אליקו, תרשום !

ז י ק ו

New member
אליקו, תרשום !

בדקתי, סגרתי ואירגנתי את המוח 12.6.03 אנחנו בטורקיה תודיע לאישתך, ותודיע בעבודה שאתה לוקח סופ"ש חופש יומיים לפני נתחיל לחפש דילים מציאותיים סגרנו?!

ז י ק ו

New member
אויש..

נארגן לך איזה טורקי שיוציא לך עם השיניים שערה שערה..

אליקו27

New member
סגרנו

הלייזר ב 10 לחודש גברבריםםםםםםםם אני באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

stefan10

New member
את כל איסטנבול יהיה צורך..

להביא כדי להוציא לו את השערות.. ומי זה אשתו?? תמיד המשפחה יודעת אחרונה !!!!

ז י ק ו

New member
אני מבקש לתקן: אנטליה..

לאיסטנבול יש לי טעם רע מידי ולא בא לי לחזור לשם,
אז סגרנו על אנטליה, איזה כפר נופש ענק בלי הרבה לחשוב ולעשות. אישתו שתחיה, גם היא תבוא (שאל אותו אודות הפרטים עליה) אני ושובבי, ויצטרפו אלינו עוד זוג חברים שלנו.. בקיצור זה הולך להיות מעניין,כל ה-5 שמגיעים יורידו לו את השיער בגוף...

אליקו27

New member
מצטער

לאנטליה אני לא נוסע הספיקה לי פעם אחת ממש עזה קטנה לטעמי ממש נזר באף של חזיר

ז י ק ו

New member
לא נסעת עם האנשים המתאימים..

אתה לא סומך עלי/עלינו שנרים את כל המלון ונעשה שם בלאגן ?!?!

אליקו27

New member
סליחה

אבל לכפר נופש אני אסע רק עם בן זוג או כשאהיה בן 100 וארצה שקט בנתיים אני רוצה ב א ל א ג ן מוותר שמתם לב שהתחלתי לרשום על הגבר ???????!!!!! קצת נהייתי סטרייט

גם אני רוצה אינסטנבול ...

מקורות יודעי דבר סיפרו לי שיש שם אחלה קפקפים משומושות ,שמגיעות אחרי שימוש והרתחה "בחממים" למינהם בעיר. ועוד סיפרו לי מקורות יודעי דבר.שיש שם גם אחלה קיבוץ גלויות ואני בהחלט ידוע בבחבתי לקיבוצנקים מסוכסים וגבריים בקיצור אני בהחלט נותן דוז פאווה לאינסטנבול ואם לא אז אולי קפרסין או מיקנוס או עזה שמעתי שיש שם אחלה חוף בעצם לא שמעתי ראתי את החוף שלהם עוד מימי השרות הצבאי (הלא קרבי)שלי אבל זה נושא לזיון סליחה לדיון אחר

אליקו27

New member
אני בשוקקקקקקקקקק

ב12 ליוני יש לנו טיול מהעבודה לצפון יש לי גם צו מילואים לראיות באותו יום וגם החו''ל שלכם הצלילווווווווווווווווו חלקו אותי ל 3 בבקשה תודה

stefan10

New member
גם אחרי חלוקה ל3 ישאר מספיק בשר..

אני ובן זוג שלי הפולני ניסע לטיול שורשים בפולנייה ..בעצם אחרי האורוויזיון הוא החליף עדה ואמר שיענטז בכייף לצלילים טורקיים..ממש לצאת במחול.

למעלה