אליס

l o r e

New member
אליס

מישהו ניסה אי פעם להריץ קמפיין, שמבוסס על לואיס קארול? אמנם יש שתי הרפתקאות של גארי גייגקס, שיצאו ל-AD&D בגרסה הראשונה, אבל לדעתי הוא לא הצליח לתפוס את המורכבות של העולם.

Nihau

New member
נסה קודם לשכנע את אגודת המתמטיקאים

לשחק מו"ד ואז נראה אם הם יצליחו לבנות מערכה שבאמת תתפוס את מכלול המורכבות של העולם. והם גם יהיו היחידים שיבינו את כל המתמטיקה הנסתרת שם וידעו מה לעשות איתה.

ננסק

New member
זה רעיון נחמד

אבל לא ברור עד כמה כדאי. הרי אין הרבה טעם בלהעביר את החבורה דרך הדברים שכבר מופיעים בספרים (זה לא מעניין במיוחד), ופשוט קשה ליצור דברים חדשים מהסגנון ההזוי הספציפי הזה, לפחות עבורי. אני מעדיף להשקיע את הזמן בלשחק דברים שקל יותר להמיר למשחק תפקידים, במקום להתעמק במשהו ספציפי ודי מוגבל, לדעתי, בהיקף שהוא מאפשר (בסופו של דבר, נונסנס מחזיק מעמד רק עד נקודה מסוימת).

רמץ

New member
בטח בין החופשיטות אפשר למצוא

אם לא על העולם ספציפית אז לפחות באותה רוח הזויה. אישית, לא נראה לי כיף. אם נעזוב לרגע את עשרות הניתוחים הספרותיים על סאטירה חברתית ועשרות הטענות לשימוש בסמים לצרכי כתיבת הספר ונתמקד רק בעלילה - מדובר על ילדה בריטית ויקטוריאנית חולמנית שמנסה להבין את המתרחש סביבה ולשפוט את האירועים הסובבים אותה לפי הערכים הבריטיים החברתיים שהתחנכה עליהם והיא נוחלת מפלה שוב ושוב כששום דבר לא מסתדר. כשחקן, הייתי חש מאוד לא בנוח בכזה עולם כשהשה"מ ממטיר/כופה עלי אירועים מעוותים שאין לי את הכלים לטפל בהם ואם יש לי את הכלים לטפל בהם - בחיים לא הייתי חושב שהם יעבדו. אבל בהתחשב בכמות שחקני החופשיטה שם בחוץ, וכמות משחקי החופשיטה ההזויים שקראתי עליהם בכנסים, אני כנראה רחוק מהקונצנזוס.

למעלה