אלישע ,

אלישע ,

אחרי שלמדתי בשיעור המקוון שאפשר לכתוב הסבר לתמונה/כפתור שמוסיפים (ראיתי שכתבת בתוך החלון ואח"כ כשעומדים על התמונה/הכפתור יוצאת כיתובית עם ההסבר שרשמת) מקווה שאתה מבין למה אני מתכוונת כי אני לא זוכרת את השם המקצועי... מצא חן בעיני ורציתי גם. הוספתי לכל כפתור הסבר שכזה ההסבר מופיע בסקריפט אבל לא מופיע בדף עצמו. מה לא עשיתי נכון?

udiyulis

New member
חיה, למה את אומרת שלא מופיע?

כשעומדים על כל אחד מהעפרונות (תמונה/כפתור) רואים את הכיתוב שהוספת. חוץ מזה תיקנתי לך את מקור הדף לגבי הקישור ל"הורים" ואני מצרפת לך את הדף המתוקן. מקוה שאצליח להעלות אותו, אם לא אצרף קישור אליו. ראיתי שבינתיים מחקת את הקישור בכלל. זהו תיקון קטן - נסי אותו. בהצלחה,

udiyulis

New member
חיה, הורידי את הקובץ שצירפתי

לתיקיה זמנית, ורק אז תיפתחי אותו (בפנקס רשומות) ותוכלי לראות את התיקון שעשיתי.

תודה. אני עדיין לא מצליחה לראות

את הכיתוב שהוספתי כשאני עומדת על העפרון. אני יודעת , כמו שהקובץ שהעלת מראה, שיש כיתוביות.. אבל אני לא מצליחה לראות אותן כשאני מטיילת עם העכבר על הכפתורים או כשאני לוחצת עליהם

udiyulis

New member
חיה יקרה, לא לטייל ולא ללחוץ! פשוט

לעמוד (בסבלנות) עם הסמן על התמונה - לא הרבה זמן רק שניה (ואולי עוד אחת) ותראי את הכיתוב בבירור.

חיה, רואים מצוין את הכתוב. הכל בסדר

הפקודה נקראת ""=alt והיא נמצאת בתוך הפקודה להוספת תמונה. בין שני המרכאות מוסיפים את הכיתוב. אבל שוב, הכל עובד. אסנת

מוזר, כי אני לא רואה. האם זה תלוי

בדפדפן? האם יכול להיות שבאקספלורר 6, לא רואים???? לא יכולה להבין למה אני לא רואה את הכיתוביות נגעתי, רפרפתי, עמדתי, לחצתי... נאדה העיקר שהמבקרים יודעים
תוך כדי כתיבה עולה לי רעיון... אולי לנקד את הכיתוב , שיהיה לעזרת הילדים...

udiyulis

New member
חיה, הרי את אינך מאלה המתייאשים

ובסוף תמצאי את "התשובה", אם כי לא נראה לי שכדאי להשקיע בעניין כל כך הרבה אנרגיות (אני יודעת שזה מעצבן), אך כמו שאמרת: "העיקר שהמבקרים רואים". יכול להיות שאת כבר יודעת מה צריך להיות כתוב שם ולכן אין למחשבך צורך להראות זאת...... ס ת א א א א א ם! גם אני משתמשת באקספלורר 6 . ניקוד כיתובית ההסבר תוסיף דגש לעובדה שאתר זה מיועד לזאטוטים. דרך אגב, מתי את משלימה שעות שינה? אוהבת ומעריכה

udiyulis

New member
דרך אגב, חיה, האם יצא לך להציץ

בקובץ ה- txt ששלחתי עם התיקון לקישור "הורים"? האם ראית את "התיקון"? תוך כדי שאני כותבת לך נכנסתי שוב לאתר כתה א´3 ושמתי לב שכבר ניקדת את הכיתוביות, והקישור ל"הורים" פותח דף ריק - חבל! התיקון הוא קל ביותר.

אודי ת-ו-ד-ה

בהתחלה לא כל כך הבנתי (להעתיק לתיקייה זמנית...) כשכתבת שוב ותודה על ההתעקשות, פתחתי את הקובץ ששלחת, נכנסתי ל"הצג מקור" והבנתי!!! אני חשבתי שעלי להוריד את ה <a> אצלך ראיתי איך זה צריך להיות. שיניתי גם בכפתור ההורים , שאני עובדת על האתר שלהם.. ואז אחבר את הקישור שוב וגם את "אנחנו" ששם הקישור יחזור ב26.8 המון תודה, כמו שאמרת ב- סוף....... גם אני מבינה

למעלה