אלי מקביל רולז!

HuGo Hell

New member
אלי מקביל רולז! ../images/Emo1.gif

זאת כזאת סדרה מדהימה!
*ג'ון רוקד בצורה מפחידה* רוג'ר/ג'ורג' (אם אני לא טועה
): ג'ון..! אתה רוקד את ריקוד הכעס שלך. ג'ון: יש לי סיבה אחת בשביל זה. ג'ון: אני כועס!!!!!!!!!!! הוא כ"כ רולזי! אני אוהב אלי מקביל! זה סדרה רולזית

sparx

New member
ני גם אוהבת אלי מקביל

הם כאלה מחורפנים וג'ון הכי אהוב עליי הוא הכי מצחיק ואלי טיפשה אבל יש לה קטעים שאני אוהבת גם אותה ולינג שולתת

רק עכשיו שמת לב? ../images/Emo13.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

אני מאוהבת בסדרה הזאת מהדקה הראשונה שראיתי אותה.

זאת הסידרה הכי יפה שראיתי!!../images/Emo163.gif

טוב.. בערך.. גם מכושפות, וגם סקס אנד דה סיטי, וגם עודדד... אבל זאת סידרה כזאת יפההההה!!!!! הי הי!!!!!
גם אני שומעת שירים בראש!!
(טוב, זה.. זה לא היה אמור להשמע כל-כך פתטי כמו שזה יצא..)

לדוגמה...

האחיות חייבות להגן על אלי מקביל בגלל שהשדים רודפים אחריה או משהו כדומה

../images/Emo41.gif

בעוד ג'ון מקפץ לו יחף במסדרון, פייפר עוברת מולו במבט כעסני. ג'ון, עוצר את הקפיצות המלהיבות שלו, ורץ אל מול פייפר, שנאלצת לעצור, או שתדרוס אותו.. (?!) "פייפר, מה קרה? לינג שוב גנבה לך את החזייה?" שאל בעודו שומר על הבעת פנים קפואה, "לא. זה לא זה. אם תואיל בטובך אני ממהרת למשרד. באנשי סתומה אחת החליטה לתבוע אותי כי שפכתי עליה קפה. גו פיגיור..!" בעוד פייפר עוקפת את ג'ון וממהרת אל המשרד שלה, היא נתקלת בפיבי. "יו, פייפר! החלפתי את הקפה שלך לנטול קפאין, את קול עם זה, רייט?" "פיבי, מה זה אין לי זמן עכשיו!" אמרה פייפר בעודה מנסה לעקוף את פיבי. "לא, שמעי! זה חשוב! כי נגמר הקפה עם הקפאין, ואני לא בטוחה מה לקנות, אז אני צריכה לדעת, כי עוד חצי שעה המכולת נסגרת, אז.." "איי דונט גיב א דאם, פיבי!" קטעה אותה פייפר בצרחה חזקה. "פיין ט'ן, נטול קפאין זה יהיה.." אמרה פיבי והלכה משם, בעודה מגלגלת עיניים. "ג'יש! מה אישה צריכה לעשות כאן כדיי לקבל קצת שקט?!" מלמלה פייפר בעודה נכנסת אל משרדה. בעוד היא פותחת את הדלת, היא מבחינה בבילי, יושב על הכיסא מול שולחנה, מחזיק זר שושנים צחורות. "בילי..!" נאנחה פייפר, אך ניסתה לחייך. "היי!" אמר בילי וחיבק את פייפר, "אלו בשבילך!" אמר בילי ומסר לפייפר את הפרחים, "וואו..!" פייפר שנאה את שושנים, אבל נסתה להראות כמה שיותר מתלהבת מן העניין. "איפה לשים אותם??" אמר בילי, "תמצא איזה קופסאת עטים ותמלא אותה במים.." אמרה פייפר בעודה מסמנת לו נפנוף קל עם היד. היא התיישבה אל מול שולחנה, והחלה מדפדפת בין כל המסמכים שנחו עליו. "את נראית נורא מתוחה..!" אמר בילי והחל מעסה את צווארה של פייפר. "כן... טוב, יש לי מלא דברים לעשות.." מלמלה פייפר. דלת המשרד נפתחה, ונשמע קול. "פייפר, מצאתי את התיקים על הוורלק ש.." אלי מקביל עצרה את דבריה בראותה את בילי. "ב.. בילי!" אמרה אלי וחליקה את שערה, "אה.. אהם.. כן.. אה... היי.. אה... א.. אלי..!" אמר בילי והסמיק. פייפר הביטה עליו בחשד ובחנה את פניו, בעוד בילי מחייך חיוך תמים. לפתע, בהבזק מהיר, שד מצמץ את החדר ושלח אל השלושה כדור אש מאסיבי. באופן אינסטינקטי (או איך שלא כותבים את זה..), פייפר הקפיאה את כדור האש. היא הביטה לימינה, וראתה את אלי ובילי מחובקים יחדיו. בעוד שניהם הבחינו בפייפר מביטה עליהם, שניהם הפרידו עצמם, "לא, זאת... הייתה רק קפיצה אינסטיקנקטיבית (שוב איך שלא כותבים את זה..)!" אמרה אלי וניקתה את חצאית המיני שלה. "כן! תמים לחלוטין! לא עשיתי כלום עם אלי! שום-דבר!" אמר בילי. הנה מה שהגיתי... וואו... אהבתם? וזה רק פרק ראשון... טם טם טם... המשך יבוא!

מבריק!גאוני!

את צריכה להיות אחת מהתסריטאים של מכושפות,אולי תצליחי לתקן את החורים המטומטמים שהם יצרו.

../images/Emo41.gifהמשך פרק א'../images/Emo41.gif

אלי נאנחה והביטה על בילי במבט מאוכזב, בעוד בילי משוכנע שתשובתו לא חשפה דבר. "פייפר, נשבעת לך! זה היה רק לילה אחד! ו.. ו.. וזה גם לא היה משהו! באמת!" אמרה אלי, "היי!" אמר בילי בכעס. מרוב עצבנות פייפר הקפיאה את שניהם. היא התיישבה בכעס על הכיסא, וכיסתה את פניה עם ידיה. היא חשבה לכמה שניות, וחיוך זדוני הופיע על פניה. היא קמה, אחזה באגרטל שבילי שם בו את השושנים. היא הוציאה ממנו את הפרחים ושפכה את מלוא תכולתו על אלי, וקרעה לגזרים את הפרחים. היא יצאה בחיוך מן המשרד. היא הלכה כמה צעדים, כשלפתע היכה בה המצב, והיא החלה פורצת בבכי. "פייפר..!" נל, אשר בדיוק עברה במסדרון שמולה, הושיבה את פייפר על כיסא שבפינה ודיברה אליה. "פייפר, הכל בסדר? מה קרה..?" אמרה לינג בדאגה, "בילי... ו... ו.. אלי... הם.. הם.. זה.." מרוב הלם פייפר בקושי הצליחה להשלים את המשפט ופרצה שוב בבכי. "הם..?" אמרה נל, מנסה לעזור לפייפר להשלים את המשפט. "בילי, בגד בי.. עם.. עם.. אלי!" בכתה פייפר, "זה נכון!" אמרה איליין בעוד היא חולפת על פניהן, שתיהן התעלמו ממנה. "אוי! אני מצטערת חמודה!" חיבקה נל את פייפר. "הם.. הם בחדר עכשיו..?" שאלה נל, "כן.. המפ.. טיפלתי בהם.." פייפר חייכה קלות בעוד אלי פורצת מן המשרד של פייפר, כולה רטובה, אל כיוון שירותי היוניסקס. "את רוצה ללכת לשטוף פנים?" שאלה אותה נל, "אין סיכוי שאני חולקת את חדר השירותים עם היצור הזה!" אמרה פייפר בכעס. --------------------------------------------------------------------- ראשה של פיבי הציץ מעל תא השירותים. היא הביטה אל עבר חדר הלובי של השירותים, רואה את אלי מנסה נואשות לייבש את חצאיתה בעזרת מייבש הידיים. "פ.. פייפר?" אמרה פיבי, מבהילה את אלי. "כן.." אמר אלי, מאוכזבת. פיבי פתחה את דלת תאה, וצעדה אל מול אלי, "שמעי, היא מעוצבנת היום, אל תקחי אותה ברצינות..!" אמרה לה פיבי "היא גילתה עלי ועל בילי." אמרה אלי ודפקה את ראשה בקיר. "או מאי!" אמרה פיבי וכיסתה את פיה עם ידיה.. "כן.." אמרה אלי. "גאד! אף פעם לא התכוונתי לפגוע בפייפר! אני אוהבת את בילי! זה לא היה אמור לקרות בכלל! אוף!" אמרה אלי מתמוטטת על גבי פיבי. "זה בסדר, חומד.." אמרה פיבי וליטפה את ראשה. ---------------------------------------------------------------- בעע אין לי המון כוח להמשיך.. אולי מחר.. אולי אחורי זה... יש עכשיו סקס והעיר, תעזבו אותי בשקט..

האם..../images/Emo163.gif

נגיד שאחרי שפייפר הקפיאה את כדור האש ואת השד, השד השתעמם והלך, טוב..?

Im The Sun

New member
חולה על הסדרה הזאת!!!

אין על הציניות של כל הדמויות שם.. היתם מאמינים שאין פורום אלי מקביל בתפוז?! (אבל פורום אוכל חלבי יש... ארררגגג!!)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

גמני לא האמנתי.

אני ביקשתי|באפי||פיית||קנדרה|../images/Emo96.gif

אבל אפרת אומרת שזה שידורים חוזרים אז היא לא רוצה. פויה שתתבייש

למעלה