אליסון ומאריה

amir mc

New member
אליסון ומאריה

מישהו מוכן לתת מידע מה קרה ביניהם ומה אליסון טענה על מאריה?

קוֹבּ

New member
שום דבר לא נאמר כקללה. זו האמת.

היא היתה זונה,
ומכורה לסמים,
והיא חולה באיידס כבר שנים.

amir mc

New member
מה שמעיד על מאריה

שהיא מאוד אנוכית וזה די בושה שאחותה הגיע למצב כזה ואת פאקינג מאריה קארי.
לא שמאריה אלוהים והכל בשליטה, ולא אומר שהיא אמורה לקחת אחריות על הדבקותה של אחותה ב Hiv לא עלינו..
אבל אני יודע, בכל זאת,
שימוש בסמים , נפילה לזנות כדי לממן זאת, ונואשות להשיג את הכסף עד כדי חוסר הבחנה טוטאלי והדבקות באיידס- לא אומר שמאריה אמורה לממן לה את הסמים, אבל לפעמים כשבן אדם כבר מכור ,עדיף לא להתנכר לו לגמרי בטענה שזה נותן לגיטמציה להשתמש. זה זה לא בהכר ח נכון, וזה פתרון נוראי.
אני לא יאמין שמאריה עשתה את כל ניסיונותיה לעזור ונכנעה, כי תמיד יש עוד הזדמנות נוספת, ועצם זה שהיא מצאה את עצמה בלי קורת גג מזעזע בעיניי. גם אם נצא מכל נקודות ההנחה האפשרויות, זה עדיין נוראי לחשוב שאת נותנת לאחותך להיות הומלסית שיש לך את כל הכלים (החומריים) לעזור. והאמת לא רק כסף אלא גם מעמד.

לא יודע מה להגיד על הסיפור הזה
עצוב

קוֹבּ

New member
למאריה יש כסף,

וגם זה לא עוזר לבנאדם שלא רוצה שיעזרו לו.
לא יודע אם חווית פעם מצב שבו הושטת יד לעזרה למישהו והוא פשוט ממשיך במסע של הרס עצמי, אבל הרבה פעמים זה כך ואני מאמין שבשביל להגיע למצב של אליסון הרס עצמי מתמשך זה מה שנדרש.
חוץ מזה, כמה דברים בכלל לא נכונים, ואליסון בעצמה אמרה את זה:
אליסון גדולה ממאריה באיזה 10 שנים, וההדרדרות שלה התחילה הרבה לפני שמאריה היתה מפורסמת ועשירה.
אליסון ממש לא הומלסית.
ועל התינוק של אליסון מאריה לקחה אחריות במשך שנים והם בקשר מאוד קרוב עד עצם היום הזה כשהוא כבר בן 30 ומשהו.
אז כנראה שזה לא קשור להתנכרות של מאריה.

חוץ מזה, לגבי האיידס - כל אישה שעוסקת בזנות + מסוממת היא בסיכון מאוד גבוה לחלות באיידס. במיוחד בעבר, שלא היתה לזה כזו מודעות.

שבת שלום.

amir mc

New member
שבת שלום כל טוב

אין לי ראש למילים ארוכות ואתה מן מילה ארוכה שכזאת

eranmc

New member
חברים, נא להתרסן

אתם מגזימים ויורדים לרמות נמוכות, אפשר לנהל את אותו הדיון בצורה הרבה יותר יפה.

Petals

New member
קיבלת תשובה יפה ועניינית מקוב

חבל שככה אתה מזלזל בו ובפורום.

eranmc

New member
לא הייתי שופט ככה את מאריה

משהו מהאתר הישראלי

אליסון סקוט - אחותה של מאריה נולדה בשנת 1959.
אליסון עברה עם אלפרד לאחר הגירושין של הוריה. היא התחתנה בגיל צעיר ובגיל 18 היא ילדה את שון. עשר שנים לאחר היא ילדה את מייקל.
חייה לא זהרו כמו של מאריה, היא אפילו התפרנסה מזנות. היא גם טענה שעבדה בזנות על מנת לפרסם את מאריה. אליסון נדבקה במחלת האיידס כששון נולד. מאריה ואמה ניסו לקחת חזקה משותפת על שון לאחר המקרה. הן רצו לתת לו סביבה רחוקה מההתמכרות לסמים של אמו.
בשנת 1997 בראיון נשאלה מאריה על הספר שאיימה אליסון בכתיבתו בו תחשוף את הבגידות של מאריה בה ובשאר משפחתה. מאריה סירבה להגיב ורק אמרה שזה עצוב לראות מה שתאוות בצע עושה לאנשים.
הספר לעולם לא פורסם אך אליסון השתפפה בתוכנית טלוויזיה בו דיברה על ספר שילכלך על מאריה.
באלבום "קשת בענן" הקדישה את השיר מאריה את השיר "עלי כותרת" לאליסון.

A flower taught me how to pray
But as I grew, that flower changed
She started flailing in the wind
Like golden petals scattering
And I miss you dandelion
And even love you
And I wish there was a way
For me to trust you
But it hurts me every time
I try to touch you
But I miss you dandelion
And even love you

a 90s Noah

New member
מסכים עם קוב (גם עם ההודעה שנמחקה אגב)

קח את וויטני, שהיו לה את כל האמצעים בעולם, כל המעריצים שלה קיוו ורצו לראות אותה עומדת על הרגליים שוב (להבדיל ממאריה שהיתה צריכה לפלס את דרכה בשתי ידיים בחזרה לצמרת), ושום דבר לא עזר.
כשבנאדם לא רוצה לעזור לעצמו אי אפשר לעזור לו.

ותנוח קצת עם השיפוטיות. ואל תאמין לכל מה שאתה קורא, קצת הגיון בריא. כשניתנת כ-ז-א-ת במה למישהי במעמדה של אליסון (כמה זונות לשעבר זכו להתראיין בפריימטיים??), ופתאום יש לה הזדמנות לעורר שערוריות ולהתפרסם קצת בעצמה, ברור שהיא תשפוך מלא רעל החוצה.

הכל אפשרי, וייתכן שהכל בכלל קונספירציה של המחנה של מאריה שניסה להשתיק את כל הסיפור ואולי עכשיו בכלל היא משלמת לה דמי שתיקה עד היום. תאמין למה שאתה רוצה, אבל אל תדבר על שום דבר כעובדה כאילו אתה מכיר את זה ממקור ראשון, אתה יוצא מזה ממש רע.

iiamitx3

New member
אני מסכים לגמרי

אנחנו לא יכולים לשבת ולהגיד מה אנחנו חושבים ומה מאריה טועה וכל הבולשיט הזה כי אנחנו לא יודעים מה קרה. מה שכן אנחנו יודעם זה שמאריה שילמה על גמילה בשביל אליסון ושהיא ואמא ניסו והצליחו לפחות לזמן מה לקחת חזקה על הילד ואליסון ניסתה לקבל אותו בחזרה. קיצר בואו לא נשפוט ונאמין לכל מה שבן אדם שנפל בסם אומר וניקח הכל בערבון מוגבל.

ואני בטוח שאם הייתה נורמלית ודואגת לעצמה

מאריה בעצמה היתה עוזרת לה מבחינת קריירה וכלכלה וכו'

טוב החיים מסתוריים מידי כדי להעלות תמיד השערות.

amir mc

New member
כנראה שהודעות שלי הם המעניינות

ביותר.זכו למספר הצפיות הגדול ביותר. מה שאומר-שאני המנצח של השירשור הזה.

קוֹבּ

New member
אנשים סקרנים לראות לאיזו רמת טמטום תגיע.

אין לך איזו כרס שעירה לטפח?
אתה נוזל לי על המקלדת.
ביי.

למעלה