אלך העקבות עצתו של DDN

Break Dance BoY

New member
אלך העקבות עצתו של DDN

זה מועתק מהבלוג שלי ואני אישית הייתי מעדיף שתגיבו שם.. אאאאבל ... דיונין נפתח כאן! blog.tapuz.co.il/DND2 מה קורה? זה יהיה פוסט שבוא אני אספר לכם על הדמויות (בעיקר שלי כרגע) וקצת על תחילת המשימה. אז ככה, המשימה התחילה עם שלוש דמויות: סֵארִיי (אמין - אני)- אדם טרלדרי (הטרלדרים לסלבים בעולמנו), שהתחיל את דרכו ככוהן מאמין, אבל המשיך בדרכו של הלוחם. סאריי הוא ברנש חזק ובעל כושר טוב אבל הזריזות והכריזמה שלו לא מי יודע מה. סאריי משתמש בעקר בחרב ממזרית ומגן, אוהב להיות בחזית, ובכלל הוא אוהב דם! לא את שלו אלה של אויביו. בוֹב (בר)- זוטון חלקלק שמשלב את חמקמקותו של הגנב עם כישוריו של הלוחם. בוב הוא אמן הפגיונות, אותם הוא משליך בדייקנות על אויביו מהמארב. סֵלדוֹר (עומר)- אלף קוסם חמקמק שהקסמים האהובים עליו ביותר הם קסמי האש. [עומר זה לא משהו אישי, פשוט אין מה לכתוב עליך כרגע.] אלה הם השלושה. הסיפור התחיל כשאני, בוב וסלדור הגענו לכפר לולן (Luln) שבקרמאייקוס. ברנש בשם מוֹרִיגַן שכר אותנו למשימה. איננו יודעים לאיזה עם שייך מוריגן, ולפי מה שהבנו הוא קוסם. יש לו שיער בלונדיני ועיניים כחולות וקרות כקרח. בחור גבוה, שרירי ואפלולי. הוא סיפר לנו על קוסם חזק ורב עוצמה בשם גייגאר ששלט באזור. לקוסם הזה היה מגדל בביצות שנמצאות במערב קרמאייקוס באזור ברונות הנץ השחור. מוריגן לא ידע בדיוק איפה המגדל, אבל הוא אמר שהיה פעם כפר קטן ליד הביצות, אבל התקפות מוזרות של אל מתים, שחזרו אל עצמן, גרמו לתושבי הכפר לעזוב. מוריגן אמר, שאולי נוכל למצוא משהו שיוביל אותנו למגדל שקבור באזור. התגמול עבור המשימה הוא שכל מה שנמצא במגדל הוא שלנו, חוץ ממגילות, ספרים או חומר כתוב של גייגאר. הדברים הכתובים צריכים למצוא את דרכם אל ידיו של מוריגן. מוריגן נתן לנו עדשה קסומה, שפעם ב- 24 שעות, ניתן להסתכל דרכה ולגלות את כל החפצים או המבנים, שנוצרו ע"י גייגאר באזור מסויים. לאחר מכן הוא אמר משפט, שאני ואני בטוח שגם שני האחרים לא נשכח, "ואם לא תביאו לי את כל החומר הכתוב של גייגאר ותחזירו לי את העדשה, אני ארדוף אחריכם כל החיים שלכם". הוא אמר את זה עם חיוך מפחיד כזה. מסוג החיוכים, שבדרך כלל מופיעים כשמתכוונים לעשות משהו אפל. וככה יצאנו לדרך לביצה. המשך יבוא... נ.ב. בהמשך אני אספר לכם על העבר של כל אחת מהדמויות, כדי שתבינו מיהן, ואיך הם הפכנו לקבוצה.

DDN

New member
סבלנות, מה אתה קופץ?

עברה רק שעה בין פרסום ההודעה הראשונה שלך להודעה בה פסקת שלא יצא מזה כלום. קודם כל, אין לך כאן מספיק פירוט אבל, אני מתאר לעצמי שאותו חיוך זדוני היה חיוך של אורי. יש לו את אלה, החיוכים הממזריים של: הברנש הנחמד מביט בך ואומר: "ידידי, אולי אתה רוצה לעשות זאת, אבל האיברים הפנימיים שלך שמפחדים לצאת החוצה חושבים אחרת" אז מה עכשיו? מה קורה הלאה? אתם מתכננים להשיב לו את הציוד? יש לו איזו שליטה עליכם או משהו?

Break Dance BoY

New member
כככןןןןןןןןןןןןןןן

החיוך הזה של אורי... אני לא יכול לסבול אותו.. ועוד את ה- OH DEAR שלו.... אווווווווווווווווווווף

למעלה