אלי אביכזר האיש

אלי אביכזר האיש

יודע , בודאי ישנם רבים וטובים אשר הכירו את האיש טוב יותר ואולי קרוב יותר . אולם גם אני הכרתי את אלי בדרכי שלי והרושם שהותיר עליי האיש , בעל האישיות המדהימה חזקים מאוד . את אלי הכרתי כבר כאדם בוגר , כמאמן לאומנויות לחימה , שלמד ואימן שנים רבות כבר אז . פגשתי אותו באופן מקרי , חיינו הצטלבו יחד ומאז אני זוכר ומוקיר גם את דרכו וגם את האדם . את השינוים שהתחוללו בי כאדם בוגר , בתפיסה ובאמונת הדרך אני זוקף לזכותו . אני זוכר את שיחות הנפש הההדדיות , כמעט מידי יום ביומו , במפגשי האימון , וסתם כאלה חבריים . זוכר את אהבת האדם ובמיוחד המשפחה הקרובה האישית ואת משפחת קמ"י , זוכר את ההתלבטויות והלבטים יחד , זוכר את ההתלהבות שלי כאדם בוגר מאלי , זוכר כיצד שאב אותי בהתלהבות , זוכר כיצד שאבתי בשקיקה את חוכמת החיים , זוכר כיצד שאבתי ממנו את הידע ואת הרצון ללמד , זוכר כיצד שאבתי ממנו את ההבנה ואת הידע לאמן , זוכר את הפתגמים , זוכר את הויכוחים שלעיתים היו "מרים" , זוכר אותם כל כך , כי הם באו מבפנים מהנשמה מאמונת הדרך ולא מרוע לשמו , הם באו מאהבת האדם ולא ההיפך . זוכר את רגע ההתלבטות והקמת קמ"י ( קרב מגע - קרב מגן שכל כך שלו והוא שלהם , אלי היה קמ"י וקמ"י לעולם תישאר אלי) זוכר את ההערצה ואת האהבה שלו לאיימי אהבה ענקית ללא תנאי , זוכר את המילים החמות על איימי למרות , זוכר אותו !!! אזכור אותו תמיד , ומצטער , מצטער כל כך שבטיפשוטי כאדם בוגר לא החכמתי לשאוב יותר . יודע , היו רבים וטובים שהכירו אותו יותר ,יותר זמן , יותר טוב , נכון , אבל הפרידה לא פרידה כואבת לי רק יותר . יהי זכרך ברוך משתף בצער המשפחה הקרובה והרחוקה . חיים

budo11

New member
אתה יכול לכתוב

בבקשה במה הוא האמין בתחום הלחימה? מה היא אומנות לחימה לפי דעתו? הפילוסופיה שלו ועוד.

למעלה