אליפות???

אליפות???

רק לחלום אתם יכולים!!~!!. זרקנו אתכם זה שנים בגמר, כך שלא תצליחו לעולם איתנו, חחחח מסכנים!

איזה מין קבוצת

אחות, ניפגש בעוד שבועיים בפיינל פור, דבר אחד לא מובן! למה משמיצים פה ומכנים אותו "שימון"? אחד שעשה כה רבות למען הכדורסל הישראלי, לא ראוי להשמיץ אותו מחוסר פירגון! לדעתי זוהי פשוט חוסר פירגון בעיקר משום שמדובר באיש מאד הגון כפי שאני מכירו.

z dead

New member
:)

עשה רבות לכדורסל הישראלי? עשה רבות עבור קבוצתו. או ברבות עבור הכדורסל הישראלי אתה מתכוון להרבה רע? חוסר פרגון? כשהוא לא יעסיק גזען,לא ישחד שחקנים,שופטים,שופטי בהמ"ש,יקבל כסף משוקי דקל בצורה לא חוקית,ימומן ע"י ערוץ ציבורי,ועוד ועוד אז אולי יפרגנו לדון. וכן מגדל קבוצת אחות של מכבי. קבוצה בלי זהות עם אוהדי הצלחות.

bobas

New member
סממנים לזהותה של המחלה.

היא לובשת צהוב. היא מנהלת מו"מ עם שחקנים באמצע סדרות גמר סל. (לבן מרסר,צ'ורצ'יץ). המוטו שמאפיין אותה הוא : ניצחון בכל מחיר.(עדי גורדון אמר פעם על מכבי באמצע סדרת גמר מול הפועל "לפעמים בא לי לקחת את הכדור ולתת להם אותו ושיקחו אליפות..) . היא קובעת לרשות השידור מי יהיה הפרשן במשחקיה. היו"ר שלה הוא סגן יו"ר איגוד הכדורסל.!!! יש לה קהל של הצלחות. היא מאיימת על שופטים. היא שילמה משכורות עתק לשחקנים שישחקו בקבוצות קטנות רק שלא ישחקו בהפועל י-ם,הפועל ת"א או הפועל גליל עליון.

z dead

New member
ששש

"הם הקדימו את זמנם" אל תהיה "קטנוני" חוץ מזה שהם "מביאים כבוד לעם שלם". במקום שאתה תתעסק במכבי ואני "אבטיח" לינקים על עו"ד שהורשע בפלילים,כן אבטיח לינקים על עו"ד שהורשע בפלילים,לא לינק על פסק דין של שוחד לשופטים אלא הרשעה של הדון בפלילים,כמו שהבטחתי במשך 30 הודעות בשרשור אחד...בוא נפרגן ונעריך את שימון מזרחי. אנחנו שני מתוסכלים שמקנאים בבית"ר ובמכבי וחבל.

מסכן

יש לו עדיין את הסיוט מלפני יומיים. שבו גילו לו בעצם קבל עם ופורום;שהוא מתוסכל! ומתסכל! אז חבר`ה. תפסיקו להגיב לו, משום שלכן הוא פתח שירשור זאת! הנקמה הוא עוד לא השלים הקטנטן העלוב הזה. אז כאמור אל תתיחסו להודעות שלו. אז אולי יעשה חושבים ויירגע לנצח!

כך זה נראה

כשנכנסים למבוך ואין מה להשיב, מתחילים לכנות "בבון" דבילי". אבל אני יודע שזה מספק אותו לתסכול הרב הנדרש לו. אז שיהיה לו לבריאות! תקוף ותשמיץ בכיף!

z dead

New member
בבוני

נכנסתי למבוך? מה עם תאורית התסכול שלך? נמק בבון נמק. למה אתה והבבון השני מגיבים לכל הודעה שלי אגב? אובססיבים משו הייתי אומר...

נמק נמק נמק נמק!

בפעם המי יודע מה נמק נמק! מענין שכולם מצאו לנכון את המילה מתוסכל! ואדון איתן הנכבד עושה עצמו לא מבין, ומבקש שינמקו לו. למה! וודאי שיכחיש ג"כ שהוא נבוך. איתן המסכן שרצה פה להשרות את דעותיו המשונות לא מאמין ולא רוצה להאמין שהוא נבוך. הרי אתה חכם. לא?

adi das1

New member
אם אין לך משהו מעניין לתרום לדיון

אולי פשוט תשתוק? אני קוראת את מה שאתה כותב כבר די הרבה זמן, והגיעה העת שתתחיל לעשות סלקציה לפני שאתה נוטל את המקלדת ומפציץ את הפורום בשטויות חסרות טעם.

למעלה