרדת מיין גם בהריון. משהו כמו כוס פעם בשבוע-שבועיים (בהתאם לתדירות ארוחות שישי). ותמיד אפשר לקחת כוס, ללגום לגימונת ולשים בצד. באלכוהול חזק יותר לא הייתי נוגעת.

אני לא שתיתי הרבה בחתונה שלי

בטענה שאני רוצה לזכור הכל ולא להיות מעולפת. בדרך כלל משכרים את הגבר למוות, אבל עדיין שתיתי מדי פעם... את יכולה לשתות קצת יין או משהו, אבל אני ממש לא ממליצה לך להרביץ שוטים של וודקה ווייגר וכל אלה... לגבי תירוצים? אין מה לעשות. אף אחד גם לא ישאל. הרי את לא תסתובבי בחתונה ותגידי: "אני על אנטיביוטיקה." נכון? פשוט תגידי לא וזהו, שיחשבו מה שרוצים.

tuti f

New member
אלכוהול והריון

בעיקרון ההמלצה הרפואית היא לא לשתות אלכוהול אני התחתנתי בשבוע 8 להריון הראשון שלי לפני שידעתי שאני בהריון שתיתי אלכוהול( חתונה של חברה ...) מהרגע שבדיקת ההריון יצאה חיובית שתיתי רק כוס יין לבן אחת (בחתונה שלי) לפני החתונה סיפרתי לחברה טובה שלי כדי שתהיה אחראית על השתיה שלי והיא דאגה לשתייה ברחבת הריקודים לאחרים מהצד זה נראה שאני שותה מלא אלכוהול תכלס זה היה מים / מיץ תפוחים חייבת לומר שהייתי מאוד מאוד שמחה ומאושרת ולא הפסקתי לרקוד למרות שלא השתכרתי המון המון מזל טוב ! בטוחה שיהיה יום מדהים גם בלי הרבה אלכוהול

yardengal

New member
אני אומנם לא הייתי בהריון בחתונה שלי

אבל לא שתיתי כלום (סתם כי לא רציתי למצוא את עצמי שותה יותר מדי) כבר ראיתי את זה קורה לאנשים - ואף אחד לא חשד בי בשום דבר

ואו אתן כולכן מקסימות

לא תכננתי להשתכר, אבל מאחר ואני קונטרול פריק (יש לי 8 חודשים לטפל בזה עכשיו
) תכננתי לשתות קצת כדי להשתחרר.... קיבלתי כאן רעיונות מעולים! צייסר של מים או מיץ תפוחים בתחילת הערב לטשטש את החשד, מיץ תפוחים עם סודה, גאוני!!! אני חושבת שאני אמצא לי ברמן טוב כאיש סודי שידאג לתת לי "אלכוהול הריוניות" :) שוקלת גם לשתף את שתי החברות הטובות ביותר שלי- זה נראה לכן כמו רעיון טוב? מסיבת הרווקות תהיה ביום שישי, אני מקווה שגם שם אצליח להתחמק מהנושא, אולי באמת אין ברירה אלא לשתף.... שיהיה יום מהמם לכולכן ו....תודה על קבלת הפנים

yardengal

New member
שוב אני אומר לך

אף אחד לא ישים לב בכלל אם שתית או לא - צייסר עם מיים גם אנחנו עשינו את זה - אבל אל תעסיקי את עצמך כל החתונה באיך לא יחשדו בך כי ממש לא שמים לב כמה כל אחד שתה או לא שתה בחתונה במסיבת רווקות זה אולי יהיה יותר קשה לא לשתות אבל את יכולה לומר שיש לך משהו בבוקר ואת חייבת להגיע רעננה או להמציא תירוץ אחר באופן אישי אני (מנסיון רע- שאני ממש לא מאחלת לך ) לא הייתי מספרת לחברות עד סוף השליש הראשון

למעלה