אליפות???

איזה יופי...

שוב צוטטתי ע"י האידיאליסט רודף הצדק הבלתי נלאה. אני רואה שדבר לא השתנה מאז הויכוח האחרון...כרגיל, אתה מוציא דברים מהקשרם, מסלף, ממציא, מעוות ונותן פרשנות קלוקלת למציאות. שמעון מזרחי אכן הקדים את זמנו, לא בגלל שוחד, אונס או רצח אנשי ציבור. המשפט "הקדים את זמנו" נכתב על הניהול המופתי, הבאת שחקנים זרים, שיטות גיוס תקציבים מערכתיים ועוד ועוד מהלכים חלוציים שהפכו קבוצה בינונית עד כושלת לאימפריית כדורסל. סילוף נוסף - כתבתי שהם שימחו חלק די נכבד מעם ישראל, עובדתית הדבר בהחלט נכון. בהתחשב בנסיבות, בימים ההם, בהיסטוריה ובהיסטריה, אכן מדובר בקטנוניות גריידא מצידך...אבל אם היושר הצדק, האמת וההגינות היו אכן נר לרגלייך, היה אפילו חן מסוים ברדיפתך אחר צדק עיוור ובלתי מתפשר שגובל בקטנוניות(ללא התחשבות בנסיבות או בשום דבר אחר...).היית מין דון קישוט שכזה, הבעיה שבמקרה שלך, החן לא קיים..האמת עקומה כמו גבו של גיבן והצביעות זה השריון היחיד שאתה עוטה על גופך. "כן אבטיח לינקים על עו"ד שהורשע בפלילים, כמו שהבטחתי במשך 30 הודעות בשרשור אחד" אכן אכן, טענת הרבה פעמים ששמעון מזרחי העבריין הנודע, הורשע בפלילים, הסתמכת על "עובדה" זו במישרין ובעקיפין די הרבה... הבטחת לינק...הכחשת שבכלל הבטחת לינק...רק לאחר שהראיתי לך (פעמיים) את ההודעות שבהן אתה מבטיח לינק, הסכמת להודות בכך ותירצת את שקרייך ב"בסך הכל מעדתי בלשוני..".. אז לא, לא טענתי שהבטחת את הלינק במשך 30 הודעות בשרשור אחד, אפילו לא ב20, ( אתה חושב שאם תאבסרד את המציאות כפי שאתה עושה בדרך כלל היא תהפוך לנכונה ותראה צודק יותר ? ) אבל אני בהחלט מצפה מאדם ישר ואמין...... שיקיים את הבטחותיו, בפרט אם הן מהוות אבני יסוד לחלק גדול מטיעונייו. אבל ! אם זה היה השקר היחיד שלך, ניחא, הייתי סולח. הבעיה שאצלך סילוף המציאות, חוסר יושר ומניפולטיביות זה דרך חיים. אתה זועק ומזדעק שמזרחי משחד את כל המדינה..שופטים, אישי ציבור, אנשי משטרה... מבטיח שתביא הוכחות חותכות.. לינקים על הרשעות, על שוחד ...ומכל הבא ליד ..אני מצפה בקוצר רוח...ובסוף אתה חוזר עם שני לינקים, אחד על עסקן באיגוד שחילק כרטיסים למקורבים (מה הקשר למזרחי?!) השני על מקרה שהתרחש לפני 15 שנה..... בהתחשב בפן המשפטי של הסוגיה ובצד של שמעון מזרחי במשפט, בתיקו השחור משחור... ובהתנהלותו הפושעת מאז ועד היום....סביר יותר להניח שמדובר במעידה חד פעמית או בחוסר הבנה ולא במשחד סידרתי שמחזיק בביצים את כל המדינה...בעולמך ה"צודק", מזרחי ורק מזרחי "משחד" שופטים, אם יש איזשהו פרט קטן וחסר משמעות (כמו למשל, העובדה, שכל הקבוצות מחויבות לחלק הזמנות לכל המשחקים....ליגה, אירופה, נבחרת וכו') שעלול לפגום בתיאוריית הקונספירציה שלך, תטאטא אותו מתחת לשטיח באלגנטיות כאילו הוא מעולם לא היה קיים, , כי מה לך ולאמת ? ....כמובן שיש עוד הרבה דברים אחרים, קשה למצוא תגובה פרי מקלדתך שאינה מכילה שקרים, האשמות שווא התלהמות חסרת בסיס, דמגוגיה בשקל, חוסר עקביות ובכיינות, כי אתה פשוט כזה...בכיין. גם לי יש ביקורת כלפי שמעון מזרחי, אבל הביקורת שלי מתבססת בעיקרה על מציאות ולא על חולניות ואם אתה רוצה שיותר אנשים יתייחסו אליך ברצינות, תלמד לעשות הפרדה בין יריבות ושנאה ספורטיבית לבין ......חיים?

אגב..

אפילו בשרשור הזה מצאתי איזשהו סילוף ... בהנחה שבמשפט הנ"ל "למה אתה והבבון השני מגיבים לכל הודעה שלי אגב?" התכוונת אלי... ( אני לא נמצא הרבה בפורום ואינני מעודכן בכל המתרחש בו, כך שאם יש בבון שלישי שמתווכח איתך ואליו התכוונת, קבל התנצלותי הכנה..) הרי שמדובר בעוד שקר לרפרטואר, אם תסרוק בזריזות את הודעותינו בפורום או פשוט תשתמש בזיכרונך...תגלה שאת רוב הויכוחים בינינו אתה יזמת, ובדרך כלל אתה גם הראשון שמתערב ומגיב להודעותיי שאינן קשורות אליך, ולא להפך. אה..ואתה יכול לפנות אלי באופן ישיר במקום לצטט דברים שכתבתי ולקוות שאגיב. בהצלחה עם הפורום החדש (אני רואה שלקחת את דבריי לתשומת ליבך והחלטת בצעד מפתיע למצוא חיים ולהרחיב את תחומי העניין שלך... ) ביי ביי בבון.

למעלה