אליסה מילנו

Mnementh

New member
אליסה מילנו

לדעתי הסדרה לא כ´כ טובה, ולמעשה היא פשוט עוד חיקוי של באפי (יחד עם סמולוויל), די צפוי ולא מעניין.... *אבל* שווה כל רגע בגלל האלה אליסה מילנו. זאת הסדרה הראשונה בהיסטוריה ששוה לצפות רק בגלל שחקנית אחת. אפילו בייווטצ´ לא היה שווה לראות פרקים שלמים...

HuGo Hell

New member
דבר ראשון.../images/Emo1.gif

אומרים מילאנו, עם א´. דבר שני. אולי סמולוויל חיקוי של מכושפות? כי מכושפות יצא לפני סמולוויל
אז בבקשה. ואנחנו עדיין מנסים להבין מי מעתיק ממי בבאפי למכושפות. יכול להיות שהם מעתיקים אחד מהשני. למרות שבאפי יצא לפני מכושפות.. אבל הרעיונות לשמות ופרקים דיי מועתקים.

Mnementh

New member
קודם כל...

אל תגיד לי איך לכתחוב מילאנו, לא יודע מה איתך אבל אני ביליתי שם די הרבה זמן דווקא... (לא, לא בתוך אליסה). והאמת היא שמותר לכתוב את זה איך שרוצים. אני לא חושב שאסור לי להיכנס לפורום אבל תודה רבה על קבלת הפנים... אני רואה את הסדרה מדי פעם כעוד סדרה בינונית, אבל מה לעשות... אליסה מילאנו לוקחת שם את כל ההצגה. היא פשוט נראית מושלם. למה זה חיקוי של באפי? כי זה יצא אח´כ, אז אי אפשר להגיד שבאפי העתיקו. באמת, באפי היתה צריכה את מכושפות בשביל להעתיק משם משהו. באפי סדרה הרבה הרבה הרבה יותר טובה מבחינת התסריט, לפחות בעונות הראשונות של מכושפות. במכושפות המפלצות ו"האנשים הרעים" וגם האפקטים אם זה הוזכר לגבי סמווליל, הם ברמה מאוד ירודה... כל הסדרה לא משכנעת כמו באפי לפי דעתי, כמה רמות מתחת. אבל מה שכן באותה רמה... אליסה מילנו ושרה מישל גלר - שתי הבחורות המושלמות בעולם.

Adrienne

New member
אבל איש!

באפי זאת סדרה בהמשכים, מכושפות לא בהמשכים חוץ מבחלק של העונה הרביעית. באפי בנוי על מה שהיה כמה פרקים לפני כן ואילו מכושפות לא. חוץ מזה שבאפי הרבה יותר מותחת ממכושפות והתסריט שלה באמת גאוני, כאילו ליצור לבאפי אחות קטנה, זה ענק! במכושפות הם עוד לא עשו דברים כאלו, פשוט נחכה לעונה חמש. אבל בבאפי הם חרשו על האפוקליפסה, כאילו כבר כמה אפשר? אין פרק שזה לא אפוקליפסיה וזה כבר עלה על העצבים!

Ophel McNeil

New member
*קופצת למעלה ולמטה בצרחות*

הולי מרי קומבס!!!! -ה-ו-ל-י- -מ-ר-י- -ק-ו-מ-ב-ס-!- בור שכמותך! אני מזהירה אתכם! הגישה של סאני נראית לי כאן יותר ויותר טובה! *מדליקה גפרור*

סליחה????????

מכושפות וסמולוויל? חיקוי של באפי? מה הקשר לעזאזל בן שלושת הסדרות האלה
אז נכון, בשתיהן יש את המוטיב של "פריק אוף דה וויק", אבל זה בכל סדרות ה-דרמאקשין! קחי את לדוגמא את לויס וקלארק, תיקים באפלה וכל זה. די כבר לומר את הבולשיט הזה, שכל אחד ייראה את מה שהוא רוצה וטוב לו וזהו
בכלל, אף פעם לא הבנתי מה הקטע של אנשים להיכנס לפורומים של סדרות שהם לא אוהבים ולהתחיל להתלונן, אין לכם חיים או משהו?

The Charm of IR

New member
אני מסכים

למה לאנשים להכנס לפורום שהם לא מעוניינים בנושא? ודבר שני אם אתה רואה את הסידרה בשביל אליסה מילאנו זה לא ממש מעניין אותנו אנחנו בפורום כדי לדבר על הסדרה לא כדי לשבח ולהלל את אליסה או אף אחת. אם אתה לא רוצה לראות מכושפות אל תראה למה נראה לך שזה מעניין אותנו? וחוץ מזה שמכושפות נחשבת לסידרה הרבה יותר מוצלחת מבאפי.

Invisibility

New member
לא משבחים?!../images/Emo73.gif

מה עם אופל ופולחן האישיות של פייפר?!

Ophel McNeil

New member
אני?? פולחן אישיות??

אוקי. אז כן. אבל אני לא רואה את הסדרה בשביל פייפר.....
ואם תקרא הודעות שלי מלפני בערך שלושה חודשים, תראה שחשבתי שהיא מניאקית, וקיללתי אותה המון (הקנאה רוצחת, רבותיי). אגב, בשביל הרקורד - באפי נחשבת ליותר טובה ממכושפות פי כמה עשרות מונים... יותר טובה, חכמה, גאונית, ווטאבר. ודבר אחרון - בוודאי שיש דמיון בין סמולוויל, באפי ומכושפות. אלה סדרות פנטזיה. גם יש בניהן דמיון לזינה והרקולס. זה כמו שבכל דרמה יהיה את הפרק של החבר לשעבר בא לביקור, ובכל קומדיה משפחתית יהיה את דונט-דו-דראגס. אז?...

Phoebe again

New member
נכון.. ../images/Emo12.gif

הימים האלה פרחו מראשי, מאז שנהיית מעריצת פייפר נלהבת...

Woogyman

New member
רק בשביל הרקורד - ../images/Emo110.gif

בעונה האחרונה של באפי היה את דונט דו דראגס ואת פרק החבר לשעבר שבא לביקור. טוב, תמיד טענתי שבאפי לא ממש הבינה לאיזה ז´אנר היא שייכת בעונה האחרונה.

p3

New member
וואו. נראה ממש טוב. ../images/Emo19.gif

אני לא מעריץ גדול של סמולוויל, בעיקר בגלל התבנית המעצבנת (גם במכושפות יש תבנית אבל היא ממש לא מעצבנת לדעתי), והתסריט הלא-כל-כך-טוב, יחד עם השחקנים הלא-כל-כך-טובים, והדמויות שאו שהאופי שלהן מושלם, או שאין להם אופי בכלל. אבל הטריילר. וואו. נראה פשוט מזמין. רק בגללו אני לא יכול לחכות לעונה הבאה... (ד"א, האפקטים ממש יפים, יש אפילו כאלו שיותר יפים ממכושפות. קצת מטריד, הייתי אומר.
)

p3

New member
אני מנחש...

שאתה לא מתאפק שלא להתפרץ מרוב שמחה על זה שנהניתי מהטריילר, הא?
ואגב, מה קורה עם מייג´ן ומאיה? אתה היחידי ששרדת מהביקור הפוטרי המטורף שהיה לפני כמה זמן?

Woogyman

New member
האפקטים של סמולוויל תמיד ../images/Emo110.gif

היו יותר טובים. הפרק הראשון שלה שודר בתקציר של מיליון דולר. מה שכן, לרוע המזל, זה הדבר היחיד שאני אוהב בסדרה.

למעלה