אלי הנה השאלה

operationss

New member
אלי הנה השאלה

הדופק שלי עולה במהלך אימון לרמות שקצת מקשות על המשך אימון באותה עצימות - כלומר היכולת יורדת עקב עלית הדופק. האם זה בסדר שאימון עצים ואנאירובי (נראה לי שאפשר להחשיב את האימון שלי כלא אירובי - 8-12 חזרות בכל סט) מקפיץ את הדופק ? ומה המשמעות של זה (מה זה אומר על האימון) ? כפי שכבר אמרתי לך כבר שאלתי אותה בפורום ורמי המליץ לי לבצע בדיקת ארגומטריה (ואם לצטט נכון אז ההסבר הוא שהיא בדיקה תחת מאמץ), כמו כן הוא אמר שזה מעיד על כך שהאימון בעצימות גבוהה. רציתי לדעת מה דעתך. תודה.

אלי ו.

New member
דופק עולה

ברור שהדופק יעלה במאמץ, חסר לך שהדופק לא יעלה! השאלה היא באיזו מידה הדופק עולה ואם זה מסוכן. בדיקת ארגומטריה זה חובה בלי קשר. המתן שהדופק ירד קצת לפני הסט הבא.

operationss

New member
ובכן

כרגע אני בצבא ולא יודע אם יתנו לי בדיקת ארגומטריה וכמה מאמץ אצטרך להשקיע כדי לקבל אבל אנסה. אתה יודע אולי באילו רמות של דופק זה נחשב מסוכן ? עוד שאלה לגבי האינטנסיביות של האימון שלי - אני עובד על 6 מכשירים ועושה 24 סטים בכך הכל באימון במשך שעה - האם זה טוב ? תודה רבה אלי !

אלי ו.

New member
צריך ארגומטריה

בכדי לבדוק סיכונים. אם מצב הלב תקין לא צריכה להיות בעיה, אם יש בעיה (שתתגלה בארגומטריה) אולי יהיו מגבלות. 24 סטים עבודה באימון נשמע אימון עם עומס סביר +.

למעלה