../images/Emo41.gif
בעוד ג'ון מקפץ לו יחף במסדרון, פייפר עוברת מולו במבט כעסני. ג'ון, עוצר את הקפיצות המלהיבות שלו, ורץ אל מול פייפר, שנאלצת לעצור, או שתדרוס אותו.. (?!) "פייפר, מה קרה? לינג שוב גנבה לך את החזייה?" שאל בעודו שומר על הבעת פנים קפואה, "לא. זה לא זה. אם תואיל בטובך אני ממהרת למשרד. באנשי סתומה אחת החליטה לתבוע אותי כי שפכתי עליה קפה. גו פיגיור..!" בעוד פייפר עוקפת את ג'ון וממהרת אל המשרד שלה, היא נתקלת בפיבי. "יו, פייפר! החלפתי את הקפה שלך לנטול קפאין, את קול עם זה, רייט?" "פיבי, מה זה אין לי זמן עכשיו!" אמרה פייפר בעודה מנסה לעקוף את פיבי. "לא, שמעי! זה חשוב! כי נגמר הקפה עם הקפאין, ואני לא בטוחה מה לקנות, אז אני צריכה לדעת, כי עוד חצי שעה המכולת נסגרת, אז.." "איי דונט גיב א דאם, פיבי!" קטעה אותה פייפר בצרחה חזקה. "פיין ט'ן, נטול קפאין זה יהיה.." אמרה פיבי והלכה משם, בעודה מגלגלת עיניים. "ג'יש! מה אישה צריכה לעשות כאן כדיי לקבל קצת שקט?!" מלמלה פייפר בעודה נכנסת אל משרדה. בעוד היא פותחת את הדלת, היא מבחינה בבילי, יושב על הכיסא מול שולחנה, מחזיק זר שושנים צחורות. "בילי..!" נאנחה פייפר, אך ניסתה לחייך. "היי!" אמר בילי וחיבק את פייפר, "אלו בשבילך!" אמר בילי ומסר לפייפר את הפרחים, "וואו..!" פייפר שנאה את שושנים, אבל נסתה להראות כמה שיותר מתלהבת מן העניין. "איפה לשים אותם??" אמר בילי, "תמצא איזה קופסאת עטים ותמלא אותה במים.." אמרה פייפר בעודה מסמנת לו נפנוף קל עם היד. היא התיישבה אל מול שולחנה, והחלה מדפדפת בין כל המסמכים שנחו עליו. "את נראית נורא מתוחה..!" אמר בילי והחל מעסה את צווארה של פייפר. "כן... טוב, יש לי מלא דברים לעשות.." מלמלה פייפר. דלת המשרד נפתחה, ונשמע קול. "פייפר, מצאתי את התיקים על הוורלק ש.." אלי מקביל עצרה את דבריה בראותה את בילי. "ב.. בילי!" אמרה אלי וחליקה את שערה, "אה.. אהם.. כן.. אה... היי.. אה... א.. אלי..!" אמר בילי והסמיק. פייפר הביטה עליו בחשד ובחנה את פניו, בעוד בילי מחייך חיוך תמים. לפתע, בהבזק מהיר, שד מצמץ את החדר ושלח אל השלושה כדור אש מאסיבי. באופן אינסטינקטי (או איך שלא כותבים את זה..), פייפר הקפיאה את כדור האש. היא הביטה לימינה, וראתה את אלי ובילי מחובקים יחדיו. בעוד שניהם הבחינו בפייפר מביטה עליהם, שניהם הפרידו עצמם, "לא, זאת... הייתה רק קפיצה אינסטיקנקטיבית (שוב איך שלא כותבים את זה..)!" אמרה אלי וניקתה את חצאית המיני שלה. "כן! תמים לחלוטין! לא עשיתי כלום עם אלי! שום-דבר!" אמר בילי. הנה מה שהגיתי... וואו... אהבתם? וזה רק פרק ראשון... טם טם טם... המשך יבוא!