אלישע...

toy toy

New member
אלישע...../images/Emo140.gif

קראתי את המסמך המסכם שצרפת בדף הבית של המפגש- בהחלט מכובד ומאד ממצה.

amr riki

New member
סיגל../images/Emo7.gif

ניסיתי , ניסיתי כתבתי , מחקתי............ ומה לא הצליח ? הרקע בתוך החלון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד פרטים , בבקשה . ריקי

toy toy

New member
ריקי...נגבי את הדמעות ונלך יד ביד../images/Emo24.gif

א. האם את עובדת עם ארכנופיליה? ב. בנית טבלה? ג. הכנסי בדף ה- HTML לתא הרצוי ד.ייבאי רקע ה.ולפני לוח המודעות בדקי מה קיבלת... מהר מידי?

toy toy

New member
תוספת...

כשאת מייבאת רקע לדף כולו מתקבלת פקודה: <BODY BACKGROUND= כדי שיהיה רקע בתא צריך לשנות ל: <table BACKGROUND= אם לא תסתדרי, שאלי שוב.

amr riki

New member
סיגל

אני נמצאת מחוץ לבית . בהשתלמות עם ........................אלישע . בעוד שעתיים , אנסה ואכתוב . תודה ולהתראות רקי

12345

New member
רעיון...

אם אתם בהשתלמות עם אלישע, אולי תצטלמו ותעלו זאת לאתר המפגש? כך נוכל להתוודע לעוד חברי פורום. ותחשבו על זה...

amr riki

New member
סיגל

סיגל , העקשנות משתלמת ותשתלם !!!!!!!!!!!!!!! לא הולך .. אני אתאר מה עשיתי ואת , בבקשה, בדקי היכן טעיתי. - פתחתי דף חדש . - בניתי טבלה בת עמודה אחת ושורה אחת . - בתוך הטבלה בניתי לוח מודעות . - קבלתי < ....table width > - ייבאתי רקע לעמוד - קבלתי < BODY BACKGROUND gif > - מחקתי את המילה בודי ובמקומה רשמתי table ו....הרקע לדף "נעלם" וכלום (אחר) לא השתנה . הבהרתי את עצמי ? תודה על העזרה וסליחה על ההטרדה ! ריקי

נדמה לי שהצלחתי משהו

לדעתי אי אפשר ליבא רקע ללוח המודעות אך מצאתי פתרון... הכיני טבלה שרוחבה 20%.שורה אחת ועמודה אחת. בתוך התא הכניסי את לוח המודעות שרוכבו יהיה 200 px כלומר, הוא יתאים בגודלו בדיוק לגודל הטבלה. אם הצלחת שמרי את הדף. מצאי תמונה לרקע והביאי אותה ליד הדף. כלומר שיהיו אחד ליד השני. בקוד המקור עליך לשנות את הרקע של הטבלה. כתוב שם bgcolor= orange שני זאת ל- ""=background ובתוך המרכאות את שם התמונה וסימן הפורמט שלה למשל"tmuna.gif" זה עובד!!!! בהצלחה אסנת

למעלה