אליפות הארץ מי פה הולך להתחרות באליפות הארץ בדרסג' ביגור ובאיזה רמה
ב ביוטיהיפה New member 19/4/03 #2 אני באה לראות......... ולא להתחרות... איך קוראים לך ובאיזה רמה אתה תשתתף?
D dearanita New member 19/4/03 #3 מי הולך לקליניקה עם שופט התחרות??? ומי הולך לקליניקה של סטפן מוורנדורף? אני בטוח אלך! אני ביום ראשון ארשם... רעות את הולכת לקליניקה אצל דניאלה?
מי הולך לקליניקה עם שופט התחרות??? ומי הולך לקליניקה של סטפן מוורנדורף? אני בטוח אלך! אני ביום ראשון ארשם... רעות את הולכת לקליניקה אצל דניאלה?
ח חביבת הקהל1 New member 19/4/03 #4 אני! אני באה לקליניקה של ה"קור" איזה יום זה יוצא? מי בא לעודד באליפות השבוע?
ב ביוטיהיפה New member 19/4/03 #5 לא......../images/Emo10.gif אתה הולך אליה לקליניקה? יכול להיות שאני לא נוסעת לדניאלה ביום ראשון אלא ביום אחר בשבוע... מתי אתה בא אליה בסוף?
לא......../images/Emo10.gif אתה הולך אליה לקליניקה? יכול להיות שאני לא נוסעת לדניאלה ביום ראשון אלא ביום אחר בשבוע... מתי אתה בא אליה בסוף?
D dearanita New member 19/4/03 #7 אני חושב שאני אלך לקליניקה המעשית ואני לא יודע מתי אני בא לעשות עוד שיעור אבל דיהרתי עם מור שנעשה בקרוב עוד שיעור...
אני חושב שאני אלך לקליניקה המעשית ואני לא יודע מתי אני בא לעשות עוד שיעור אבל דיהרתי עם מור שנעשה בקרוב עוד שיעור...