אליפטיקל אורביטק

לאקשמי

New member
אליפטיקל אורביטק

ברצוני לקנות את המכשיר הנ"ל עח מנת להתחיל להתאמן. מאחר ומכשירי ריצה/הליכה נורא יקרים בהשוואה אליו. שאלתי היא עד כמה אפקטיבי המכשיר בהנחה שמתמידים באימון? האם הוא יעיל כמכשיר הליכה?

לאקשמי

New member
תודה עינת

מההתכתבויות שראיתי, לא קל לעבוד עליו אע"פ שחשבתי שדווקא די קל. ברצוני לעבור מאופני כושר לאליפטי מאחר ואני מרגישה כאבי ברכיים בזמן הדיווש, האם זה יהיה נכון?

האליפטי אכן מומלץ יותר לסובלים

מבעיות ברכיים, אבל קחי בחשבון שמכשיר אליפטי ביתי מאוד לא יציב (בלשון המעטה. אצלי יושב במרפסת הדגם הכי חדש של האליפטי ואני לא עושה בו שימוש בגלל הרעש הנוראי שהוא משמיע וחוסר היציבות המאוד משמעותי שלו). אם כבר מעבר לאליפטי, אז רק במכון כושר, שם המכשירים מקצועיים ויציבים הרבה יותר. בנוגע לקלות העבודה.. עוד לא המציאו חיה כזו
אצלנו אומרים NO PAIN NO GAIN

לאקשמי

New member
ושוב תודה אבל

אין באפשרותי לצאת מהבית (עבודה בבוקר, 2 ילדים קטנים שצריכים השגחה בערב)
אולם, הייתי נורא רוצה להמשיך ולהתאמן בבית, מהדברים שכתבת - אני מבינה שלא כדאי לקנותו - ותודה לך על ששיתפת מנסיונך האישי. כנראה שבסופו של דבר כן אקנה הליכון רגיל ולא אתפשר. תודה

אני ממליצה לך לעשות בדיקה של

המכשירים הקיימים בשוק. לא להתבייש ולא להתעצל, ללכת לחנויות ורשתות הספורט ומכשירי האימון ופשוט לנסות את המכשיר. תתרשמי בעצמך. אכן מבחינתי, במרפסת שוכבים להם בחוסר תועלת 1200 ש"ח, הייתי עושה בהם שימוש אחר.

למעלה