אליפות ישראל ב 8ball

9ball master

New member
אליפות ישראל ב 8ball

ברצוני לאחל בהצלחה לכל המשתתפים בתחרות May the stroke be you נתקלתי בדבר מוזר, אתמול באתר האיגוד הופיע הודעה שההרשמה נסגרה ושיש כ 60 שחקנים... 1. מה זאת אומרת "כ" 60 שחקנים, האם מדובר ב 61 או 58, למה לא לפרסם מספר מדוייק? 2. היום באתר של האיגוד ההודעה הייתה שההרשמה נסגרה ונרשמו "כ" 68 שחקנים, מהיכן צצו עוד 8 שחקנים לאחר שההרשמה נסגרה??? ושוב מזה "כ" האם זה 69 שחקנים או 65, ממש לא ברור. מה שכן ברור הוא שהאיגוד לא מסוגל אפילו לעמוד בחוקים שהוא הציב לעצמו ונתן לשחקנים להרשם לאחר שההרשמה נסגרה.... איך ניתן לחנך שחקנים להרשם בזמן או להגיע בזמן ולהתחיל להתנהג כמו ספורטאים אם הם יודעים שחוק זה לא חוק ואפשר לעשות מה שרוצים. אולי במקום "האיגוד הישראלי לספורט הביליארד" הם שוב צריכים לשנות את שמם, אבל הפעם אני מציע "האנרכיה הישראלית בספורט הביליארד"... ושלא יעבדו עליכם!!!

9ball master

New member
שאלה....

אליפות ישראל ב 8ball שמתחילה ביום ב 1/1/2006 , האם זוהי אליפות לשנת 2005 או לשנת 2006 ???

lior02010201

New member
אני ממליץ לך המלצה אישית...

אל תכנס לאתר הזה כל יום כנס פעם בחודש לבדוק מה חדש וזהו... תאמין לי מנסיון אישי זה הרבה יותר נוח...

corner2u

New member
אני גם מתרשם שאתה

יושב יותר מידי על המחשב, צא לשטח תמשיך להתאמן אני מבין שיש לך מורה טוב

corner2u

New member
תשתתף בטורנירים, תעזור

לא צריך כל היום בירבורים.

9ball master

New member
ביום ש....

יהיה טורניר בארץ שיבוצע בצורה רצינית ומקצועית אני הראשון שיפרגן ואני גם הראשון שירשם לתחרות!!! זהו נשברת, עברו יומיים ואתה חוזר לסורך

9ball master

New member
הבנה

לפני יומיים לא היה לך מושג בביליארד והיום אתה כבר יודע מי אני??? אז הרשה לי לתקן אותך, נראה לי שכמו רבים אחרים אתה גם טועה בזיהוי אין לי מורה ואני לא לוקח שיעורים מאף אחד!!!! שנית כל פעם שאני פה אז גם אתה פה, אז רצוי ליישם את מה שאתה מטיף לאחרים.

corner2u

New member
אההה

אז נראה לי שעוד הרבה זמו לא תוכל לשחק, לפי מה שאתה מתאר כאן. איזה הפסד לספורט בישראל! מה אפשר לעשות? אולי שישתפו אותך בתחרויות בחו"ל?

corner2u

New member
לשיטתך אני צריך להיות בצד שלך

על מנת לא להיות חשוד בעינך נכון? אתה המוציא לאור דברי אמת ואני המוציא לאור דברי שקר? ואם אני יוצא נגדך אזי אני משת"פ, כך אתה רוצה לנהל דיון כאן?

corner2u

New member
עוד דבר!

אני ממש לא יודע מי אתה, הגעתי למסקנה בדברים שכתבתי מתוך קריאה בארכיון. באחד המקומות משתמש בשם עופר פאר אמר לך "תפסיק לך להתאמן" מכאן הבנתי שאתה משחק, לא מתאמן מזמן וכנראה שהאיש הזה עופר (שהציג עצמו כאן בעבר כאיש מקצוע) הוא המדריך שלך. אולי אני טועה? אבל זה הארכיון כאן

lior02010201

New member
חחח תקרא את הארכיון יותר טוב מההודע

ה הרארשונה של עופר בשביל להבין מה הוא עושה פה ומי הוא אם אתה לא מכיר אותו... ואם אתה לא מכיר את עופר אז איך אתה רוצה להכיר מישהו שבכלל מסתרר מאחורי שם בדוי? ד"א לאן עופר נעלם זמן רב אין הודעות שלו פה וחבל...

9ball master

New member
לא ולא...

אתה זכאי לדעה משלך והיא יכולה להיות מנוגדת לשלי אבל עד עכשיו עדיין לא הצגת שום דעה לגבי הספורט אלא רק דעות לגביי אין לדעות אלו מקום בפורום זה. אתה מוזמן לשלוח לי את דעותיך עליי כהודעה אישית ולא דרך הפורום. לא אמרתי שאתה משקר אבל כבר ישנן הרבה סתירות בין ההודעות שלך...

9ball master

New member
ציניות על הבוקר...

אולי תשתה קפה קודם.... אני לא חושב שהעובדה שאני לא משחק היא הפסד לספורט בישראל!!! על תכניס מילים לפי!!! כל אחד יכול להשתתף בתחרות בחו"ל בדיוק כמו שהוא יכול להשתתף בתחרות בארץ, כל מה שצריך זה רק לשלם דמי השתתפות אבל רק דמי השתתפות, ללא דמי חבר וללא הצורך בקניית חולצה....

mr snooker12

New member
חתול ועכבר נהייתם ממש מצחיק לקרוא

הודעות שלכם סטאנדאפ על הבוקר חחחח

corner2u

New member
אין לי שום דבר אישי נגדך

אני לא מכיר אותך ולא חשוב לי גם להכיר אותך, כפי שהכרזת על הוצאת אמת על ידך זכותי להציג אותך באופן כזה שלא יכבדו את האמירות שלך. "שהרי דע מי עומד לפניך על מנת לשפוט את דבריו" וזה מה אני עושה.

9ball master

New member
כלומר....

אתה מודה שאתה פה על מנת לפגוע בי!!!! בדיוק כמו שאר נציגי ושליחי האיגוד ובדיוק בגלל סיבות כאלו הם נחסמו!!! אם אין לך מה להגיד בהקשר לספורט אז כדאי שתשקול את המשך דרכך בפורום. להבדיל ממך, כל עובדה שהצגתי כאן אני יכול לגבות וישנם עדים וכל דעה שהצגתי פה הצהרתי שזאת "דעתי" ומותר לי להביע דעה, מה שגם דעתי עולה בקנה מידה אחד עם המתרחש בענף הביליארד בעולם אשר נמצא אלפי שנות אור מהיכן שהביליארד עומד בארץ. ידיד היקר, אם אתה רוצה שנחשוב שאתה לא אותו אחד שכבר נחסם פה בעבר אז אני מציע שלפחות לא תשתמש באותן מילים ובאותו ניסוח.

corner2u

New member
מה מעניין העולם

צריך להעמיד את זה במבחן המציאות הישראלית, הביליארד היום זה ביליארד טוב יותר מלפני 5 שנים ואפילו מלפני שנה. אתה חי ב-DVD כל הזמו אותו פזמון, ראה מה קורה היום איזה פעילות, היתה פעילות כזו בעבר בכזו אינטנסיביות. אני יודע מפריע לך כנראה שלא משתפים אותך בעשיה הזו. תדע לך אף אירגון לא ירצה לשלב אותך למרות הידע הרב שאתה מפגין.

למעלה