אלישע

אאידה

New member
אלישע../images/Emo53.gif

שלום רב אני מחפשת נואשות עזרה עם התוכנה ENCODER לא מצליחה להלקיט קול מה עושים ? המון תודות מראש אאידה

Elishabb

New member
היי אידה

הקלטת הקול איננה קשורה לאנקודר. תבדקי אם את מצליחה בכלל להקליט קול במחשב שלך באמצעות תוכנת אודיו כמו תוכנת הרשמקול המצויה בכל מחשב. יתכן והבעיה היא בהגדרת המאפיינים של הקלטת הקול. כנסי לבקרת העוצמה על ידי הקלקה כפולה על צלמית הרמקול מצד שמאל למטה. בחרי אפשרויות -> מאפיינים-> הקלטה, ובחלון הנפתח אם מתחת לעמודת המיקרופון מסומן וי ליד "השתק". אם כן, בתלי את הסימון ואשרי. תבצעי בדיקה אם את מצליחה להקליט בעזרת תוכנית ה"רשמקול" וזהו. אלישע

אאידה

New member
הבעיה היא לא ברשמקול

אני מצליחה להקליט קול גם בתוכנת הקלטה וגם להוסיף קול למצגות של PPהבעיה היא , כאשר אני מנסה להגדיר את ה- ENCODER אני מצליחה להגדיר את מהירות של ההקלטה של הוידאו ,אבל החלון של ה- AUDIO - נשאר עפור. צירפתי תמונה ושוב תודה אאידה

Elishabb

New member
שלום אאידה

הסימון של האודיו הוא באפור כי האנקודר מחייב לשלב קול בסרטון. לא ניתן לבטל את השימוש בהקלטת קול, ולכן אופציה זאת היא באפור. התוכנה בוחרת באופן אוטומטי את התקן הקול של המחשב שלך. כדי להגיע לנפח מינימלי תשתמשי בפרופיל המופיע בתמונה המצורפת. אלישע

אאידה

New member
עוד שאלה

האם ישנה דרך להוריד את בנפח של הקלטה ? תודה מראש אאידה

למעלה