אליק רון

shulywolters

New member
אליק רון

אליק רון מסיים היום את תפקידו אני מאחלת לו מכל הלב דרך צלחה ומצטערת על שלא נשאר בשורות המשטרה נהיה חסרים אותו מאוד. אליק עם ישראל אוהב אותך ויהיה איתך לאורך כל הדרך יישר כח ודרך צלחה.

אליק יזכר לטובה!

על הימים ששירת כמפקד מחוז ש``י - אז המתנחלים קראו לו ``עוכר ישראל``

shulywolters

New member
אליק יזכר לטובה על עמידתו

האיתנה והאמיצה אל מול הפורעים בפרעות אוקטובר על שחשף בפנינו את הפנים האמיתיות של ערביי ישראל על התארגנותם ועל האימפוטנציה שלנו מולם.

את זה נדע בקרוב.....

כאשר ועדת אור תשלים את עבודתה - אין צורך להסיק מסקנות חפוזות. תארי לך שאני אומר זאת! (-:

shulywolters

New member
לכבוש יקירי

שנינו יודעים כי וועדת אור הוקמה מטעמים פוליטיים נטו הוועדה הזו הוקמה כי אנחנו מפחדים מהערבים כי אנחנו רוצים שקט ולו לעוד 10 שנים אבל אנשים כמו אליק (ויש הרבה כאלה) יודעים בדיוק מה מטרת הערבים הישראלים היום ומה הם עושים תוך שאנו יושבים ומלקים את עצמנו להם ניתנת ההזדמנות להתארגן לאגור ולתכנן משטרת ישראל פוחדת להיכנס לכפרים שלהם הם עושים ככל העולה על רוחם ואין מי שיגיד להם מילה הם לא ממלאים שום התחייבות של אזרח ישראלי ולידיעתך מר לכבוש יש ירי עדיין בתוך תחומי הקו הירוק ולא מכיוון הפלסטינאי והמדינה בוחרת להשתיק ולא לפרסם כי היא מ פ ח ד ת כולנו פחדנים ואם לא יקרה משהו היום תוכל לצפות למכה חזקה מצידם בעוד כמה שנים תתעוררו. נכון שאנו האזרחים עומדים לא אחת חסרי אונים אל מול הממשלה המושחתת הזאת אבל בידינו לתרום ולו במעט. לא לסחור ולא לבקר את הערבים באשר הם. ולך אליק רון שוב דרך צלחה אני אוהבת אותך.

גם אם אומר שאת צודקת......

וועדת אור הוקמה בגלל לחצים פוליטים ואחרים - הרי אין את אומרת, חלילה, שגם המסקנות שלה יהיו פוליטים, או שכן? אני סומך על שופטי ישראל, כי אין לנו דרך אחרת!

shulywolters

New member
בצער רב וביגון

אומר לך שכן, המסקנות של וועדת אור ילווו בריח פוליטי עז וחבל....

shulywolters

New member
עוד נווכח ,בינתיים

שיהיה לך בוקר טוב וכולנו בשורות הימין מחכים לך.

למעלה