אלי, אלי... אלוהיי...

ההממ..

אם זה נראה לך כמו "ערמת יללות" - חומד, תחליפי את הניק שלך לכובשת הזבובים ואת מסודרת! צ'או כוסית..

כמה אמת..

הצדק בוער במילותייך.. אכן ערימת חפירות על אחת שלא שווה אות ממילותיי.. מהיום אכתוב ערימות של אושר - תודה על שהארת את עיניי.. יום טוב כובשת!

פאמקי

New member
כובשת הנשים... (האומנם?)

לא ממש הצלחת לכבוש בגישה שלך... מה גם שאת כותבת בלשון 'רבות', קצת בעייתי, לא? את ממש לא משקפת דעה של רבות כאן. אכן, חיפושית הגיבה בצורה קשה למישהי, עם הבדל אחד גלוי לעין- היא לא הסתתרה מאחורי שמות זמניים. אליה גם אני וגם goodmood26 יכולנו לפנות בצורה אישית ולומר את דעתנו. מאחר שאיתך איני יכולה לעשות זאת, תרשי לי לפנות אלייך כאן ולהאיר משהו: המחוייבות שלי כאן היא לנשות הפורום. ואחד הדברים שעמדתי עליהם עבורינו, היא האפשרות להחזיר את השימוש בכוכבית (שם זמני). היה לי איתן "הסכם לא כתוב" שאנו עושות בו שימוש הגון. כזה שיאפשר לנו לתת דרור לתחושותינו מבלי להרגיש חשופות. חושבת שמה שאת עושה כאן, הוא לא פחות קשה ממה שחיפושית עשתה. כמו שאמרתי, עם הבדל אחד- את מסתתרת. מבקשת ממך למצוא דרך אחרת, ראויה יותר. זה לא המקום "לסגור חשבונות". תודה.

אלי, אלי... אלוהיי...

...ומה רומז לי אתה, האין סבלתי די? ובלכתי מגוב האריות הלא תניח לנפשי? בכל דרכיה סבבתי, את פלאותיה עוד אשמור בלב משמר.. רחצת את ידי לא פעם ואני אולי שכחתי עוד טובה.. בעוונותיי שגגה בוערת, אני כסלע חתומה, לא משתי זרד מהדרך ולעלום שבתי בחזרה, ובדרכה הנחת חרש סוס יאור צמא דם - היא משה ואתה עוד מחייך משם! הנחת לי לגמוע דרך לגסוס מסע של עינויים כשעל סף דלת בית - לקחת לי את החיים.. ובכניעה כשל איוב שתקתי ועורי נצרב מהשפלה ובעודי חולקת ערב שוב לקחת את שלך, אתמול רכוש בזזת, חופש וחלום, עכשיו איתן פורצת - אין לי מה להפסיד היום! עד קרקעית נפשי חתרת, האין מותר שאוותר? במלוא גופי כורעת ברך - קבץ אותי כאסופית.. עכשיו בהיותי טובת דרכים בטרם אתהפך - כי לא לימדת אותי אושר - בעורקיי רק מרירות, האמנתי כי גורל יתן עוד אושר וחרות ולא נתן - אתה לוקח, נשארתי כאביון אך לא חשבתי שתיקח לי רוח - זה הדבר האחרון.. ובידך כל מה שיש לי - מה שהיה שלי - נענשתי די - אלוהים - שחרר אותי!!!!!!

goodmood26

New member
אני חושבת

שבנאדם קודם כל צריך לעזור לעצמו ולנסות למצוא דרכים חלופיות וששום דבר בחיים לא יהווה מכשול בשביל להמשיך את הדרך לאושר גם אם הוא לא רואה את האור בקצה המנהרה צריך תמיד להיות אופטימים ולחייך גם בזמנים קשים שנראים כאילו חרב עלינו העולם ורק כאשר הוא יעזור לעצמו תיהיה התערבות אלוהית , יש משפט בתורה שאומר ( לפחות ככה ידוע לי ) שאם מישהו רוצה התערבות אלוהית הוא חייב קודם כל לנסות לעזור לעצמו אני יכולה להבין את המרירות ,את זה שאת רואה הכל באופן פאסימי כרגע , אני יכולה להמליץ לך בחום שתנסי להסתכל על הכל באופן חיובי בלי להאשים את אלוהים שלא מתערב לא עוזר ועושה את המצב גרוע יותר תמיד ניתן לשפר את המצב אבל התשובה נמצאת אי שם עמוק בתוך המחשבות והלב ורק את יודעת מה יכול לשפר את מצבך ואיך להמשיך הלאה אני מאחלת לך שתמצאי את דרכך ושתהיי חזקה חג שמח

איזה מזל..

שכתבת את זה!! למה אנשים כותבים או לחלופין מדברים?? לא כדי לפרוק קצת מהתיסכול?? משמע - זה סוג של התקדמות.. בדרך ל"לעזור לעצמי".. התברכת אחותי בחוסר טאקט מהודר... כשאת קוראת את כתוביי רצוי שתתחמשי במילון אבן שושן.. יש דברים שהשתיקה יפה להם! הופה - יצאתי גם אני חסרת טאקט הא?.. שאמצא את דרכי ושאהייה חזקה - זה מה שאיחלת... אני מחזירה את זה בחזרה אלייך.. תשלימי בגרות בספרות. חג שמח גם לך!

ל- goodmood

אני מתנצלת על תגובתי הקשה.. זה היה מין רגע כזה.. רגע שקשה לצפות אצל אנשים כאובים.. להבא אדע לא להגיב ברגעים כאלה, אין לי ספק שכוונתך היתה טובה.. אני מודה לך על תגובתך.

goodmood26

New member
אני מקבלת

את ההתנצלות ,כל אחת מחליטה להגיב בדרך כזו או אחרת בסה"כ רציתי להעביר לך איזשהו מסר חיובי יום טוב

../images/Emo60.gifווואאיייי

הרבה בנות פורקות פה תיסכולים אבל הדרך שבה את עשית זאת צורת הכתיבה מדהים מאחלת לך את כל הטוב שבעולם חג שמח

../images/Emo15.gif

איפה איפה הימים שעל פניך היו רק חיוכים איפה האור שבך זרח למרחקים...... ועכשיו שהשמש זורחת מקווה אני שאותך תחמם ואור היכנס לליבך

אינדי יקירתי..

יש ימים טובים יותר ויש ימים טובים פחות.. אך גם כשמתוכי בוקעות מילים כאובות.. יכולה להבטיח לך שהאור שבי אינו כבה והחיוך הוא שיגרת חיי.. אני תמיד נשארת ותמיד אשאר - האנשים מתחלפים סביבי כמו גם התפאורה.. מה שלא הורג - מחשל.. אני מודה לאל על לימוד ארוך וקשה - סיימתי את התואר הראשון בזוגיות, אחרי 4 שנות לימוד
עכשיו אני נחה עד שתיבת המסרים האישית שלי תתמלא בהצעות מפתות..
תודה על הדאגה!
לילה אור!

אם יורשה לי לצטט...........

..."קחי לך ילדה אהובה את תרמיל האתמול יש בו כמעט את הכל לכי ילדה אהובה כי עוד לא מאוחר אל המחר לא, לא, אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא, לא, אל תשכחי אני כאן אל תכעסי אהובה אם נתנו לך לחשוב אין כאן מקום לאהוב פעם היה זה חלום שאליו מגיעים ממקומות אחרים לא, לא, אל תכעסי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא, לא, אל תשכחי אני כאן ואני כבר עייפתי מאוד על שנים אבודות לא אבכה עוד כשביקשתי למצוא את סוד זה שגם לך מחכה עוד"...

oshkoshi

New member
חיפושית יקרה

אין ספק שאני מאלה שאוהבות את התגובות שלך (גם אם הם לפעמים קשות....
מחכה להיפו שאת חייבת לי....

למעלה