אליפות בטקוונדו

אליפות בטקוונדו

וואלה מה אני יגיד לכם היה לי היום אליפות בטקוונדו אחת המגעילות שהיו לי מאז שאני מיתעסק באומנויות לחימה ועוד נתנו לי את הבן אדם הכי פחות טוב בקטגוריה ככה הבנתי יותר מאוחר שהיו לי בקטגוריה אנשים כל כך קשים שמזל שהוא נפל מולי טוב מה לעשות ככה זה כשהולכים לאליפות בלי יותר מידיי חשק טוב לא נורא תמיד יש תפעם הבאה

lironmarko

New member
בוא אני אגיד לך משהו....

כל קרב ישפר אותך כי לפעמים ההתרגשות והמעמד משתקים .... לי זה גם קרה (בטאקוונדו ניצחתי בהתחלה אבל באיגרוף תאילנדי 2 הפסדים ראשונים רצופים-ליריבים יותר חזקים ממני בזמנו) מה שנכון נכון ...כל קרב ישפר אותך ובלי קשר רק רוצה שתבין מהפסדים ...כמה שזה מבאס הכי לומדים... אתה יודע למה? כי כאן נמדד האופי שלך ...בידידות מקווה שלא נפגעת פיזית....(בקרבות) לירון

Pyongwon

New member
אליפות טאקוונדו- 1990 - 1987

כן, היום היתה אליפות טאקוונדו. מעניין למדי - לא היו דרגות רשומות (כלומר ייתכן מצב בו יש לך מתחרה מול נבחרת ישראל מול דרגות מתחילים), אבל מה שהכי היה מעניין היתה חוסר השליטה בקרבות- וחבל. היה יכול להיות הרבה יותר יפה, אבל מה שכן - אנשים (הפעם!) לא פונו לבתי -חולים. בהמשך, מקווה שלא יהיה בעיה של דרגות גבוהות מול נמוכות - ואם כן - שהדרגות הגבוהות ישלטו בקרבות! וגם הרבה מגבות נזרקו - דבר שטרם היה עד היום. נראה מה יקרה, נעדכן אתכם! ג'ס.

Pyongwon

New member
באסה, אבל לא. אחרת...

הייתי מכניסה עוד איזה 20 אנשים! אבל לא, אתה צריך שיהיו לך את הליגות וכו'... אבל כן היה מלוכלך. נשתמע! ג'ס.

Dragon Roar

New member
זריקת מגבות?

על פי מה שאני יודע (תקני אותי אם אני טועה) זריקת מגבת מסמנת הפסד טכני במקרה והמתמודד לא יכול להמשיך לפי שיקולים של המאמן. מה כבר קרה שזרקו מגבת? את מתארת את זה כאילו הלכו שם מכות רצח.

Pyongwon

New member
הבנת נכון. כן, זרקו מגבות. הרבה זמן

שלא ראיתי שזרקו מגבות כ"כ מהר - גם אני זרקתי. ראיתי שמישהוא עלול להגיע לבי"ח - אני זורקת. לא צחוק. וכן, אנשים הגיעו, מסתבר, לבי"ח. נראה מה יהיה יום ו' הקרוב... זה כבר הבוגרים...

lironmarko

New member
התחרות הראשונה שלי אי פעם

הייתה בטדי או נוסטלגיההההההההההההההההההההההההההה :))

למעלה